herkese merhaba..
medo yağ aldırdım diyosun hani şöyle sütun gibi bacaklarla bi foto patlatmadın hala![]()
Hoşgeldin canım, hee patlatayım da lipo yaptıracak herkesi korkutayım

Çok şişim daha quo..Bir kaç ay beklicez tam şeklini alması için

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese merhaba..
medo yağ aldırdım diyosun hani şöyle sütun gibi bacaklarla bi foto patlatmadın hala![]()
o ödemler geçsin bak,sülün olacan sülün....Ne hafiflemesi, balina gibi şiştim
Nerden baksan 6-7 kilo ödem vardır sırf bacaklarımda![]()
Valla sevmeyenleri ciddiye almıyorum parkun, zaten sivriliğim yüzünden öyle aman aman sevilen biri olmamışımdır hiç
Sadece buradaki geçmiş ile ilgili hassasım..Bununla ilgili bir şey okuduğumda o zamanlarım depreşiyor.
o ödemler geçsin bak,sülün olacan sülün....
Valla yöneldim abla bak, yağlarımı bile aldırdım![]()
Burdan yazmak istemiyorum, sitedeki kimseler bilmesin diye değil.
Değişme amacım biraz kişisel. O yüzden özelden 5 dakikam dolunca hemen yazıcam keleş ablam :)
Ne hafiflemesi, balina gibi şiştim
Nerden baksan 6-7 kilo ödem vardır sırf bacaklarımda![]()
Geçmiş çöptür, çöpleri kimse karıştırmamalı diyeyim sadece. (mikrobik açıdan)
Aslında bunun daha başka halini de biliyorum ama , sert kaçar. O yüzden böyle kibarcana yazayım :)
asıl ses budur[video=youtube;NZkIEfzzwpg]https://www.youtube.com/watch?v=NZkIEfzzwpg[/video]
tabi tatlım ya. biraz sabretOlacam dimi..........
Vallahide buldummmmmmm![]()
Hafifledin dimiiiii![]()
bana bak,bu dr almak yerine yağ enjekte etmiş olmasın askın
ben de diyorum bazen memlüklere takviye ,bir de bacaklara dolgu,(yamuklar da)bi gün yaparsam sana en bikinilisinden foto göndericem![]()
Akıllı kadınsın demiştim![]()
Seviyorum seni abla.
hanımım...............
Bende seviyorum
Ne habersin gelcem topiğine çayımı hazırla hemen![]()
Nerdeee
Yav önce sıvı enjekte ediyolar zaten yağları baştan parçalasınlar diye..o sıvı hala seksi bedenimde sanırsam, e bide epey ödem oldu..Acayip şiştim..1 hafta oldu daha..1 ayda %70 sonuç görünüyormuş, hadi hayırlısı![]()
çok iyi bir sesi varsana gelsın o zaman
![]()
hazır hepsı
kahvecılerın kova kazanlarından var
her neyse adı işte ondan![]()
herkese meraba :26: çok daraldım kk konularını okuyup duruyom ay ne dert ne dert... medcezir geçmiş olsun bu arada okudum aşağıda,ayrıca sanırım canında sıkkınmış sıkma canını gülümse geçtanıdıklar selam tanımayanlar ben gelebilirmiyim ? :18: