• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/en-tarz-ueye-yarismasi-oylama-vakti.774497/
qxwdgy.gif

deneme deneme deneme 1 2 3:KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51:

hahahhahahhahhahah gercek sandınız demiiiii:p:p
z2A3vj.jpg

işte karsınızda kk nın baskül ailesiiii:KK53::KK53::KK53:
sag bastan yazıyorum en bastaki EnHarbiKiz EnHarbiKiz kucagında kedi olan HanimKelesimiGetir HanimKelesimiGetir sarı saclı olan @pinkstrap küçük kız @Nevreste arkadaki amcada @asigimasikk yupiiiiiii:KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
kendımıde eklıyım bariiii:p:p:p
7VkqmY.jpg
ve bu hatunda ben oluyorummmm:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
neyse Mune Mune yide koyayım sonra topuklayayım buradan bı kac hafta gelmıyım:KK53::KK53::KK53:
12yLPN.jpg

resım deneme yazı deneme sonlanmıstır thank youuuu:p:p:p:p:p

tolin'i nasıl bilirdiniiiiizzzzzzz ? Hatun kişi niyetineeeeeeeeeeeeeeeee
hoca hanım önce Yasin peşine bir Mevlüd okuyun lütfen, tolin'in ruhuna değsin, Nevreste'de pek severdi tolin'i, o yüzden helva kavurmuş bol fıstıklı:KK70::KK70::KK70:tolin kardeşimiz pek muhterem bir insandı, 1 sene kadar aramızda olamayacak, yasını tutmak, acımızı yaşamak istiyoruz, Takdir-i Kazen, Takdir-i Mune ne edersin:cry::cry::cry:

hoca hanım önce Yasin peşine bir Mevlüd okuyun lütfen, tolin'in ruhuna değsin, Nevreste'de pek severdi tolin'i, o yüzden helva kavurmuş bol fıstıklı:KK70::KK70::KK70:tolin kardeşimiz pek muhterem bir insandı, 1 sene kadar aramızda olamayacak, yasını tutmak, acımızı yaşamak istiyoruz, Takdir-i Kazen, Takdir-i Mune ne edersin:cry::cry::cry:

Aaa ciddi mi? neden müdürüm naptı ki o_O

Alıntıdaki fotolara baksana, kendisi Adriana Lima, biz buruşukgiller.
Ruhuna duaya başladık, yetiş kaçırma duasını, peşine etli pilav ve ayran, tatlı olarakta Nevreste'nin tolin için kavurduğu helva var http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kis-corbalari-tarifleri.775106/page-291

Ne kandırıkçısın müdürüm ya :70:
Benim için de duaya başlasak ya, şu şişliklerimden bir an önce kurtulayım, bacaklarım çırpıdan hallice olsun şööööyle mini etekler, taytın üstüne tunik yerine bluzler giyebileyim, sonracıma şöyle zengin, yakışıklı, üstüme böyle tirtir titreyen bi koca bulup villalarda yaşim v.s..

Hadi nefesinize kuvvet müdürüm :70:

Müdürüm gördün demi ne yaptı bu cadı gene :KK53::KK53: birde tehdit ediyor siteden atacakmış beni,patrona söyleyip hemde :D koy resmini dedim yemedi tırstı :KK70::KK70: sonrada aslan nemem kaplan nenem diyor hınzır :KK70::KK70:
Tolinin en güzel fotosunu buldum müdürüm ne kadar üzgün varyaa:KK53::KK53: yazıkkkkk günahhhhh :KK70::KK70:

9_2012626101943a.webp

Aaa ciddi mi? neden müdürüm naptı ki o_O

Neler yapmıyorki medim siteden attırmakla tehdit ediyor sürekli,:KK70::KK70::KK70:

Back
X