• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Sizin gibi eski üyelerin yapması daha fena ya, iki misli kızıyorum, yeniler uyarı ama siz ban alıyorsunuz.
squat bir derdim var konusu mu? Birde bile bile açmışsın, neyse dedim hadi bu sefer taşıyayım, bir dahakine taşımam kapatırım birde küflendiririm seni, papua yeni gine bile yakın demeye başlarsın:9:
beni mapısla korkutamazsın muneeeeeeeeeaaaaa:33::33::33:bile bile açtığımı nerden anladın:60:
Nevreste'me laf söylemeyin:22:
:25::25::25::25::25::25:
Sizlerde faydalanın yapın diye ekliyorum:9:Ekrana ekmek banmak yerine kalkıp yaparsınız belki diye düşünüyorum:52:
Ben diyetteyim zaten yapsam da yemiyorum:ssz:

tembel oldugumuz aklına gelmıyomu aceeebaaa:27::27::27:

Yok daha oylamaya geçmedik:9:İyi hatırlattın senin sandviçi ankete ekleyelim:52:
Yarın oylama başlıyor:31:

Ankete eklemek mi? Çok ayıp:19:
Açık ara 1. olması gerekir o şaheserin..
Kazen 1000 dolarlık bir hediye çeki vermeli o lezzete:ssz:

(Nevo sakın öyle bişi yapmayın rezil olmayalım kkya :60:)

Son düzenleme:
Ablacım:38:
Yemek yapamıyorlar sonra bana kızıyorlar:9::9:
Sorma gülüm, ekrana ekmek bile banamazlar:60:
Bak Med ne demiş, gülme tuttu:60::60::60:

Noldu benim tavuklu sandviçim nevom? Madalya aldı mı?
Takip edemedim:26:

Senin sandviç ülkemiz için çok fazlaydı, hakkını veremeyeceğimizden korktuk o yüzden senin sandviçi uluslararası arena da yarışmak üzere gönderdik:60::60::60:

Senin sandviç ülkemiz için çok fazlaydı, hakkını veremeyeceğimizden korktuk o yüzden senin sandviçi uluslararası arena da yarışmak üzere gönderdik:60::60::60:

Ya müdürüm ben de aynı şeyi düşündüm ama sizden bekledim..Neyse ki şaheserimi emeğime layık bir platform için hazırlamışsınız :60:
Bence de çok fazlaydı..Yani bir katılan yemeklere bakıyorum bir kendiminkine..Peh diyorum med, sen çok fazlasın:ssz::ssz::ssz: :60:

Son düzenleme:
Ya müdürüm ben de aynı şeyi düşündüm ama sizden bekledim..Neyse ki şaheserimi emeğime layık bir platform için hazırlamışsınız :60:
Bence de çok fazlaydı..Yani bir katılan yemeklere bakıyorum bir kendiminkine..Peh diyorum med, sen çok fazlasın:ssz::ssz::ssz: :60:

Hahahahahuauaha aklıma geliyor görüntüsü, tavuk tavuk olalı öyle eziyet görmemiştir :60::60:
Bana da yapıp yollasana:60:
Sen bize fazlasın Med, senin gibi bir cevherin yemeklerini kaldırmaz bizim damaklar:60:

beni mapısla korkutamazsın muneeeeeeeeeaaaaa:33::33::33:bile bile açtığımı nerden anladın:60:

:25::25::25::25::25::25:

tembel oldugumuz aklına gelmıyomu aceeebaaa:27::27::27:
Yemek yapmayı sevmiyor olabilirsiniz ondan tembellik geliyordur:9:
Ankete eklemek mi? Çok ayıp:19:
Açık ara 1. olması gerekir o şaheserin..
Kazen 1000 dolarlık bir hediye çeki vermeli o lezzete:ssz:

(Nevo sakın öyle bişi yapmayın rezil olmayalık kkya :60:)
Biz de diğer üyelere haksızlık olmasın diye senin sandviçi karıştırmak istemiyoruz :31:sen kendi isteğinle çekilirsen çok mutlu olacağım:60:

Ona bile erinirler:60:
Evet Ablam aynen öyle oldu bu yarışa katmak haksızlık olacaktı:60:

koy nevo koyyyy koyda rezülü rüsva olsun:60:

Yok bu riski göze alamıyoruz 1. kesin:52:

Not:Sadece şaka yapıyorum :18::18::18:

Çok teşekkür ediyorum anlayışın için:60:
KK rezil olur toli yapma, ben ölü taklidi yaparım :60:

Yok canım o kadarda değil:29:

Med,
şakalarımızı kaldırıyor, ondan takılıyoruz:9:
Adabınla şaka olduktan sonra birşey demiyor, aşırı olsa koyar tavrı, tavuğa eziyet fotolarını eklese anlar çekiliriz zaten:60:

Hahahahahuauaha aklıma geliyor görüntüsü, tavuk tavuk olalı öyle eziyet görmemiştir :60::60:
Bana da yapıp yollasana:60:
Sen bize fazlasın Med, senin gibi bir cevherin yemeklerini kaldırmaz bizim damaklar:60:

Ahahhahha müdürüm senden ilk defa böyle bi gülme şeysi gördüm :60:

Ben tavuğu un ufak edip, poşetleyip buzluğa atmıştım..Annemler yazlıktan geldi, buzluğu açtı kadın, aldı inceledi inceledi, dedi pınar bu ne? :60:
Tavuk dedim :60: Dedi bana katilsin diye bağırmıştın, bu hayvanın hali ne böyle :60:

(Ben reglken çok duygusal olurum..Zaten normalde de her şeye ağlarım..Böyle günlerden birinde, kadıncağız tavuk parçalıyo mutfakta..Bi gördüm, katilsin sennnnnn katilsin işteeeeeeee diye bağıra bağıra attım kendimi yatağıma, 1 saat ağladım:ssz: O da bunu vurdu hemen yüzüme:19:)

E napim ekmeğe sürülmesi için çok ince çalışmam gerekti:ssz:

Med,
Adabınla şaka olduktan sonra birşey demiyor, aşırı olsa koyar tavrı, tavuğa eziyet fotolarını eklese anlar çekiliriz zaten:60:

:60::60::60:
Ben korkuyorum bir ara pıçağıyla geziyordu :18::30:

Yemek yapmayı sevmiyor olabilirsiniz ondan tembellik geliyordur:9:

Biz de diğer üyelere haksızlık olmasın diye senin sandviçi karıştırmak istemiyoruz :31:sen kendi isteğinle çekilirsen çok mutlu olacağım:60:

Ona bile erinirler:60:
Evet Ablam aynen öyle oldu bu yarışa katmak haksızlık olacaktı:60:

Yok bu riski göze alamıyoruz 1. kesin:52:

Not:Sadece şaka yapıyorum :18::18::18:

Çok teşekkür ediyorum anlayışın için:60:

Yok canım o kadarda değil:29:

Ahahhah nevo ya sesli güldüm :60:
Tamam çekiliyorum yarışmadan, diğer arkadaşların önü açılsın :60:

Med,

ama bir gün çok güzel yemekler yapıp koyucam..Tıpkı s-m kıyafetlerimin içine kendimi koyup gönderdiğim gibi :60:

Ahahhahha müdürüm senden ilk defa böyle bi gülme şeysi gördüm :60:

Ben tavuğu un ufak edip, poşetleyip buzluğa atmıştım..Annemler yazlıktan geldi, buzluğu açtı kadın, aldı inceledi inceledi, dedi pınar bu ne? :60:
Tavuk dedim :60: Dedi bana katilsin diye bağırmıştın, bu hayvanın hali ne böyle :60:

(Ben reglken çok duygusal olurum..Zaten normalde de her şeye ağlarım..Böyle günlerden birinde, kadıncağız tavuk parçalıyo mutfakta..Bi gördüm, katilsin sennnnnn katilsin işteeeeeeee diye bağıra bağıra attım kendimi yatağıma, 1 saat ağladım:ssz: O da bunu vurdu hemen yüzüme:19:)

E napim ekmeğe sürülmesi için çok ince çalışmam gerekti:ssz:

Düşün Med, senin sandviç gözümün önüne geldikçe birde tavuğun halini düşününce ne hale geliyor Müdür:60:
Yemin ediyorum hem yazıyorum hem gülüyorum, eşim çıldırdın mı demesin diye sesli kahkaha atmamak için sıkıyorum kendimi, mutfağa kaçtım senin yüzünden:60:

Ahahhah nevo ya sesli güldüm :60:
Tamam çekiliyorum yarışmadan, diğer arkadaşların önü açılsın :60:

ama bir gün çok güzel yemekler yapıp koyucam..Tıpkı s-m kıyafetlerimin içine kendimi koyup gönderdiğim gibi :60:

s göremedik bikere m gördük:19::19::19::27::27:

Back
X