• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir geyik topiğim bile yok diye üzülüp süzülenler...

iyi insanların kıymetını bılın. sevdıklerınıze deger verın. melek olmaya gerek yok, ki zaten olamayız :q kötü olanları pıcaklamaya devam..
kötüler ıyı dılden anlamazlar. bakınız, demıyorum '' fesat, kötü olana iyi olun, melek olun, halkanız cıksın'' dıye :q
bu sadece sizi üzer.. arif olmayan anlar mı ki sizin ona iyi niyetle yaklasımınızdan.. anlar mı ki suskunlugunuzdakı cevaplarınızdan.. anlar mı ki kımseyı kırmak ıstemedıgınızden..
bazı insanlar adil ve dürüst insanları sevmezler..
her ınsanın anlayacagı dılden konusun..
iyilerin degerını ve kıymetını bılın
dürüst olana dürüst
iyi olana, iyi..
kötü olana, kötü..
dost olana, dost olunuz..

yenı yılınız güzel, mutlu, huzurlu ve bereketlı gecer umarım.:KK25::KK36::KK36::KK30::KK70:

Büyüklerinizin elinden öpünüz ve onları arayınız :70::KK53:

Yine cımbızlaya cımbızlaya didiklediklerinle girdin yılbaşına iyi mi :KK70:
:KK70::KK70:Yeni yılda daha büyük bir cımbız diledim, etlerinizi büyük parçalar halinde didiklemek için:KK70:
Bacanın başında bekliyorum, Noel babanın mesaisi bitmiş tatile gitmiş, Nail babaya sipariş verdim:KK70::KK70:

:KK70::KK70:Yeni yılda daha büyük bir cımbız diledim, etlerinizi büyük parçalar halinde didiklemek için:KK70:
Bacanın başında bekliyorum, Noel babanın mesaisi bitmiş tatile gitmiş, Nail babaya sipariş verdim:KK70::KK70:

Noel baba deme caiz değil :70:
Yalnız farkındasın dimi müdürüm son aylarda hiç cımbızlanmıyorum :14:
Ama dersen ki şu kalan yağlarını cımbızla çıkarırım, hiç boşuna para vermim estetik cerrahiye :70:

Med,
bu topikte banlanmıyorum deyip kahkaha atma, ne varsa topikte, belkide açanı yüzündendir, banlanmıyorum ki hihahaho diyen gülerken gidiyor:KK70::KK70:

Ağlama gece gece hislendiremezsin beni:KK70:,zalim müdür türküsünü boşuna mı yaptılar:KK70:

müdürüme değil neneme:KK53::KK53::KK53::KK53:
:KK70::KK70:Nenen seni atta gönderecek yavrum:KK70: science'ı seyrediyorum, ufolar senin oralarda geziyormuş öyle diyorlar, tam koordinat verip seni ışınlamalarını rica ettim, hazırla bavulunu Mars'a gidiyorsun:KK70:

:KK70::KK70:Nenen seni atta gönderecek yavrum:KK70: science'ı seyrediyorum, ufolar senin oralarda geziyormuş öyle diyorlar, tam koordinat verip seni ışınlamalarını rica ettim, hazırla bavulunu Mars'a gidiyorsun:KK70:
mune senı işallah kaçkapçılar çalarda kurtuluruz zaten minnak bi hatunsun at cebe gitsin:KK53::KK53:

Oysa yeni yila girerken bol uyku rahat uyku kafam yastığa koymadan uyuyakalmalari dinledim daha 3 saat önceydi

İlk geceden uyku tutmaz mi tutmazmis.dileğim bana güldü galiba

Mune den yardım istesem o cimbiziyla su beynimdeki beni uyutmayip rahat bırakmayan şeyleri tereyağından kil çeker gibi çekse çıkarsa onlardan kurtulsm uyuyup kalsam ne güzel olurdu be ya

Offf of ki offf

Back
X