• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Abla zaten BDV beni açmıyor artık, elmayranın topiği daha ekşınlı baksana her adım atan hamile kalıyor :60:
Gerçi doğumum başladı sayılır, biraz BDVde dolansam kesin sancım da gelir benim :9: Sinirden tabi :))

Kadişimm benim oğlan senin kızdan yaşça küçük diye vermezsin de artık kızını :5:
Sen bu gece uyuyamazsın da, ne güzel kavuşuyorsun yavruna :16: Allah yardımcın olsun canım, sağlıkla kavuştursun bebişine. Ben daha bekliyorum :(

Merhaba Gunicen, teşekkür ederim güzel dileklerin için :54:

Nick içime de doğdu he.
Sen yarın kesin doğuracaksın bak demedi deme :52:
Sağlıkla alın bebelerini inşallah kucağınıza.
Darısı tez vakitte evlenip bana :27:

Nick içime de doğdu he.
Sen yarın kesin doğuracaksın bak demedi deme :52:
Sağlıkla alın bebelerini inşallah kucağınıza.
Darısı tez vakitte evlenip bana :27:

Ben de kadişle aynı gün doğuracak gibi hissediyorum :):)
Düğünün ne zaman? İnşallah sende görürsün bu günleri

Ben de kadişle aynı gün doğuracak gibi hissediyorum :):)
Düğünün ne zaman? İnşallah sende görürsün bu günleri

Amin canım her iki dileğin içinde :nazar:
Düğün daha belli değil 4 ay oldu kayınpederimi kaybettik. Ondan askıda şuan tarih :26:

Normal doğumu beklemenin bi de bu özelliği var dimi? :18:

Maalesef :)

Sezeryanda doğuracağın gün belli, doğum şeklin belli.
Normal doğumda hepsi belirsiz. Sonuç kötü gider pat diye sezeryana dönersin çektiğin sancı yanına kâr kalır..
Allah hayırlısını versin demek lazım hep, hangisi hayırlıysa o bilir onu nasip etsin herkese.

Maalesef :)

Sezeryanda doğuracağın gün belli, doğum şeklin belli.
Normal doğumda hepsi belirsiz. Sonuç kötü gider pat diye sezeryana dönersin çektiğin sancı yanına kâr kalır..
Allah hayırlısını versin demek lazım hep, hangisi hayırlıysa o bilir onu nasip etsin herkese.

Amin inşallah :nazar:
Görümcem 2 ay önce doğum yaptı her anında yanındaydım bizim bebek nerdeyse elime doğdu.
Sezeryan oldu mecburen o.
Ama hep dua ediyorum ki inşallah ilerde normal doğum yaparım

Amin inşallah :nazar:
Görümcem 2 ay önce doğum yaptı her anında yanındaydım bizim bebek nerdeyse elime doğdu.
Sezeryan oldu mecburen o.
Ama hep dua ediyorum ki inşallah ilerde normal doğum yaparım

İnşallah canım hayırlısıyla bi o günleri gör de :)

kadesa'nın doğum sözcüsü parkon, doğum gerçekleşince basın açıklaması yap lütfen, merakta bırakmayın bizi, ay sabah olmaz kıza şimdi:ssz:

Nickkk sen doğurunca haberi kimden alacağız, kk'de sözcün kim, basın açıklamasını kim yapacak:60:

azerinnn'le hybris var sırada, herkes birini haberci tayin etsin lütfen:51:

BDV'nin mikserleri peşpeşe doğuruyor:49:

kadesa'nın doğum sözcüsü parkon, doğum gerçekleşince basın açıklaması yap lütfen, merakta bırakmayın bizi, ay sabah olmaz kıza şimdi:ssz:

Nickkk sen doğurunca haberi kimden alacağız, kk'de sözcün kim, basın açıklamasını kim yapacak:60:

Müdürüm,feci gaza gelecem bu gebeşler yüzünden :49::49:denesem mi diyorum :27::27:

Günaydın hanımlarr :3::3: kadiş bugün Allahın izniyle zeynep bebeği kucağına alacak :nazar::nazar: hayırlı haberlerini bekliyoruz,parkon haber alınca bizede bildirir buradan ..

Kadişin facesini takip ediyorum ben de ama hiç ileti paylaşmadı. Genel anestezi alacaktı ayılmamıştır belki daha :26:
İnşallah doğumu güzel geçmiştir Allah yardımcısı olsun.

Benim haberimi benden alırsınız :) Yada elmayradan.

Kadişin facesini takip ediyorum ben de ama hiç ileti paylaşmadı. Genel anestezi alacaktı ayılmamıştır belki daha :26:
İnşallah doğumu güzel geçmiştir Allah yardımcısı olsun.

Benim haberimi benden alırsınız :) Yada elmayradan.

Seni de bekliyoruz:emir_bebek::nazar:Umarım en yakın zamanda sağlıkla kucağına alırsın:16:

Back
X