• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Ben de kıbrısa gitmeyi düşünmüştüm biara :1:
Ama tabi osmanlıdan kalma bi baba olunca, olmadı o iş :)

Şartlarını sağladıktan sonra verirler diye tahmin ediyorum, ama yine de prosedür olarak zor işler onlar end.

Prosedür halledilir de, öyle birşey yaparsan eğer, semtini hatta şehrini değiştirmelisin, çocuk ileride öğrenmemeli, ciddi sorunlara yol açar bence :97:

iyilik diyelım öyle olsun :27: senden?

Benden de, arabistanda hasta oldum hatta dönünce serumluk oldum, şimdi iyiyim ama :8:
Gelen giden çok oluyor, annem ilgileniyor gelenlerle ben resim yapıyorum :9:
Birde mahalle baskısı var üstümde, kapancakmısın kapansana bak nasıl yakışmış :97:

aç utanma :27:............

:27:

Prosedür halledilir de, öyle birşey yaparsan eğer, semtini hatta şehrini değiştirmelisin, çocuk ileride öğrenmemeli, ciddi sorunlara yol açar bence :97:

Artısını eksisini hiç düşünmediğim, daha doğrusu mantıklı düşünemediğim bir dönemdi :)
Olmaz zaten o iş..

kilolar göbeğe gitti ..ama gidecek bu göbek..:1::1:

Gider o göbek gider..

Bence bilmeli çocuk ya. Düzgün ve basitçe anlatırsan sorun yaşamaz.:31:

Ay forumdan biri için isim vermeden yorum yap topiği kapanmış 5 gün önce. Yeni farkettim :((

Benden de, arabistanda hasta oldum hatta dönünce serumluk oldum, şimdi iyiyim ama :8:
Gelen giden çok oluyor, annem ilgileniyor gelenlerle ben resim yapıyorum :9:
Birde mahalle baskısı var üstümde, kapancakmısın kapansana bak nasıl yakışmış :97:
geçmiş olsun. o mahalle baskısı yok mu zaten, adamı katıl eder
tabii allah senın gunahlarını onlara yazacak ya ondan boyle dıyorlar :9:

Bence bilmeli çocuk ya. Düzgün ve basitçe anlatırsan sorun yaşamaz.:31:

Ay forumdan biri için isim vermeden yorum yap topiği kapanmış 5 gün önce. Yeni farkettim :((

Öyle miiii, tüh ben o başlığı çok seviyordum :5:
Bence bilmemeli, ne kadar iyi bakmış olursan ol-ne kadar harika bir iletişiminiz olursa olsun o andan sonra kopuyor olay :ssz:

Back
X