Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

yok gelmez :27: bizim böyle bir atarlı zamanımıza denk gelmişti, banlandık çete olarak :27: aslında biz gelsek eminim banımızı açarlardı da işte :27: olayın gazisi olarak oky ve ben kaldık gerçi bir tek hahahaha :60:

Hah evet oky ile banlandığınız dönem hatırladım :1:

Şu çete işini çok seviyorum :51:

oky'm:50:
bir an daldım, elim kapamaya doğru kaymış hafiften, ne olduğunu anlamadan gidiverdi gariban:51:

yok gelmez :27: bizim böyle bir atarlı zamanımıza denk gelmişti, banlandık çete olarak :27: aslında biz gelsek eminim banımızı açarlardı da işte :27: olayın gazisi olarak oky ve ben kaldık gerçi bir tek hahahaha :60:

konuya biraz daldım ama 3 yıl nasıl banlanılıyo :26: :30:

ip değiştirmekle olmuyo o iş..Çat diye yakalanıyon..id değşştirmen lazım yavrukuşum..O da pcyi komple değiştirmen anlamına geliyor :60:
Bana sor bu işleri :60:

Ya, gör işte bunlar hep ondan..piskolocimi bozdular:43::33:

Yönetime duyurulur:51:

parkon, oky iyi uykular rüyanızda beni görmeyinde kimi görürseniz görün:51:

Betim demirci süpermen gibi cımbızı veriyorsun 10 dakikada hazır ediyor:60::60:

O kadar hızlı olmasaydı ya , az ucunu törpülesin , kenarına oyma yapsın , kakma yapsın :52:

Neyse , cımbız değil balyozunu değdirmişsin konuya zaten :1:

Gözümüz Aydın , kulaklarımız Manisa :1:

Konu şuting oldu . Muneeee, muneeee hooooppp top ağlardaaaa ....

Mune sevinçten formasını sallayıp seyircilere attı :52:

O kadar hızlı olmasaydı ya , az ucunu törpülesin , kenarına oyma yapsın , kakma yapsın :52:

Neyse , cımbız değil balyozunu değdirmişsin konuya zaten :1:

Hahahahahahahahaha valla doğru dedin, aniden balyoz inince herkesin hevesi kursağında kalmıştır, yeter derece de konuşuldu, sabah beri uyar uyar nereye kadar:ssz:

Kız sen eskiden Lullaby' miydin ? Hatırlıyorum o nickle ben seni.
O zaman da anlaşıyorduk galiba ? :7:

Bu arada durumlar iyi mi ?

Lullaby bizim aşkımızın ilk evresindeki şarkımız Lullaby kim tanımıyorum ben :26:

evet iyi :31:

Hahahahahahahahaha valla doğru dedin, aniden balyoz inince herkesin hevesi kursağında kalmıştır, yeter derece de konuşuldu, sabah beri uyar uyar nereye kadar:ssz:

Aynen sabahtan beri uyarıl uyarıl nereye kadar :52:

İyi geceler , keyifli sohbetler hepinize ....:16:

Son düzenleme:

Benimki kursağımda kaldı ne yalan söyliyim:52::52::52:

süresiz banlanma oluyor :D yani kapıyı kapatıp, sürgü çekip, alarmı kurup bir de mühürlüyorlar geri gelmesin üye diye :27:

he tamam işte bunun için baya büyük bi olaya karışmak lazım olsa gerek :9:
geri gelmişsiniz :27:

Back
X