Bir gitsin artık şu bela basimdan :(

Nişanlım için yaşadığım şehri değiştireceğim demişsiniz önceki konuda. O konuda da şüpheleriniz var; nişanlınızın ailesine bağlılığı, onun yaşadığı şehri tercih etmeniz, sizdne bu seçimi yapmanızı beklemesi. Aslında maddi olarak çok kötü olmayıp, annenizle birlikte eski eş ile yaşadığınız şehri kimsenin kuralları ya da yaptırımları altında olmadan (nişanlı) değiştirebilirsiniz. Bir adamın tahakkümünden çıkıp, diğerine girmek risk almak olur benim düşüncem. Siz kendi iradenizle önce şu yolunda gitmeyen durumları çözmelisiniz. İkinci evlilikte de sorun çıkarsa iki ateş altında nasıl baş edebilirsiniz. Ben olsam kimseye güvenmezdim. Eski eşinizle de böyle kontrolsüz olduğunu görmeden evlendiniz sonuçta. Yeni eş adayı için de garanti yok. İnsana anne babası kazık atabiliyor.

Kesinlikle haklısınız tabiki kimseye güvenmiyorum guvenilmezde iki ateş arasında kalınması mantıksızlık zira evli olan birine bu kadar rahatsızlık vermesi demek direk hapsi boylamasi demek turkiyede kadını eski eş rahatsız ediyorsa memuruna kadar normal karşılanıyor aynı eski eş o kadın evli ise olaya daha farklı bakıp kanunları geçıstirmeden usulüne uygun yaptırımlar uyguluyorlar acı bir gerçek ama bizzat yaşadım bu ülkede eski eş ne yaparsa yapsın normal karşılanıyor ve ben normal karşılanmasını istemiyorum ..evlilik konusuna gelicek olursak sevdim tanıdığım birini sevmek huzur verdi açıkçası insan annesini taniyamiyorken yeni birini tanımak delilikti benim icin

Bence de can sıkmaya değmez arayınca he he ok tmm diyin geçin.. Hatta çocuk olmasa muhatap da olmayın diycem ama çocuk el kol bağlar.. Sakin olun yani bişey yapamaz, nişanlınızın da kararlılığını gördüyse fazla da cesaret edemez gibi geliyo artık

Inşallah canim zaten nişanlım net çizgiler koymus bakalım inşallah biter ama bugün sakinim hem sizler sayesinde hemde nisanlimin fazlaca rahatlığı huzur verdi ne bileyim:)

Muhtemelen seni kötülüyordur bütn kirli camasirlarini sermistr belki :işsiz:

Gece değil ama bugün yapmis öyle nişanlım da e tamam ne güzel böyle bir kdindan kurtulmuşsun sevinmen gerek herkes mutlu mutlu baksın hayatına tühh kaka ise de benim sevdiğim kadın seni ne rahatsız ediyor demis

Back
X