• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Hmm anlaşıldı siyasi görüşlerimizz farklıı olsun ama ben sizi sewim kii genedee..:29:
Herkess özgürdürrrr :65:
orada kapışalım burada birbirimizi sevelim o zaman:34:

Niye ayol Hayalimin facesinden biliyom,taş gibisin.:nazar::1:

Yetti gari be...:ssz:

Hakaret ve aşağılama olmadığı sürece benim de kimseyle sorunum yok.:32:

oo. çok teşekkürler. bugün pek bir gergindim, moralimi düzellttin..:70::71:

En son yazdığımdan bahsediyosun sanırım..
Zaten bir daha siyasete yorum yapmıcam..
Belki seçimlerden sonra ama ban yemeğe niyetim yok artık canım :ssz:

Neyse konuyu dağıtalım, nasılsınn canımm:29:

Ben de yazmak istemiyorum ama çok zor duruyorum. Bir bakıyorum siyasetteyim.
Ki ben Bdv'ciyimdir . Siyasete bulaşmayışım çeneme hakim olamamamdandı :9:
Ban korkusu yani :1: artık ban yerine başka bir şey de yazabilirsin :1:

Ama işte girdiğim zaman bişey yazcam mesela, ule bunu ne kadar yumuşatabilirim diye düşünmekten beyin devrelerim yanıyor :52:

İyiyim sen nasılsıııın ? :16:

Ama işte girdiğim zaman bişey yazcam mesela, ule bunu ne kadar yumuşatabilirim diye düşünmekten beyin devrelerim yanıyor :52:

Sen cidden çok narin yazıyon Sorc...:ssz::1: Seni okurken bütün hırsım geçiyo.:27:

Canımm sewdiceğimle taksime gitmek we içmek istiyorrrr, çokkk özledimmmm yaaa :84::84::84::84::84:

Ben işte onu daha başaramıyorummm :27::27:

Çıkışa 2 saat kaldııı off bugün biteydii iyiydiiii :ssz:

Sen cidden çok narin yazıyon Sorc...:ssz::1: Seni okurken bütün hırsım geçiyo.:27:

Hacito benim ortam yok yeeaaaa :52:

Valla bak istersen sert yazayım ama ceza puanım aldı başını gidiyor. O yüzden harbiden bu narin yazılarım 100 kere süzgeçten geçirilmiş hali.

Yoksa küfür bile edesim geliyor. Böyle yapcam bigün zaten, yazcam yazcam yazcam . En sonuna da, "evet hazırım müdürüm banlayabilirsin beni" dicem Kapanış jübilemi mertçeeee ve asilceee ve korkusuzcaaa yapacağımmmm ! :51:

:52:

Ben işte onu daha başaramıyorummm :27::27:

Çıkışa 2 saat kaldııı off bugün biteydii iyiydiiii :ssz:

Ceza puanın azdır da ondan :52:

Ben kendimi bildim bileli, aşırı ve fevriydim. Ağzımın ayarı yok. Ama Mune Abla banlarıyla törpüledi beni.

Ama o da kötü ya rahatlayamıyorum yorumlarımda :9:

Hacito benim ortam yok yeeaaaa :52:

Valla bak istersen sert yazayım ama ceza puanım aldı başını gidiyor. O yüzden harbiden bu narin yazılarım 100 kere süzgeçten geçirilmiş hali.

Yoksa küfür bile edesim geliyor. Böyle yapcam bigün zaten, yazcam yazcam yazcam . En sonuna da, "evet hazırım müdürüm banlayabilirsin beni" dicem Kapanış jübilemi mertçeeee ve asilceee ve korkusuzcaaa yapacağımmmm ! :51:

:52:

He yap da gör jübileni,uzaktan ciğere bakar gibi bak siteye...:6::27: Cıks cıks ne ka ayıp,kızlar küfür etmez.:kkk::1:

Ceza puanın azdır da ondan :52:

Ben kendimi bildim bileli, aşırı ve fevriydim. Ağzımın ayarı yok. Ama Mune Abla banlarıyla törpüledi beni.

Ama o da kötü ya rahatlayamıyorum yorumlarımda :9:

Özelden yazz sendeee rahatlaa:27::27::27:

Hoş buldum sağol,iyi olmaya çalışıyorum işte,sen nasılsın,hep soracam unutuyorum nick değişti senindemi

Allah daha iyi etsin ablacım,aklım geldikçe dua ediyorum sana.:34: Çok şükür,sınava hazırlık işte,bütün gün evdeyim.3 yıldır bıktım artık.:14: Evet,Mona'ydım ben,nette pis şeyler dönüyor,hem bu Ayşe Kulin'in kitap ismiydi,anlamı da güzeldi değiştirdim.:32: İnşallah kızın hemen işi bulur abla,ben sıyırmak üzereyim.

Back
X