Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Kendini garantiye alma çabası seziyorum:51:

Burdan yazarsın çekmeyin gelemem diye:52:
Nasılsa laf yerini buluyor:ssz:

Yok abla ne garantisi,hele ki ben...:14: Kendini kibleyen insana denilecek laf mı bu ? :25::1:

Tamam buraya yazarım o vakit.:23:

Geyik sayıp uçurma beni sonra ama.:27::27:

Ben gaye nazenin bir üyeyüm şekerim.:9:

Ve de tatlı ... :1:

Ben de artık fevrilikten ve duygularının esiri olmaktan uzak , uslu ve antipolemik bir kızım :ssz:

Duygularıma gem vurması çok zor. Düşünsene içimden bir ses "patlat şunun kafasını" derken, ben o sese karşı savaşıyorum hep:ssz:

Ve de tatlı ... :1:

Ben de artık fevrilikten ve duygularının esiri olmaktan uzak , uslu ve antipolemik bir kızım :ssz:

Duygularıma gem vurması çok zor. Düşünsene içimden bir ses "patlat şunun kafasını" derken, ben o sese karşı savaşıyorum hep:ssz:

Boşver pampa kible geç...:ssz: Değer mi siteden uzak kalmaya ? :30::30:

Sorcha, ben seni biyerden tanıyo muyum?

Son düzenleme:
Boşver pampa kible geç...:ssz: Değer mi siteden uzak kalmaya ? :30::30:

1 ay banlı süremde o kadar törpüledim ki kendimi, "amannn ne kiblicem yeeaaa ona bile değmez" noktasına kadar geldim :9: :9:

1 ay olmasaydı ban sürem, 1 hafta filan olaydı, o öfke ile buraya gelip tarardım herkesi valla. Üyelik iptali olurdum kesin :52:

İyi ki 1 aymış. Ama tabi müdürüm, bir daha 1 ay ver demek değil bu. :51:

1 ay banlı süremde o kadar törpüledim ki kendimi, "amannn ne kiblicem yeeaaa ona bile değmez" noktasına kadar geldim :9: :9:

1 ay olmasaydı ban sürem, 1 hafta filan olaydı, o öfke ile buraya gelip tarardım herkesi valla. Üyelik iptali olurdum kesin :52:

O değil de o konunun sonu gelmek üzere...Hissediyorum.:30:

Geliyorlar bana soldan soldan.:30:

O değil de o konunun sonu gelmek üzere...Hissediyorum.:30:

Geliyorlar bana soldan soldan.:30:

Bence de gelsin. Çünkü sivrilme çok fazla var. Kırıcı olan yorumlar çoğalıyor.

Ben çok sakinim gel sana sarılayım :38:

1 ay mı?:30:
Offf, ben çatlarım bir ayda. Son banım 1 haftaydı kendimi zor tuttum Muneyi taciz etmemek için.
1 ay banlanırsam 5 üyelik birden alır gelirim ben

1 ay mı?:30:
Offf, ben çatlarım bir ayda. Son banım 1 haftaydı kendimi zor tuttum Muneyi taciz etmemek için.
1 ay banlanırsam 5 üyelik birden alır gelirim ben

Ay ALLAH daha beterinden korusun 1 ay yine az .
Elmi 6 ay mı banlanmıştı bir kere yanlış hatırlamıyorsam? :1:

İlk iki hafta çok kolay geçti, sitenin yüzünü göresim yoktu da, son iki hafta resmen şafak saydım :56:

Allah bir daha göstermesin :nazar:

Puanım yüksek, ondan . Bir de ağır polemiğe girmiştim.

1 ay ertelenmiş bir ban süresiydi senin için, biliyorsun :51:
Müdür bilir işini, 1 ay banlar sinirli hatun kişiyi:60::60:

Evet bilmez miyim ben unutmam hiçbir şeyi :16:

O yüzden süreme itiraz etmedim zaten :1:

Kaderimde varmış dedim :31: İyi ertelenmiş olduğu için suçum geçmişe işleyip de 1 ay daha fazla uzamadı :30:

Müdürüm konuyu ne zaman kilitliyceksiniz acebağ?
Yoksa çıplak bacaklarımın fotosunu çekip ekliycem az kaldı, anca öyle dağılır insanlar :60:

bak Sorcha, sen 1 ay ile konuya yazıp polemiğe girmiyorsun, ben 3 yıl ile konuya bile yazmıyorum :27:

Back
X