listeyi kim hazırlamışsa adımıçıkarmış.19 ocak yeni adet tarihim.umarım aşılamam olumlu olur da bir dahaki adetim olmaz....:ecrin_bebek::sm_cool:
betty canım sen aşılama tedavisine başladın mı?
btty hoşgeldin canım
mona rosa biz listeden günü geçenleri çıkarıyoruz haber vermeyenleri yani ve sonradan gelip tarih verirlerse tekrar ekliyoruz çünkü böyle takip etmesi daha iyi oluyo seninle birlikte yanılmıyosam 5 6 kişiyi daha sildik ve o arkadaşlardan bazıları tekrar yazdırdılar isimlerini listeye burda bi art niyet yok canım
gündoğmadan canım o bir kayganlaştırıcıymış ve ilişkiden önce kullanıldığında spermlerin daha uzun süre canlı kalmasını sağlıyomuş sitede kullanan arkadaşlar var hamile kalanlarda
preseed kullanıp hamile kalanlar varmı diye de bi başlık vardı yanılmıyosam topicin adı buydu ilgilenirsen o yorumları da bi oku canım
kızlar bayadır ihmal etmişim burayı kudum okudum ama karman çorman ettim zanımca
:uhm:
ben daha bebek için genel bir kontrol bile olmadım daha önce iki defa alttan ultrasola muayne oldum herşey çok temiz hiç bir sorun yok demişlerdi o zaman bebek düşünmüyodum 5 ay oldu bebek düşüneli ne zaman doktora gitsem diye düşünüyorum bide korkuyorum açıkcası gitmeye kötü bişi duymak istemiyorum zaten tiroid tedavisi görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?