• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

ah ah ben de ne hayalerle girmiştim üniversiteye :43:
bize talih arkasını döndü :ssz: mune ama belki kızın şansı yaver gider de hemen alır işini eline. nasip aslında biz ne desekte olacağın önüne geçilmez.

inşallah gönlündeki olur ne diyim:29:

Bu ülkede kimse okuduğu mesleği yapamıyor..
Benim kızda siyaset okudu,master yaptı,alakasız lojistik şirketine girdi..
Kpss'ye hazırlanacak snava girecek ..

HER GÜN 2 SSAAT YÜRÜYORUM BU ARALAR. MALUM ZAYIFLAYACAĞIM. AMA ABARTMIŞIM SANIRIM. DÜN EVE GELDİM. VE FİLM KOPTU:). HER YANNIM AĞRIYOR. BUGÜN OFF VERDİM KENDİME. HIRS İYİDE BU KADARI FAZLA KARDEŞİM.)
ay büyük harfle yazmışım. parmağımı oynatamıyorum. siz küçük harf olarak görün bunu. tekrar yazarsam geberirim:)

2 saat çok okim..1 saat yeter..Yavaş yavaş ama ara vermeden yap sporunu..Haftada 4-5 gün 1 saat yürüdün mü bak nasıl gidiyo göbüş:ssz:

2 gündür araşmıyoz bu arada, aldatmıyon beni dimi :60:

Kibleyim mi seni şimdi :27::27:

Hanım ablacım sen nasıl oldun? İyi misin biraz daha?

Heh bende tam çocuk gelişimi yazacaktım ama sen okumuşsun zaten, yavrum o sevdiği için çocuk gelişimi okumak istiyor, bildiğin çocuk delisi, staja uçarak gider mi insan, staj çıkışı başka okula gidip gönüllü çalışır mı ama benim kız çalışıyor, benden çok öğretmenleri görüyor,öşu an staja gittiği okuldaki çocukların dışında gönüllü gittiği okulun çocuklarını da 23 Nisan'a hazırlıyor, koreografileri kendi hazırladı, yanına gittiği öğretmenler sen çok iyi bir öğretmen olacaksın ama bu bölümü okuma diyorlar, benim kız onları da dinlemiyor.

Ya tabi şöyle de bir şey var,bakarsın nasiplidir,iyi bir yerlerden iş teklifi alır,Allah yürü ya kulum desin yeter...:ssz::1:

Bizi atanmadan bezdirdiler.Ben de saldım çayıra modundayım artık,nasipte ne varsa....:ssz:

Oky ne ka ayıp,kibliyorum.:19:

2 saat çok okim..1 saat yeter..Yavaş yavaş ama ara vermeden yap sporunu..Haftada 4-5 gün 1 saat yürüdün mü bak nasıl gidiyo göbüş:ssz:

valla asuya yani kank,me bunu desemde dinlemiyor beni:)
2 gün yarın dahil yürümeyeceğim.
tüh aldattık yakalandıkmı ne:27::52:

Son düzenleme:
Bu ülkede kimse okuduğu mesleği yapamıyor..
Benim kızda siyaset okudu,master yaptı,alakasız lojistik şirketine girdi..
Kpss'ye hazırlanacak snava girecek ..

alakasız da olsa bence kalsın orada hanım abla:ssz:
yani şu kpssye batan pişman batmayan bin pişman. insan tabi okudugunu almak istiyor ama işte bu ülkede artık ekmek nerden gelirse oraya gitmek gerekiyor:31:

Oky,Leslie ile evde de çalışabilirsin.

Ben her gün yarım saat Leslie+10 dk bacak kalça ile 3 ayda 5 kilo verdim.

valla asuya yani kank,me bunu desemde dinlemiyor beni:)
2 gün yarın dahil yürümeyeceğim.
tüh aldattık yakalandıkmı ne:27::52:

Kimlen? :19:

Oky,Leslie ile evde de çalışabilirsin.

Ben her gün yarım saat Leslie+10 dk bacak kalça ile 3 ayda 5 kilo verdim.

Hatun ormanın içinde oturuyor, ormanın içinde göl falan var hatta.. leslieye mi bakar o :27:

valla kible:1:. hiç tekrar küçük harfle yazamayacağım silip. bittim ben okeye dönüyorum.:27:

Bittinmi okeye okiiiii :27::27:

Daha iyiyim medim sağol,kısmetse cuma günü gidiyorum 52 mevlüdü var..

Kpss ha...Yazık,her geçen gün şu pisliğin içine daha çok insan çekiyorlar.

Ona karar verdi şimdilik,g,r,ğ şansımı deneyim dedi..

alakasız da olsa bence kalsın orada hanım abla:ssz:
yani şu kpssye batan pişman batmayan bin pişman. insan tabi okudugunu almak istiyor ama işte bu ülkede artık ekmek nerden gelirse oraya gitmek gerekiyor:31:

Şimdlik orada zaten,daha 10 gün filan oldu başlayalı..

oky,
büyük harf :19: hemde yazdığın topiğe bak yani:4:
Sen spor mu yapıyorsun yoksa telef olmak için bir dizi girişime mi girdin:60:
Yürüyüşe alışık değilsen birden yüklenme kendine, yolda yapışıp kalırsın, etrafta biskolata erkeği de bulamazsın, karşına çıka çıka bol balkonlu dişi altın kaplama biri çıkar nasıl kaçacağını bilemezsin:60:

Sevda, Rengi sağolun kızlar, biliyorum biz yandık siz yanmayın diyorsunuz ama işte gençken dünyayı kurtaracağız sanıyoruz, kızımda şu anda o modda.
Bazen diyorum Allah'ım umarım hevesi kursağında kalmaz, mesleğimi yapayım derken yıpratılmaz, Allah sizlere de iş nasip etsin tez zamanda, inşaallah bu sefer herşey gönlünüzce olur.

oky,
Yürüyüşe alışık değilsen birden yüklenme kendine, yolda yapışıp kalırsın, etrafta biskolata erkeği de bulamazsın, karşına çıka çıka bol balkonlu dişi altın kaplama biri çıkar nasıl kaçacağını bilemezsin:60:

Sevda, Rengi sağolun kızlar, biliyorum biz yandık siz yanmayın diyorsunuz ama işte gençken dünyayı kurtaracağız sanıyoruz, kızımda şu anda o modda.
Bazen diyorum Allah'ım umarım hevesi kursağında kalmaz, mesleğimi yapayım derken yıpratılmaz, Allah sizlere de iş nasip etsin tez zamanda, inşaallah bu sefer herşey gönlünüzce olur.
sağol munem inşallah:54:

Bittinmi okeye okiiiii :27::27:

Daha iyiyim medim sağol,kısmetse cuma günü gidiyorum 52 mevlüdü var..

Ona karar verdi şimdilik,g,r,ğ şansımı deneyim dedi..

Şimdlik orada zaten,daha 10 gün filan oldu başlayalı..

hmm hayırlısı bakalım:31:

oky,

İnşallah abla,biz olumsuz örnekleriz,nasipsiz örnekleriz ama iyileri de muhakkak var ve inşallah kızın onlardan olur.:32:

okyyyy yavrum çok gezme orda ayı falan çıkar, olmadı kurt kapar, evinde yap sporu sağlam sağlam:60:

Sitede mi bir sorun vaar, benim pcde mi anlamadım, site ağırlaştı ve sayfalar açılamıyor, açılma işlemi uzayınca bağlantı hatası veriyor:44:

okyyyy yavrum çok gezme orda ayı falan çıkar, olmadı kurt kapar, evinde yap sporu sağlam sağlam:60:

Sitede mi bir sorun vaar, benim pcde mi anlamadım, site ağırlaştı ve sayfalar açılamıyor, açılma işlemi uzayınca bağlantı hatası veriyor:44:

Gene değişiklik olmasınn yoksaaa ewettt ağırlaştııı site birdennn :30::30:

Gene değişiklik olmasınn yoksaaa ewettt ağırlaştııı site birdennn :30::30:

Demek benim pc ile alakalı değilmiş, başka site açabiliyorum, nette de bir sorun yok ama yine de önce kendimden şüphe ettim:)))
Sayfa açılmıyor, açılırken uzun zaman geçerse bağlantı gidiyor, bugün girdiğimden beri böyle, ara ara yapıyor:44:

sağol munem inşallah:54:

hmm hayırlısı bakalım:31:

Şansını denesin artık..

Bir anda site ağırlaştı sayfa zor açıldı bende de..

Back
X