• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

İsim düşünüyoruz ama hala oğluma yakışır bir isim bulamadık:ssz: biberonlu fotosunu koyacağım ama durmuyor bacaksız, çok hareketli, güzel bir pozunu yakalarsam görürsünüz, ne tatlı oluyor biberonla:emir_bebek:

Oğlumun göbek bağı düştü, sağlığı yerinde, sanki biraz daha büyüdü gibi geliyor bana, 2 saatte bir biberonla besliyoruz, gazını çıkarıyoruz ve wc seansımız oluyor:) en sevdiği şey kucakta uyumak, hele birde karnına masaj yaparsan mır mır mırlıyor.

Ah teşekkür ederiz:16: tam oğluma layık bir emzik, ne de olsa 40'ından sonra yeniden anne oldum, buldumcuk oldu oğlum:60:

Şu mesajı görünce müdürün oğlu mu olmuş didim:30::30::30::30:
Yüreğime iniyordu be.:30::30::30:
Neyseki kediymiş:27:

Oyy kıyamam ya çok isterdim onu kucağıma almayı minicik haliyle mır mırını dinlemeyi :69: çok duygulandım yahu :5: munecim eminim sana çok mutluluk huzur veriyodur :16:

Cumartesi galatasarayın maçı var kadınlara,kısmet olursa gidecem :27::27: telefonla aradım e-bilet işi varya belli değilmiş daha eğer olursa gidiyorum azcukkk stres atayım stattda :52::52: allah ne verdiyse artıkkkkk diyorum :24::24:

Birazda muhabbet edeyim hep ciddi mevzulardayım yeter be dedim kaçtım geldim lakin kimsecikler yokmuş:50::50::43::43::27::27:
Benimle sohbet etme keyfinden mahrum kaldınız işte:63::63::12::12::1::1::1:
Tüm ukalalığımı da alır giderim :10::10::10::1:

Son düzenleme:
Çocuklu bir kadın, henüz 40'ımız bile çıkmadı, el kadar bebenin karnını doyurup gazını çıkardım, zar zor uyuttum, gürültü yapmayın:4:

Ablacım oğlun olmuş hayırlı olsun:29:
Müsait olduğun bir gün altın takmaya geleceğiz:10:

Ay okim oğlun mu var senin demiş kıyamam :60:

Okiiiiiiiiiii :60:

Nur topu gibi bi oğlu oldu munenin, 4 tane mini patisi var :16:

Ay okim oğlun mu var senin demiş kıyamam :60:

Okiiiiiiiiiii :60:

Nur topu gibi bi oğlu oldu munenin, 4 tane mini patisi var :16:

Sorma, yorumu gördüm zor tutuyorum kendimi:60:
Bu oky'nin saflığı beni öldürecek, biri şuna benim oğlanı anlatsın:60:

Back
X