- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
senacım iğne derken çatlatma iğnesinden mi bahsettin devlet karşılamıyor diye aşılamadan mi benim bi yakınım klomenle hamile kaldı onunda tek tüp tıkalıydı kuzum allah verdimi veriyor canım
:roflol:gel hayatım gel benimde arkadaşım yok buluşuruz bol bol ohhhhhhhh ne güzel olur valla ben istanbula gelip buraya döndükten sonra bir hafta kendime gelemiyorum:çok üzgünüm:valla bak oraların o kadar soğuk olması bile beni kesmiyo, koydum kafaya, yerleşcem oralara. hem ayrıca hava soğuk olsa da dostlar sıcak olsun yeter bana! sositososito
canım bir iki ay dene bakalım belki kısmetin öyle sonra aşılamaya geçgonal-f ovulasyon uyarıcı ve çatlatma iğnesi canım
iyi geceler canım hadi takma birsey rahat rahat uyu kocişine sımsıkı sarıl inan çok iyi geliyor a.s.herkese iyi geceler............
herkese iyi geceler............
gece şerifleriniz hayır ola sumy hanım :)kızlar ordamısınızz şıhhtttt
sorma kızz uyku tutmadııı kocişşşş horul horul uyuyo.kuşum bende bebiş için uğraşıyorum.tüpe başladım yeni sen ne durumdasın.
ohhhh yarasın kuşuma ne güsel vallla.artık bende eskisi gibi deilim benimde iki gebeliğim sorunlu oldu bebişler hiç yaşamadı küretaj falannn.şimdi tüp bebek önerdi dr pgt ile birliktr yeni başladım bakalım elimde geleni yapıyorum olursa olur olmazsa ne yapayım dimi yani.senin nede aldılar ikizleri tüp bebekmiydi kız bunlar nasıl ikiz.
listedeyim ama adet olmadım kan testi yaptırdım grip oldugum için dr ilaç verecekti hamile degilmişim.bakalım bekliyorum benim günü gününe olur bir gün bile şaşmaz umarım sabah olurum.birde bugun eşim bana dediki ben testin sonucunu sormaya gittim görevli makina bozuk biraz daha bekleyin dedi diyor bana sonrada makina bozuksa belki test yanlkıştır hamilesindir diyor eşim aman kafam bulandı işte ne bileyim hayırlısı allahtan.2 gündür sigarayı bıraktım bırakabildim çok mutluyum umarım başlamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?