Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendimi anlatabildiğime sevindim
O bölümdeki yorumları okuyun, gayette esnek davranıyorum aslında, buraya yazıyorum çünkü konuyu katletmeye başladım:)))
Fikir alışverişlerine karşı görüşlerin birbirini yorumlamasına ceza vermiyorum orda, tek takıldığım nokta üsluplar, ki en azından sen biliyorsun Med, orda konuşulabilsin diye çokta esneğim aslında ama yazılanlarda çirkin, verdiğim örneklerdeki gibi yorumları da es geçemem.
Mesajının sonunda yazdıklarını kafamız sakinleyince konuşur ele alırız ama şu an hepsinin başı kalabalık, biliyorum sizde bana yazabiliyorsunuz:))) aklımda lakin biraz bekleyin![]()
Allah analı babalı büyütsün.Kızlar merhaba nasılsınız bakim :)
Yarın kızım 15 günlük olacak. Ev ortamı bebek vs derken günler bilgisayarı açamadan geçti gitti. Yoksa hep aklımdasınız.
Umarım herkeşler çok ama çok iyidir. Kadiş 40 mız karıştı değil mi :)
Tek tek hepinizi çok öpüyorum.
Allah analı babalı büyütsün.
mune,valla korkumdan konu açıp kaçıyorum siyasette. çok yorum yapmıyorum. ayarı kaçırmayayım diye![]()
o polemik olayından bende korkuyorum. biri mesajımı almış yazmış. cevap vermem lazım ona. ama oky verme boşver,polemiğe gitrer mirer. gümlersin. içimden cevabımı verip yazmıyorum .Geyiğe girmeye tövbe etmiştim ama
Dayanamadım
Bazı yazılanlar evet ağır, ama insanın bir noktadan sonra da sabrı tükeniyor mune..Düşünsene, bi milyon tane kayıt ortaya çıktı..Ha o kayıtların benim için hiç bir önemi yok, yıllardır biliyorduk zaten..Görünen köy klavuz istemez..Ülkenin, insanların, kadının geldiği nokta ortada..E hal böyleyken biri kalkıp diyor ki "yaşasın, sağolsun, varolsun, büyük, ulu" v.s..Bana hakaret gibi geliyor şahsen bu mesajlar..Hani küfür etse daha iyi
Elbette yönetimin bu noktada kuralları uygulamaktan başka çaresi yok, ama bazen insanın cidden sabrını zorlayıcı söylemler olabiliyor..
Benim o bölümle ilgili tek korkum polemik..Bazı iddialara cevap vermek istiyorum bazen ama korkuyorum polemik olur mu diye:26:
feci tırsağım feci. sorma...Ahahhah korkaklaştık iyice dimi yav
Sindirdi bizi bu yönetim![]()
o polemik olayından bende korkuyorum. biri mesajımı almış yazmış. cevap vermem lazım ona. ama oky verme boşver,polemiğe gitrer mirer. gümlersin. içimden cevabımı verim yazmıyorum .
feci tırsağım feci. sorma...![]()
benim gibi içinden ver sende...Evet işte benim en çok sıkıntı çektiğim konu o..İçimde patlıyor..Dün biri soru sormuş, cevaplayamadım bu yüzden allah seni inandırsın:26:
Geyiğe girmeye tövbe etmiştim ama
Dayanamadım
Bazı yazılanlar evet ağır, ama insanın bir noktadan sonra da sabrı tükeniyor mune..Düşünsene, bi milyon tane kayıt ortaya çıktı..Ha o kayıtların benim için hiç bir önemi yok, yıllardır biliyorduk zaten..Görünen köy klavuz istemez..Ülkenin, insanların, kadının geldiği nokta ortada..E hal böyleyken biri kalkıp diyor ki "yaşasın, sağolsun, varolsun, büyük, ulu" v.s..Bana hakaret gibi geliyor şahsen bu mesajlar..Hani küfür etse daha iyi
Elbette yönetimin bu noktada kuralları uygulamaktan başka çaresi yok, ama bazen insanın cidden sabrını zorlayıcı söylemler olabiliyor..
Benim o bölümle ilgili tek korkum polemik..Bazı iddialara cevap vermek istiyorum bazen ama korkuyorum polemik olur mu diye:26:
Allah analı babalı büyütsün.
mune,valla korkumdan konu açıp kaçıyorum siyasette. çok yorum yapmıyorum. ayarı kaçırmayayım diye![]()
Tekrarlıyorum, eğer yorumlarınızda seviyeyi koruyorsanız, yazınızda aşağılama, hakaret, saygısızlık vb yoksa karşı tarafla yaptığınız sadece fikirlerinizi paylaşıp düşüncenizi ortaya koymaksa o bölümde polemik var deyip ceza vermiyorum, her ağzınızı açışınızda banlamıyorum orda, gidin en hararetli konuları açın okuyun, ceza alan yorumlarla, ceza almayanları kıyaslayın, farkı göreceksiniz, banlananlarda ben neden ceza aldım, x neler yazdı diyor, x üslubuna dikkat etmişse ceza almaz, eleştirileri de banlayacak halimiz yok.
İnsanlar eleştirebilmeli, bu hakkı ellerinden almamız yakışır mı bize? O zaman o bölümü niye açtınız diye sormazlar mı bize?
Sapla samanı, elmayla armutu karıştırmıyorum, tam olarak ne gibi koşullar oluştuğunda ceza veriliyor tam anlatamıyoruz, kelime kelime yazmamız bekleniyor ama o da mümkün değil, üyenin biri olmadık bir söz kullanır, kelime listenizde bu yoktu derler ayıkla pirincin taşını![]()
mune bir şey soracağım.
polemik olayı.
nedir polemilk
mesela siyasette,ben yazdım. fikrimi söyledim.
biri beni alıntıladı fikrimin yanlış olduğunu yazıp, kendi fikrini söyledi.
böyle karşılıklı seviyeyi bozmadan hakarete girmeden fikir teatisinde bulunduk. bu polemik midir.
polemiğin olması için biirden fazla şekilde mesajlaşmak mı gerekir.
tek mesajla cevap vermek ama 2ci mesajı görmemezliğemi gelmeliyiz.
yani kısacası karşılıklı fikirler çarpıştığında bu polemik mi olur. yada tek mesajla çarpıştığında polemik olmazmı. sayımı önemlidir.
hımm anladım. kısaca uzatmamak gerekiyor. okeyto.oky,
sitenin genelinde hangi bölümde olursa olsun bu polemiktir deyip ceza verme kriterimi yazayım, bu biraz olsun aydınlatır sanıyorum, şimdi senle beni örnek göstererek bir senaryo kurayım burda:))) konu içeriği kadın çalışmalı mı evde mi oturmalı olsun, sen çalışsın diyen tarafsın ben evde otursun diyen taraf
Sen düşünceni yazdın, bende seni alıntılayıp düşüncemi yazdım, sen yine beni alıntıladın, bende seni, bu alıntılayıp cevap vermelerde üyeler karşılıklı olarak birbirine hakaret ediyorsa, alaycılık, aşağılama vb varsa daha ilk alıntılama da bile polemikten ceza alabilirler, yani şu kadar kere alıntılamak lazım diye birşey yok, lakin diyelim ki aşağılama vs yok ama ikimizin birbirini alıntılaması yüzünden konu içeriğinden sapmaya başladı ve biz düşüncemizi yazmaktan çıkıp dikte etme boyutuna geçtik, diğer üyelerin yorumları ikimizin yorumlarının arasında kaynayıp gitti, topik senle benim yorumlarımızın arasında boğuldu kaldı, heh işte o zaman ooo bunlar durmasını bilmemiş, konuyu katletmişler deyip iki üyeye de polemikten ceza veriyorum, bazen iki üye bir iki alıntı yapar sonra bir bakarsın konuyu kendilerine çevirdiklerini fark edip konu sahibesinden özür dileyip alıntılamaktan vazgeçerler, onlara ceza vermiyorum mesela, çünkü hemen noktalamışlar, uzatmamışlar.
Bende hafiften bir ermişlik var demek ki
Bu gece hayaletim yok, ay ne oldu acaba, hiç sesi çıkmıyor yavrucağın
office sende rahat dur, bdvden gideceksin yine demedi deme
Muzurluk yapıyorsun bu ara
Bu arada kafayı kaldırıp kimseye bakamıyorum, Hanım yok ortalarda, haberi olan var mı? kadesa'yla kızı nasıl? Nick ne durumda biriniz beni bilgilendirsin lütfen![]()
ah müdürüm ah, ben rahat duruyorum ama millet bir garipher yerde Prenses sendromlu tipler türedi bu ara
herkeşler süper eğitimli, herkeşler çok güzel de millet çevresine yapamadığı atarı buradakilere yapmaya çalışıyor
Sevdoş gitti ona üzüldüm, kaç günü var mapusda abla?
![]()