Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

İsim düşünüyoruz ama hala oğluma yakışır bir isim bulamadık:ssz: biberonlu fotosunu koyacağım ama durmuyor bacaksız, çok hareketli, güzel bir pozunu yakalarsam görürsünüz, ne tatlı oluyor biberonla:emir_bebek:

Oğlumun göbek bağı düştü, sağlığı yerinde, sanki biraz daha büyüdü gibi geliyor bana, 2 saatte bir biberonla besliyoruz, gazını çıkarıyoruz ve wc seansımız oluyor:) en sevdiği şey kucakta uyumak, hele birde karnına masaj yaparsan mır mır mırlıyor.

Ah teşekkür ederiz:16: tam oğluma layık bir emzik, ne de olsa 40'ından sonra yeniden anne oldum, buldumcuk oldu oğlum:60:

Şu mesajı görünce müdürün oğlu mu olmuş didim:30::30::30::30:
Yüreğime iniyordu be.:30::30::30:
Neyseki kediymiş:27:

Oyy kıyamam ya çok isterdim onu kucağıma almayı minicik haliyle mır mırını dinlemeyi :69: çok duygulandım yahu :5: munecim eminim sana çok mutluluk huzur veriyodur :16:

Cumartesi galatasarayın maçı var kadınlara,kısmet olursa gidecem :27::27: telefonla aradım e-bilet işi varya belli değilmiş daha eğer olursa gidiyorum azcukkk stres atayım stattda :52::52: allah ne verdiyse artıkkkkk diyorum :24::24:

Birazda muhabbet edeyim hep ciddi mevzulardayım yeter be dedim kaçtım geldim lakin kimsecikler yokmuş:50::50::43::43::27::27:
Benimle sohbet etme keyfinden mahrum kaldınız işte:63::63::12::12::1::1::1:
Tüm ukalalığımı da alır giderim :10::10::10::1:

Son düzenleme:
Çocuklu bir kadın, henüz 40'ımız bile çıkmadı, el kadar bebenin karnını doyurup gazını çıkardım, zar zor uyuttum, gürültü yapmayın:4:

Ablacım oğlun olmuş hayırlı olsun:29:
Müsait olduğun bir gün altın takmaya geleceğiz:10:

Ay okim oğlun mu var senin demiş kıyamam :60:

Okiiiiiiiiiii :60:

Nur topu gibi bi oğlu oldu munenin, 4 tane mini patisi var :16:

Ay okim oğlun mu var senin demiş kıyamam :60:

Okiiiiiiiiiii :60:

Nur topu gibi bi oğlu oldu munenin, 4 tane mini patisi var :16:

Sorma, yorumu gördüm zor tutuyorum kendimi:60:
Bu oky'nin saflığı beni öldürecek, biri şuna benim oğlanı anlatsın:60:

Back
X