• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

İnşallah sorunsuzz geçerr ewett..
2015 de var daha başbakan seçimleri onlarda ne olucak bakalım daha :ssz:

Görcez .... Bir astrolog değişimin 2017 de olacağını. Ve seçimle olmayacağını söylemiş.
Çok anlamlar çıkar bu cümleden. Tabi astrolog un dedikleri çıkarsa :9:

Görcez .... Bir astrolog değişimin 2017 de olacağını. Ve seçimle olmayacağını söylemiş.
Çok anlamlar çıkar bu cümleden. Tabi astrolog un dedikleri çıkarsa :9:
Hmm onlarınd bazenn tuttumu tutuyo hee :9:

kk ya girmeyeli 1 ay olmuş inanamıyorum ben bu hale gelecek kadın mıydım be ya :52: bu cadı kız mahvetti beni :)

umarım herkesler iyidir herşey yolundadır.biz iyiyiz çok şükür günler nasıl geçiyor anlamıyorum.çok yoğun çok hızlı herşey.

zeynep özge tüm teyzelerini çok çok öpüyor onların dualarıyla bu günlere geldiğinin farkında :16:

sizleri çok özledim görüşmek üzere:3:

idir valla ne olsun seni gördüm de bir halini harını sorayım dedim niye topiğime gelmiyosun bakimm:23::23: şaka maka nasılsın nıvanlara hazırlısgın nasıl gidiyor

Canım iyi yapmışsın . Ben pek geyikte takılmıyorum. Takılınca işte muhabbeti görürsem atlıyorum filan öyle yani :1:

Eh idare eder şu sıra pek hazırlanamıyorum . Bahar geldi ya içim kıpır kıpır :1:

Senin nasıl gidiyor ?

Canım iyi yapmışsın . Ben pek geyikte takılmıyorum. Takılınca işte muhabbeti görürsem atlıyorum filan öyle yani :1:

Eh idare eder şu sıra pek hazırlanamıyorum . Bahar geldi ya içim kıpır kıpır :1:

Senin nasıl gidiyor ?

bizimde bakar geldi ilerimizi arttı dogal olarak bir aya yakın ındır nete giremiyorum o yüzden ama bu siteyi cok seviyorum yaa hayatın naıl oldu stres dolu anları yavaş yavaş atlattın mı bari babanla bir anlasma noktasna vardınızmı şekerim

bizimde bakar geldi ilerimizi arttı dogal olarak bir aya yakın ındır nete giremiyorum o yüzden ama bu siteyi cok seviyorum yaa hayatın naıl oldu stres dolu anları yavaş yavaş atlattın mı bari babanla bir anlasma noktasna vardınızmı şekerim

Evlenicek canım. Anlaşma noktası sayılabilirse bu nokta :)

Ben Coco'ya aşık oldum, ağzını burnunu yerim ben onun, Jako papağanlarını araştırırken buldum bu akıl küpünü.

[video=youtube_share;0jWYBMvxg4I]http://youtu.be/0jWYBMvxg4I[/video]

Back
X