- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.080
- 898
tatliş, göbiş, söriş, okişş, delişşş, zelşş... böyle gıder butatlış göbüş.
çok iyiydi bu..![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatliş, göbiş, söriş, okişş, delişşş, zelşş... böyle gıder butatlış göbüş.
çok iyiydi bu..![]()
yok türk sinemalarındakı gibiKorku filmlerindeki gibi mi![]()
geçmiş olsun. o mahalle baskısı yok mu zaten, adamı katıl eder
tabii allah senın gunahlarını onlara yazacak ya ondan boyle dıyorlar![]()
umarım
valla feci başladım. yaza kadar vermem şart
insanın içi temız olmadıktan sonraBen nefsimi bastırabilsem zaten kapanacağım da dillendirmek ayıp oluyor
Bende diyorum ki ''neyseki içkim,yalanım,haram yemem, dedikodum yok-büyük günahlardan sadece açık oluşum var elde, eeee o kadı kızında da olur''
Valla benden geçti de, sen evlenip doğurcan
Ben de iyice incelcem yaza kadar..
Sonra mavi tura gidelim oki, pikinilerle dolanalım etrafta ahahha![]()
Valla benden geçti de, sen evlenip doğurcan
Ben de iyice incelcem yaza kadar..
Sonra mavi tura gidelim oki, pikinilerle dolanalım etrafta ahahha![]()
Dimi..Ben de gördüm bacaklarını fotoda..İnce baya..
medciğim mayo giyebilsem süper olacak,bikini zorevet, ben canlı gördüm ve şaşırdım
cidden tek duzelmesı gereken göbegı![]()
mavi tura falan gıtmeyın bencefılmlerdekı gıbı olur sonra
![]()
medciğim mayo giyebilsem süper olacak,bikini zor
sörüm,gördüğünden beri hızla inceliyor göbüş. bir dahaki görüşte farkı farkedeceksin.
hayatımda ilk defa bu hale geldim. 6 ayda. istanbul ve rahat yaradı![]()
evet. yürüyüşe başladım. arkadaşımla 2 gündür yürüyoruz. pilatese belki başlayacağım . bakalım.Spor da yapıyormusun oky?
Bende 1 haftadır her gün 1.5 saat yürüyorum, bakalım ne kadar devam edeceğim![]()
insanın içi temız olmadıktan sonra
kapansa ne, kapanmasa ne...insanlık ve kalbin temızlığı önemli bence
mavi turlara cıkıyorlar ya.. sonra katiller coşkunlar çıkıyor karşılarınaNe oluyor filmler de
Bu geçen yaz yunanistana gittik gemi turu ile birşey olmadı :18:
evet,bacaklar kilo almıyor nedense. onlar alsa fena olmazresımlerde gördüğümde gerçekten sağlam bır spora ıhtıyacın var sandım
ama tek fazlalığın göbişmiş
med, sen oky'in bacaklarını görsen şaşırırsın
incecık![]()
yok yahu ne kilosu, onlar çok ıyı benceevet,bacaklar kilo almıyor nedense. onlar alsa fena olmaz
mavi turlara cıkıyorlar ya.. sonra katiller coşkunlar çıkıyor karşılarına![]()
seninkilerde süper bu aradayok yahu ne kilosu, onlar çok ıyı bence![]()
yok görmedım ben. nerede?Ahahaha doğru ya, mavi tur dedin ya, canım acaip tatil çekti, öf![]()
Yunanistan albümü yapmıştım forumda gördünüzmü siz, bakıp bakıp iç geçirip özlüyorum![]()
yok ya bakma sen ben kahvalti etmem gece dalarim yemegeBide sen gece gündüz yiyosun tivi ya..Ne sinir bozucu bi bünyen var..Cidden gıcık oluyorum he.
Bence m güzel beden..Ama ince hatlı olucan, ben gibi kalın olunca s iyi oluyor![]()
Ya bikaç elbisesinde feci gözüm kaldı..Hatunun fiziği cidden çok iyi..Sinir oldum
Yalnız 2 günde güzel para kırdı valla, epey şey satmış![]()
evet. yürüyüşe başladım. arkadaşımla 2 gündür yürüyoruz. pilatese belki başlayacağım . bakalım.
ben yıllardır aynıyımdır, gören '' hiç değişmemişsin der '' banaseninkilerde süper bu arada![]()