Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

herkese merhaba..

medo yağ aldırdım diyosun hani şöyle sütun gibi bacaklarla bi foto patlatmadın hala :12::12:

Hoşgeldin canım, hee patlatayım da lipo yaptıracak herkesi korkutayım :1:
Çok şişim daha quo..Bir kaç ay beklicez tam şeklini alması için :(

Valla sevmeyenleri ciddiye almıyorum parkun, zaten sivriliğim yüzünden öyle aman aman sevilen biri olmamışımdır hiç :27:

Sadece buradaki geçmiş ile ilgili hassasım..Bununla ilgili bir şey okuduğumda o zamanlarım depreşiyor.

Geçmiş çöptür, çöpleri kimse karıştırmamalı diyeyim sadece. (mikrobik açıdan) :1:

Aslında bunun daha başka halini de biliyorum ama , sert kaçar. O yüzden böyle kibarcana yazayım :)

asıl ses budur :27: [video=youtube;NZkIEfzzwpg]https://www.youtube.com/watch?v=NZkIEfzzwpg[/video]

Ne hafiflemesi, balina gibi şiştim :60:
Nerden baksan 6-7 kilo ödem vardır sırf bacaklarımda :27:

bana bak,bu dr almak yerine yağ enjekte etmiş olmasın askın:37:

ben de diyorum bazen memlüklere takviye ,bir de bacaklara dolgu,(yamuklar da)bi gün yaparsam sana en bikinilisinden foto göndericem :33:

Hafifledin dimiiiii :60:

Nerdeee :5:

bana bak,bu dr almak yerine yağ enjekte etmiş olmasın askın:37:

ben de diyorum bazen memlüklere takviye ,bir de bacaklara dolgu,(yamuklar da)bi gün yaparsam sana en bikinilisinden foto göndericem :33:

Yav önce sıvı enjekte ediyolar zaten yağları baştan parçalasınlar diye..o sıvı hala seksi bedenimde sanırsam, e bide epey ödem oldu..Acayip şiştim..1 hafta oldu daha..1 ayda %70 sonuç görünüyormuş, hadi hayırlısı:5:

herkese meraba :26: çok daraldım kk konularını okuyup duruyom ay ne dert ne dert... medcezir geçmiş olsun bu arada okudum aşağıda,ayrıca sanırım canında sıkkınmış sıkma canını gülümse geç :50: tanıdıklar selam tanımayanlar ben gelebilirmiyim ? :18:

Nerdeee :5:

Yav önce sıvı enjekte ediyolar zaten yağları baştan parçalasınlar diye..o sıvı hala seksi bedenimde sanırsam, e bide epey ödem oldu..Acayip şiştim..1 hafta oldu daha..1 ayda %70 sonuç görünüyormuş, hadi hayırlısı:5:

İnecek o şişler yaaa biraz zmaan işte,medo kaç papele mal oldu bu iş

hazır hepsı
kahvecılerın kova kazanlarından var
her neyse adı işte ondan :27:

pasta çörekte varmı bariiiii :27::27:

herkese meraba :26: çok daraldım kk konularını okuyup duruyom ay ne dert ne dert... medcezir geçmiş olsun bu arada okudum aşağıda,ayrıca sanırım canında sıkkınmış sıkma canını gülümse geç :50: tanıdıklar selam tanımayanlar ben gelebilirmiyim ? :18:

Selam hoş geldinnnnn yemek topiğsakin bugünnnn :3::3:

Back
X