- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.974
- 248
Seni de bekliyoruzUmarım en yakın zamanda sağlıkla kucağına alırsın
![]()
İnşallah ya bekle bekle sıkıldım artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seni de bekliyoruzUmarım en yakın zamanda sağlıkla kucağına alırsın
![]()
İnşallah ya bekle bekle sıkıldım artık
Tekne kazıntısı mı hahahaha gülme komşuna gelir başına ablacım dikkat et![]()
kızlar doğurdumherşey yolunda şükür.
Selam kızlar mapusdan yeni çıktım![]()
Geçmiş olsunorda yalnız kalmaman için epey arkadaş göndermiştim, bu ara kk f tipi pek bir kalabalık olacak, acaba mapusa ek bina mı yapsak:44:
Oyyy kurban olsunlar Zeynep doğmuş
Hoşgeldin Zeynep Özge, hoşgeldin minik melek
kadesa sağlıkla Analı babalı büyütün inşaallah
---------------------
Kutularında büyük hissettiklerim vaarrrrr kutunuza mı gidersiniz yoksa Hamdi bey'in teklifine varım mı diyorsunuz azzzz sonraaaa
Haydi Mune haydi Mune haydiiiiii tam zamanı tam zamanı şimdiiiiii![]()
Kutu kutu pense elma mı yerse mi oynayacağız gece gece mune
Taşikardim geliyor bak sağdan soldan
Not:Şimdi yazarken fark ettim neden pense ? :)))
neden pense denmiş bende çok düşünmüştüm bir cevap bulamadım, pense dediğin bir evde olsun olsun 2 tane olsun niye kutu kutu demişler, acaba tekerlemeyi yazan pense toptancısı mıydı
çocuğunu oyalamak için bulduğu oyunu tamamlayıcı olsun diye tekerleme düşündü, o ara aklı dükkandaki penselerin kaç kutu kaldığına takılı kalmıştı belki
![]()
Eyvaaaaaaaaaaah sen eğer sürekliyapan bir modda isen , ben uykum geldi diyerek kaçayım ufak ufak ...Bunun sonu pek hayırlı olmuyordu sanki munecim .
Zaten eşim sesleniyor içerden '' auuuuuuus yat hadi , bir cımbız sesi duyuyorum '' diye![]()
yav nasıl güleç, nasıl tatlı bir müdürüm, güle oynaya kahkahalarla yolluyorum mapusa, daha ne istiyorsunuz ki
Eşine hürmetler, çağırmışsa diyecek birşeyim yok![]()