- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 36
SelaammSelamın hello şekerlerrrr![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SelaammSelamın hello şekerlerrrr![]()
Cok iyi degilim,siz nasilsiniz? :) baktim kimse yok,selaminiz havada kalmasin diye yazdim Nasılsınburası çok sessiz yine..
Hayırdır önemli birşey yoktur umarımCok iyi degilim,siz nasilsiniz? :) baktim kimse yok,selaminiz havada kalmasin diye yazdim ![]()
Yok,sonbahar depresyonuHayırdır önemli birşey yoktur umarım
Yok,sonbahar depresyonu![]()
Allah bdvlik dert vermesinAman başka bir dert olmasında,bunlar gelip geçici şeylerdir nasılsa.
Allah bdvlik dert vermesin![]()
Geleceğin büyükleri, akıllı pırıl pırıl çocukların hazırladığı klibi seyredin keyfiniz yerine gelsin![]()
Boy boy cimbizlar hazirlanmisssGüzellik uykumu uyuyacağımherkes rahat dursun, geldiğimde ortalığı karışmış görürsem Eki Görüntüle 1333699![]()
Güzellik uykumu uyuyacağımherkes rahat dursun, geldiğimde ortalığı karışmış görürsem Eki Görüntüle 1333699![]()
deneme deneme deneme 1 2 3
hahahhahahhahhahah gercek sandınız demiiiii
![]()
işte karsınızda kk nın baskül ailesiiii
sag bastan yazıyorum en bastakiEnHarbiKiz kucagında kedi olan
HanimKelesimiGetir sarı saclı olan @pinkstrap küçük kız @Nevreste arkadaki amcada @asigimasikk yupiiiiiii
kendımıde eklıyım bariiii
ve bu hatunda ben oluyorummmm![]()
neyseMune yide koyayım sonra topuklayayım buradan bı kac hafta gelmıyım
![]()
resım deneme yazı deneme sonlanmıstır thank youuuu![]()
tolin'i nasıl bilirdiniiiiizzzzzzz ? Hatun kişi niyetineeeeeeeeeeeeeeeee
hoca hanım önce Yasin peşine bir Mevlüd okuyun lütfen, tolin'in ruhuna değsin, Nevreste'de pek severdi tolin'i, o yüzden helva kavurmuş bol fıstıklıtolin kardeşimiz pek muhterem bir insandı, 1 sene kadar aramızda olamayacak, yasını tutmak, acımızı yaşamak istiyoruz, Takdir-i Kazen, Takdir-i Mune ne edersin
![]()
Alıntıdaki fotolara baksana, kendisi Adriana Lima, biz buruşukgiller.Aaa ciddi mi? neden müdürüm naptı ki![]()
Alıntıdaki fotolara baksana, kendisi Adriana Lima, biz buruşukgiller.
Ruhuna duaya başladık, yetiş kaçırma duasını, peşine etli pilav ve ayran, tatlı olarakta Nevreste'nin tolin için kavurduğu helva var http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kis-corbalari-tarifleri.775106/page-291
tolin'i nasıl bilirdiniiiiizzzzzzz ? Hatun kişi niyetineeeeeeeeeeeeeeeee
hoca hanım önce Yasin peşine bir Mevlüd okuyun lütfen, tolin'in ruhuna değsin, Nevreste'de pek severdi tolin'i, o yüzden helva kavurmuş bol fıstıklıtolin kardeşimiz pek muhterem bir insandı, 1 sene kadar aramızda olamayacak, yasını tutmak, acımızı yaşamak istiyoruz, Takdir-i Kazen, Takdir-i Mune ne edersin
![]()
Aaa ciddi mi? neden müdürüm naptı ki![]()