- 23 Ekim 2011
- 19.420
- 23.891
- 598
Abla ben Tolin'i KİB ledim mesaj geldi mi
Ablacım senin gerginliğini azalmaya çalışıyoruz burdaTabiki Kraliçemiz Elif Abla
![]()
yaaaaa demek öyle nevreste hanım korkun benden

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablacım senin gerginliğini azalmaya çalışıyoruz burdaTabiki Kraliçemiz Elif Abla
![]()
tolin, yarın geceyi bekle
Ben burda gerim gerim gerilirken Nevreste, Elif abla ve Aus arasında sevgi seli mi oluştu, kim kraliçe, kim prenses![]()
Ya ama doğru hatırlatmış öğretmen , sınav sırasında o kontrol bile stresi arttırıyor , geç olmadı bir daha geç derken .
Hıh bu arada verdiğin subliminal mesajı da almadım değilKızımla aynı beden giyiyoruz diye gözüme gözüme sokmana ne gerek vardı
Hadi bakalım bu stres ve heyecanın yerini yarın akşam dilerim güzel hayaller ve rahatlama hissi alır .
Asıl sen benden korkyaaaaa demek öyle nevreste hanım korkun benden![]()
Kraliçemiz Elif abla , en küçük nevo olduğuna göre prenseste o , bana da kala kala kurbağa ya da kötü kalpli cadı seçeneği kalıyor![]()
cunku seni herkes seviyo herkesin sevdiğini ben sevmemde ondanNiye benŞurada uslu uslu geziniyorum
![]()
Cımbızımla senin etlerini çimcikleyeceğim tolin
Sana özel cımbız tasarlattırdım, xxl boyutlarında![]()
Asıl sen benden korkPeşindeyim
Senden kötü kalpli cadı olmaz![]()
Ablacım senin gerginliğini azaltmaya çalışıyoruz burdaTabiki Kraliçemiz Elif Abla
![]()
Kraliçemiz Elif abla , en küçük nevo olduğuna göre prenseste o , bana da kala kala kurbağa ya da kötü kalpli cadı seçeneği kalıyor![]()
cunku seni herkes seviyo herkesin sevdiğini ben sevmemde ondan
askolsun mune ben xxl degılım bıkerem 47 kılo 160 boyundayım boyu boyuma huyu huyuma olsun please![]()
Asıl sen benden korkPeşindeyim
Senden kötü kalpli cadı olmaz![]()
Nevreste hepinizden Allah razı olsun, sağolun, hem güzel dileklerinizi paylaştınız hemde stresim azaldı valla, daha rahatım sayenizde
Kurbağayı bilmem ama toline sorarsan kötü kalpli cadı sıfatına beni layık görür![]()
Ama kurbağa olur diyorsun yani![]()
cunku seni herkes seviyo herkesin sevdiğini ben sevmemde ondan
askolsun mune ben xxl degılım bıkerem 47 kılo 160 boyundayım boyu boyuma huyu huyuma olsun please![]()
sevmem banane
Demek beni sevmiyorsun![]()
Tolinin sana olan aşkı ve hayranlığı forumda dillere destan zaten , seni baş kraliçe ilan edeceği şüphesiz![]()
Yarın da rahat olursun inşaallahNevreste hepinizden Allah razı olsun, sağolun, hem güzel dileklerinizi paylaştınız hemde stresim azaldı valla, daha rahatım sayenizde
Kurbağayı bilmem ama toline sorarsan kötü kalpli cadı sıfatına beni layık görür![]()
hadi bakalım önce kım kımı kibliycek![]()
Biliyoruz küçümen, cımbızım seni bir seferde hüpletsin diye büyük boy cımbız kullanıyorum![]()
sevmem banane
bence mune kötü kalpli kurbaga olsun![]()
sevmem banane
Yarın da rahat olursun inşaallah
Kibleyecek bir mesajı mı bul ve KİBleİlk ceza mı alayım
![]()
sevmem banane
olmadı benım ceza puanlarından yollarım sana kanka bizde çareler tükenmez![]()