Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

Hanım gördüm seni, nerelere gidiyorsun öyle, feminist karakterinle mapusa düşmek için çok çabalıyorsun bu gece:KK14:

Hanımkeleşle ortak bir üyelik açıyoruz.Nick imiz NeMe ,Avatarımız memeli bir nene :KK71:

Memeli nene bulursak açalım üyeliğii :KK70:

Gördünmüğ müdürümm :KK70::KK70:

Birinizin nenesi diğerinin m.m.si meşhurdu, bir araya gelirseniz düşünemiyorum:KK70:

Yer yerinden oynar :KK70::KK70:

Ne dersin NENE ?

Heeee derimmmm :KK53:

Hanım nenesiyle bir işler karıştırıyor yine, yok oldu :KK70:

Derin sularda yüzüyom:KK70::KK70:atraksiyonlu konu var :KK70::KK70: çek kurtar beniiii :rolleyes:

Süslü nün yatma zamanı geldi,Güzellik uykumuza dalalım biran önce:KK51:,ben çok mutlu oldum sizleri gördüğüme...Tekrar görüşmek üzere...:KK36:
İyi uykular süslüüü, Allah rahatlık versin, iyiki geldiniz, artık gitmeyin:KK68:

Hanım gördüm seni, nerelere gidiyorsun öyle, feminist karakterinle mapusa düşmek için çok çabalıyorsun bu gece:KK14:

Yok bee müdürüm gördüysen gayet seviyeli sorularımı aktardım,gerçi cevap gelmedi ama,konuyuda kapatmışsın iyi de olmuş aslında..

İlla diyorsun bu gece beni boğ müdür, derin sularda ayağıma taş bağla at zindana:KK70:

Boğma müdürüm ousu pışpışlayıp yatırdım geldim,bırakta biraz ekşınlara dalayım biraz :KK70::KK70: söz çok kalmam oralarda :KK53:

Katılsana Hanım, patronla yarışırsınız:kk77:

Dünüyorum ciddi ciddii,hatta patrona hodri meydan didimm:KK53::KK53:

Back
X