Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Hmm anlaşıldı siyasi görüşlerimizz farklıı olsun ama ben sizi sewim kii genedee..:29:
Herkess özgürdürrrr :65:
orada kapışalım burada birbirimizi sevelim o zaman:34:

Niye ayol Hayalimin facesinden biliyom,taş gibisin.:nazar::1:

Yetti gari be...:ssz:

Hakaret ve aşağılama olmadığı sürece benim de kimseyle sorunum yok.:32:

oo. çok teşekkürler. bugün pek bir gergindim, moralimi düzellttin..:70::71:

En son yazdığımdan bahsediyosun sanırım..
Zaten bir daha siyasete yorum yapmıcam..
Belki seçimlerden sonra ama ban yemeğe niyetim yok artık canım :ssz:

Neyse konuyu dağıtalım, nasılsınn canımm:29:

Ben de yazmak istemiyorum ama çok zor duruyorum. Bir bakıyorum siyasetteyim.
Ki ben Bdv'ciyimdir . Siyasete bulaşmayışım çeneme hakim olamamamdandı :9:
Ban korkusu yani :1: artık ban yerine başka bir şey de yazabilirsin :1:

Ama işte girdiğim zaman bişey yazcam mesela, ule bunu ne kadar yumuşatabilirim diye düşünmekten beyin devrelerim yanıyor :52:

İyiyim sen nasılsıııın ? :16:

Ama işte girdiğim zaman bişey yazcam mesela, ule bunu ne kadar yumuşatabilirim diye düşünmekten beyin devrelerim yanıyor :52:

Sen cidden çok narin yazıyon Sorc...:ssz::1: Seni okurken bütün hırsım geçiyo.:27:

Canımm sewdiceğimle taksime gitmek we içmek istiyorrrr, çokkk özledimmmm yaaa :84::84::84::84::84:

Ben işte onu daha başaramıyorummm :27::27:

Çıkışa 2 saat kaldııı off bugün biteydii iyiydiiii :ssz:

Sen cidden çok narin yazıyon Sorc...:ssz::1: Seni okurken bütün hırsım geçiyo.:27:

Hacito benim ortam yok yeeaaaa :52:

Valla bak istersen sert yazayım ama ceza puanım aldı başını gidiyor. O yüzden harbiden bu narin yazılarım 100 kere süzgeçten geçirilmiş hali.

Yoksa küfür bile edesim geliyor. Böyle yapcam bigün zaten, yazcam yazcam yazcam . En sonuna da, "evet hazırım müdürüm banlayabilirsin beni" dicem Kapanış jübilemi mertçeeee ve asilceee ve korkusuzcaaa yapacağımmmm ! :51:

:52:

Ben işte onu daha başaramıyorummm :27::27:

Çıkışa 2 saat kaldııı off bugün biteydii iyiydiiii :ssz:

Ceza puanın azdır da ondan :52:

Ben kendimi bildim bileli, aşırı ve fevriydim. Ağzımın ayarı yok. Ama Mune Abla banlarıyla törpüledi beni.

Ama o da kötü ya rahatlayamıyorum yorumlarımda :9:

Hacito benim ortam yok yeeaaaa :52:

Valla bak istersen sert yazayım ama ceza puanım aldı başını gidiyor. O yüzden harbiden bu narin yazılarım 100 kere süzgeçten geçirilmiş hali.

Yoksa küfür bile edesim geliyor. Böyle yapcam bigün zaten, yazcam yazcam yazcam . En sonuna da, "evet hazırım müdürüm banlayabilirsin beni" dicem Kapanış jübilemi mertçeeee ve asilceee ve korkusuzcaaa yapacağımmmm ! :51:

:52:

He yap da gör jübileni,uzaktan ciğere bakar gibi bak siteye...:6::27: Cıks cıks ne ka ayıp,kızlar küfür etmez.:kkk::1:

Ceza puanın azdır da ondan :52:

Ben kendimi bildim bileli, aşırı ve fevriydim. Ağzımın ayarı yok. Ama Mune Abla banlarıyla törpüledi beni.

Ama o da kötü ya rahatlayamıyorum yorumlarımda :9:

Özelden yazz sendeee rahatlaa:27::27::27:

Hoş buldum sağol,iyi olmaya çalışıyorum işte,sen nasılsın,hep soracam unutuyorum nick değişti senindemi

Allah daha iyi etsin ablacım,aklım geldikçe dua ediyorum sana.:34: Çok şükür,sınava hazırlık işte,bütün gün evdeyim.3 yıldır bıktım artık.:14: Evet,Mona'ydım ben,nette pis şeyler dönüyor,hem bu Ayşe Kulin'in kitap ismiydi,anlamı da güzeldi değiştirdim.:32: İnşallah kızın hemen işi bulur abla,ben sıyırmak üzereyim.

Back
X