• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Hanım gördüm seni, nerelere gidiyorsun öyle, feminist karakterinle mapusa düşmek için çok çabalıyorsun bu gece:KK14:

Hanımkeleşle ortak bir üyelik açıyoruz.Nick imiz NeMe ,Avatarımız memeli bir nene :KK71:

Memeli nene bulursak açalım üyeliğii :KK70:

Gördünmüğ müdürümm :KK70::KK70:

Birinizin nenesi diğerinin m.m.si meşhurdu, bir araya gelirseniz düşünemiyorum:KK70:

Yer yerinden oynar :KK70::KK70:

Ne dersin NENE ?

Heeee derimmmm :KK53:

Hanım nenesiyle bir işler karıştırıyor yine, yok oldu :KK70:

Derin sularda yüzüyom:KK70::KK70:atraksiyonlu konu var :KK70::KK70: çek kurtar beniiii :rolleyes:

Süslü nün yatma zamanı geldi,Güzellik uykumuza dalalım biran önce:KK51:,ben çok mutlu oldum sizleri gördüğüme...Tekrar görüşmek üzere...:KK36:

İyi gecelerr görüşmek üzere

Bu konuyu görüşelim en kısa sürede :KK66:

Tamam görüşelim en seksi neneyide bulalım hemen

Süslü nün yatma zamanı geldi,Güzellik uykumuza dalalım biran önce:KK51:,ben çok mutlu oldum sizleri gördüğüme...Tekrar görüşmek üzere...:KK36:
İyi uykular süslüüü, Allah rahatlık versin, iyiki geldiniz, artık gitmeyin:KK68:

Hanım gördüm seni, nerelere gidiyorsun öyle, feminist karakterinle mapusa düşmek için çok çabalıyorsun bu gece:KK14:

Yok bee müdürüm gördüysen gayet seviyeli sorularımı aktardım,gerçi cevap gelmedi ama,konuyuda kapatmışsın iyi de olmuş aslında..

İlla diyorsun bu gece beni boğ müdür, derin sularda ayağıma taş bağla at zindana:KK70:

Boğma müdürüm ousu pışpışlayıp yatırdım geldim,bırakta biraz ekşınlara dalayım biraz :KK70::KK70: söz çok kalmam oralarda :KK53:

Katılsana Hanım, patronla yarışırsınız:kk77:

Dünüyorum ciddi ciddii,hatta patrona hodri meydan didimm:KK53::KK53:

Back
X