• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

ya ben, ya ben :14: bende mesaj attım, ben ettim sen etme müdürüm didim, 5 gün nasıl geçer didim ama dinlemedi bastı banı :14: neyse ki kazen insaflı da sizden kaçan kuşları bana yönlendirmiş :27: hem kel- hem fodul gibi, hem 5 gün bantlı- hem kuşsuz da olabilirdim :60:

med, sistem kuşlarınızı alıp sizi arkadaşlık listemden silmiş :60: Resmen 30 kişi açık var kimler gitti acebağğ :14:

Arkadaşlar silinmiyor geri geliyor sonra:9:Benimkiler geldi seninkilerde gelir inşaallah:52:
Kuşlarımızı alanlardan biri sensin:15:Peşinize düştük haberiniz olsun:9:

Ahahaha,o'' hem kel,hem fodul'' ben oluyom bu durumda.:60:
Hem banlandım,hemide kuşsuz kaldım:14::14:

hahahahah dedim o fodul muydu? bodur muydu? :60: şimdi bir TDK sever çıkar, bir de eşleştiri kurbanı olmayayım sileyim dedim yakalanmışım :60:

Arkadaşlar silinmiyor geri geliyor sonra:9:Benimkiler geldi seninkilerde gelir inşaallah:52:
Kuşlarımızı alanlardan biri sensin:15:Peşinize düştük haberiniz olsun:9:

hahahah Nev yok size kuş-muş artık :27: olanlarla idare edin, ne demiş böyyüklerimiz, aza kanaat etmeyen çoğu hiç bulamaz :60:

iyice özlü sözler kılavuzuna bağladım, kuşlar çok olunca böyle oluyor :27:

hahahahah dedim o fodul muydu? bodur muydu? :60: şimdi bir TDK sever çıkar, bir de eşleştiri kurbanı olmayayım sileyim dedim yakalanmışım :60:

hahahah Nev yok size kuş-muş artık :27: olanlarla idare edin, ne demiş böyyüklerimiz, aza kanaat etmeyen çoğu hiç bulamaz :60:

iyice özlü sözler kılavuzuna bağladım, kuşlar çok olunca böyle oluyor :27:

:19:Biz kuşlarımızı sana yedirmeyiz:60:
Kuşların çok ama üzerine gelince başlangıç yazıyor:27:

Tüh be,gene kaçırdım olaylı konuyu.:ssz:
Biri ''derdim Mune '' diye konu açmış.:1::1::1:

Önce göreydim bende yazardım şikayetlerimi.:5:
Banlandım,mesaj attım bize ulaşından,duygu sömürüsü ,pazarlık falan,kaele bile almadı beni,1 haftayı 3 güne indirelim dedim,olmadı.
Bir sonraki banım 2 hafta,şimdiden şikayet etsem iyiydi:27:

ya ben, ya ben :14: bende mesaj attım, ben ettim sen etme müdürüm didim, 5 gün nasıl geçer didim ama dinlemedi bastı banı :14: neyse ki kazen insaflı da sizden kaçan kuşları bana yönlendirmiş :27: hem 5 gün bantlı- ayrıca kuşsuz da olabilirdim :60:

med, sistem kuşlarınızı alıp sizi arkadaşlık listemden silmiş :60: Resmen 30 kişi açık var kimler gitti acebağğ :14:

He yav gördüm sayın ofiş :63:
2 gayrimeşru kuşumu da almışsın :19:

Arkadaş listesi geri geldi canım..

hıh. kuşlarımın yakasını bırakın. ben 1gün uğraştım onları çoğaltmak için:1:

Son düzenleme:
Tüh be,gene kaçırdım olaylı konuyu.:ssz:
Biri ''derdim Mune '' diye konu açmış.:1::1::1:

Önce göreydim bende yazardım şikayetlerimi.:5:
Banlandım,mesaj attım bize ulaşından,duygu sömürüsü ,pazarlık falan,kaele bile almadı beni,1 haftayı 3 güne indirelim dedim,olmadı.
Bir sonraki banım 2 hafta,şimdiden şikayet etsem iyiydi:27:

o şikayetçi olunan konuda yaktı mune beni zaten :14: yetişseydim ben de yazardım çarşaf çarşaf, sonra hop 2 hafta daha yokuz :27:

parkuuun dep'in kuşlarını gördün mü? :27:

He yav gördüm sayın ofiş :63:
2 gayrimeşru kuşumu da almışsın :19:

Arkadaş listesi geri geldi canım..

kuşlarınız bana sığınma talep ettiler, med sürekli banlı, aç-açıkta kaldık didiler :60:

o şikayetçi olunan konuda yaktı mune beni zaten :14: yetişseydim ben de yazardım çarşaf çarşaf, sonra hop 2 hafta daha yokuz :27:

parkuuun dep'in kuşlarını gördün mü? :27:

kuşlarınız bana sığınma talep ettiler, med sürekli banlı, aç-açıkta kaldık didiler :60:

Demek mune ondan devamlı banlıyo beni :19:
O da çalmış kuşlarımızdan :63:

Yalnız oki yle chessin kuşlarını birleştirsek kk otobanını açarız :ssz:

Neyse artık, gözümüz yok, tepe tepe kullanın :19:
İyi bakın onlara:43:

Demek mune ondan devamlı banlıyo beni :19:
O da çalmış kuşlarımızdan :63:

Yalnız oki yle chessin kuşlarını birleştirsek kk otobanını açarız :ssz:

Neyse artık, gözümüz yok, tepe tepe kullanın :19:
İyi bakın onlara:43:
anam chessinkide benimkine benziyor. neden bizlerin böyle olduki. oda konu açar. onlamı ilgiliki bu:26:

Arkadaş listeniz siz bildirmeden mi düzeldi arkadaşlar ?

Nereden bileyim ben şimdi giden 60 kişi kimdi :8:

Kuşlara hiiiiiiiiç değinmiyorum bile , hepsini oky aldı sanıyordum ama meğer ofisinde parmağı varmış bu işte hatta mune bile çalıvermiş bir iki tane :20:

ben geldim muneee:3::3::3:
$52fbec9e15677b2754000024.webp

Heh bütün firariler burda:51:
Hiiiiç şikayet etmeyin, bende sizlerin ceza aldığı yorumları yazarım çarşaf çarşaf, benim hakkımdaki şikayetleriniz en fazla 2 A-4 boyutunda olur ama ben bir yazarsam Edirne'den Kars'a uzanır:51:

Kiblere ve sitede yaşanan sorun sebebiyle sıkıntı yaşayan üyelerin özel mesajlarına bakacağım ama şimdi mola vakti yemek bile yapamadım hala, yemek yapmam gerek.

Yani kısaca birkaç saat yokum:ssz:

Olabilir okim..Konuştuğumuzda da dedim ya, bence onla alakalı..Ama nevreste de çok konu açıyor mesela, onun kuşları sizlere ömür..
O yüzden o yüzdendir diyemiyorum:26:

İsyan bayraklarını hazırladım kankitella:kkk:
Şu kk düzelsin, başlat isyanı:ssz:

halletcez kanka sıkıntı yok ama secımlerden sonramı olsa onu bılemedım:26::27:

Back
X