- 12 Temmuz 2006
- 57.711
- 220.472
- 1.223
- 53
Bilir tabi
Sana hiç kızmaz zati de, bizi yarın burda sallandırabilir
İbreti alem olsun diye sende leşlerimizi gösterirsin artık dedikodu yapanlara müdürüm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilir tabi
Sana hiç kızmaz zati de, bizi yarın burda sallandırabilir
İbreti alem olsun diye sende leşlerimizi gösterirsin artık dedikodu yapanlara müdürüm![]()
Hmmm anlaşıldı, kadesa terlik fırlatırken burada olmayacaksınız, o da hedefe beni yerleştirecek değil miYarın bizim işimiz var müdürüm.
Siz kadişnen takılırsınız biraz burda![]()
Benden duymuş olma ama geçen gece acile gittilerdi, sonradan öğrendik ki kocasının kafayı yarmış terlikHmmm anlaşıldı, kadesa terlik fırlatırken burada olmayacaksınız, o da hedefe beni yerleştirecek değil miyarın ki kurban benim yani, kadesa sana kıyamaz deyip beni kıvama getirmeye çalışıyorsun bence, terlik tabanı sert mi bari
![]()
Benden duymuş olma ama geçen gece acile gittilerdi, sonradan öğrendik ki kocasının kafayı yarmış terlik![]()
Özel terlik yaptırmış çiviliSiz onun terlik olduğuna emin misinizyoksa terlik diyerek beni mi kandırıyorsunuz, kadesa terlik değil gülle atıyor olmasın
![]()
Bizi mahekemeye mi vericen kadişim ,çok tırstım şuanhakkımda ki asılsız tüm iddialar için ekran görüntüsü aldım hahahaha :)
Tabiisi hahahaha :)Bizi mahekemeye mi vericen kadişim ,çok tırstım şuan![]()
Güğnaydınlarrr hanımlar,sayfa canlanmış tekrardan ne güzel![]()