• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

tolin, yarın geceyi bekle:23:

Ben burda gerim gerim gerilirken Nevreste, Elif abla ve Aus arasında sevgi seli mi oluştu, kim kraliçe, kim prenses:ssz:

Kraliçemiz Elif abla , en küçük nevo olduğuna göre prenseste o , bana da kala kala kurbağa ya da kötü kalpli cadı seçeneği kalıyor :8:

Ya ama doğru hatırlatmış öğretmen , sınav sırasında o kontrol bile stresi arttırıyor , geç olmadı bir daha geç derken .

Hıh bu arada verdiğin subliminal mesajı da almadım değil :33: Kızımla aynı beden giyiyoruz diye gözüme gözüme sokmana ne gerek vardı :52:

Hadi bakalım bu stres ve heyecanın yerini yarın akşam dilerim güzel hayaller ve rahatlama hissi alır .

:60::60:
Mesaj verdim dimi:60:

Niye ben:15:Şurada uslu uslu geziniyorum:9:
cunku seni herkes seviyo herkesin sevdiğini ben sevmemde ondan:60::60:
Cımbızımla senin etlerini çimcikleyeceğim tolin:51:
Sana özel cımbız tasarlattırdım, xxl boyutlarında:60:

askolsun mune ben xxl degılım bıkerem 47 kılo 160 boyundayım boyu boyuma huyu huyuma olsun please:19::19::20:

Abla ben Tolin'i KİB ledim mesaj geldi mi:9::52:
Ablacım senin gerginliğini azaltmaya çalışıyoruz burda:17::9:Tabiki Kraliçemiz Elif Abla:12:

Nevreste hepinizden Allah razı olsun, sağolun, hem güzel dileklerinizi paylaştınız hemde stresim azaldı valla, daha rahatım sayenizde:54:

Kraliçemiz Elif abla , en küçük nevo olduğuna göre prenseste o , bana da kala kala kurbağa ya da kötü kalpli cadı seçeneği kalıyor :8:

Kurbağayı bilmem ama toline sorarsan kötü kalpli cadı sıfatına beni layık görür:60:

Nevreste hepinizden Allah razı olsun, sağolun, hem güzel dileklerinizi paylaştınız hemde stresim azaldı valla, daha rahatım sayenizde:54:

Kurbağayı bilmem ama toline sorarsan kötü kalpli cadı sıfatına beni layık görür:60:

Tolinin sana olan aşkı ve hayranlığı forumda dillere destan zaten , seni baş kraliçe ilan edeceği şüphesiz :1:

cunku seni herkes seviyo herkesin sevdiğini ben sevmemde ondan:60::60:

askolsun mune ben xxl degılım bıkerem 47 kılo 160 boyundayım boyu boyuma huyu huyuma olsun please:19::19::20:

Biliyoruz küçümen, cımbızım seni bir seferde hüpletsin diye büyük boy cımbız kullanıyorum:60:

Yarın da rahat olursun inşaallah:16:
hadi bakalım önce kım kımı kibliycek:ssz::27::27::27:

Kibleyecek bir mesajı mı bul ve KİBle :51::9:İlk ceza mı alayım:60:

sevmem banane:27::27::27::27:

bence mune kötü kalpli kurbaga olsun:60::60::60::60::60::60::62::62::62::62::62:

:60:
Ahhhh var ya, yarın akşamı bekliyorum, sen beni öpeceksin ve büyü bozulacak, kötü kalpli kurbağayı öpünce tatlı mı tatlı prenses çıkacak sanıyorsan yanılırsın, bildiğin walking dead çıkacak:60:

Aus,
sorma tolin beni bir sever bir sever, ben nereye o oraya:60:
Başkasına mail atıyorum diye bozuk atıyor, ona da atacakmışım, bugün mail attım ama bana takılmaktan mailini kontrol bile etmemiş:60:

Back
X