Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Tekne kazıntısı mı hahahaha gülme komşuna gelir başına ablacım dikkat et :60:

Zaten böyle büyük büyük konuşuyorum ya, birgün başıma gelecek var:60:
Aman benim kaprisim, tribim çekilmez:ssz: siz doğurun ben itinayla severim, koklarım süt kokulu bücürleri, ağlayınca kucağınıza atar kaçarım:60:

Kadesanın doğum haberleri için bir gözüm burada :6:

Hayırlısı ile Zeynep Özgeyi almış mıdır kucağına artık acaba ?

kızlar doğurdum :emir_bebek: herşey yolunda şükür.

Hayırlı olsun canım:16::16:

$1959724_664086223653741_73935430_n.webp

Selam kızlar mapusdan yeni çıktım:(

Geçmiş olsun:50: orda yalnız kalmaman için epey arkadaş göndermiştim, bu ara kk f tipi pek bir kalabalık olacak, acaba mapusa ek bina mı yapsak:44:

kızlar doğurdum :emir_bebek: herşey yolunda şükür.

Oyyy kurban olsunlar Zeynep doğmuş:52::52::52:
Hoşgeldin Zeynep Özge, hoşgeldin minik melek:emir_bebek::nazar::nazar:
kadesa sağlıkla Analı babalı büyütün inşaallah:54:

---------------------

Kutularında büyük hissettiklerim vaarrrrr kutunuza mı gidersiniz yoksa Hamdi bey'in teklifine varım mı diyorsunuz azzzz sonraaaa
Haydi Mune haydi Mune haydiiiiii tam zamanı tam zamanı şimdiiiiii:60::60:

Geçmiş olsun:50: orda yalnız kalmaman için epey arkadaş göndermiştim, bu ara kk f tipi pek bir kalabalık olacak, acaba mapusa ek bina mı yapsak:44:

Oyyy kurban olsunlar Zeynep doğmuş:52::52::52:
Hoşgeldin Zeynep Özge, hoşgeldin minik melek:emir_bebek::nazar::nazar:
kadesa sağlıkla Analı babalı büyütün inşaallah:54:

---------------------

Kutularında büyük hissettiklerim vaarrrrr kutunuza mı gidersiniz yoksa Hamdi bey'in teklifine varım mı diyorsunuz azzzz sonraaaa
Haydi Mune haydi Mune haydiiiiii tam zamanı tam zamanı şimdiiiiii:60::60:

Kutu kutu pense elma mı yerse mi oynayacağız gece gece mune :52:

Taşikardim geliyor bak sağdan soldan :1:

Not:Şimdi yazarken fark ettim neden pense ? :)))

Son düzenleme:
Kutu kutu pense elma mı yerse mi oynayacağız gece gece mune :52:

Taşikardim geliyor bak sağdan soldan :1:

Not:Şimdi yazarken fark ettim neden pense ? :)))

:60::60: neden pense denmiş bende çok düşünmüştüm bir cevap bulamadım, pense dediğin bir evde olsun olsun 2 tane olsun niye kutu kutu demişler, acaba tekerlemeyi yazan pense toptancısı mıydı:60::60: çocuğunu oyalamak için bulduğu oyunu tamamlayıcı olsun diye tekerleme düşündü, o ara aklı dükkandaki penselerin kaç kutu kaldığına takılı kalmıştı belki :60::60:

:60::60: neden pense denmiş bende çok düşünmüştüm bir cevap bulamadım, pense dediğin bir evde olsun olsun 2 tane olsun niye kutu kutu demişler, acaba tekerlemeyi yazan pense toptancısı mıydı:60::60: çocuğunu oyalamak için bulduğu oyunu tamamlayıcı olsun diye tekerleme düşündü, o ara aklı dükkandaki penselerin kaç kutu kaldığına takılı kalmıştı belki :60::60:

Eyvaaaaaaaaaaah sen eğer sürekli :60::60::60::60::60::60::60:yapan bir modda isen , ben uykum geldi diyerek kaçayım ufak ufak ...Bunun sonu pek hayırlı olmuyordu sanki munecim .

Zaten eşim sesleniyor içerden '' auuuuuuus yat hadi , bir cımbız sesi duyuyorum '' diye :52:

Eyvaaaaaaaaaaah sen eğer sürekli :60::60::60::60::60::60::60:yapan bir modda isen , ben uykum geldi diyerek kaçayım ufak ufak ...Bunun sonu pek hayırlı olmuyordu sanki munecim .

Zaten eşim sesleniyor içerden '' auuuuuuus yat hadi , bir cımbız sesi duyuyorum '' diye :52:

:60::60: yav nasıl güleç, nasıl tatlı bir müdürüm, güle oynaya kahkahalarla yolluyorum mapusa, daha ne istiyorsunuz ki :60:
Eşine hürmetler, çağırmışsa diyecek birşeyim yok:ssz:

Back
X