Merhaba kızlar benide aranıza alın.Ben 1buçuk ay önce dış gebelik geçirdim ve sol tüpümü aldılar.Doktorum hamile kalmamda bi sakınca olmadığını istiyorsam hemen hamile kalabileceğimi söyledi.Son adetim 15 aralık tekrar denemeye başladık..
bettycim hadi bakalım yarın korkularından sıyrılıp anne olma yolunda bir adım daha atıyosun...........
çok soğuk hayatım burası o yüzden ewdeyim ben yaz kış üşürüm valla o yüzden kışın bir yere kıpırdamam ewden çıkmam bide saigaram bitti 2 tane içebildim benim ew biraz merkeze uzak araba eşimde markete gitmem için araba lazım yada dolmuşa binmem lazım çıkamadımda dışarıda fırtına var gibi sigarasızlığı unutmak için bişeylerle uğraştım öfffff napçam ben ya
canım benim çok sağol arştıracağım bu hapı bende 4 senedir içiyorum bütün arkadaşlarım kuzenlerim içiyordu ben içmiyordum nereden alıştım bilmemcanım bende 10 seneden fazla sigara içtim....hayattada bırakamam diye düşünüyodum....bak anlatayım ben sabah kahvaltı yapmadan koyu bi kahve ve sigarasız hayatta duramazdım 2-3 sigara içerdim kahvaltıdan önce....hasta yatağımda bile sigara içerdim bademciklerim şiş antibiyotik kullanıyorum bir elimde taylot sigara içerdim....bırakmayı çok denedim nikotin bantları aldım belki biliyosundur nikotin bantı varken sigara içmek çok tehlikelidir yani nikotin komasına bile girebilirsin...ben banamısın demedim kolumda nikotin bantı yine sigara içiyodum....sonra eşimle karar aldık heleki bebek isteyince 6 ay önceden bırakmak gerekiyor biliyosun....bi arkadaşım bir ilaçla bıraktı sigarayı....bende araştırdım hastanelerin sigara bırakma ünitelerinde kullanılıyomuş zyban isimli bir ilaç ve biz o ilaçla eşimle beraber sigarayı bıraktık...inanırmısın o hapı bile içerken bişey olsada vazgeçsem diye bile düşünüyodum...ama ilaç süper bi ilaç benim gibi biri bıraktıysa herkez bırakır diye düşünüyorum.....
AMA ŞUNUDA SÖYLİYEYİM SAKIN AMA SAKIN BİR DOKTORA DANIŞMADAN KİMSE KULLANMASIN.....CAHİL İNSANLAR DEĞİLİZ ....ben bana yardımcı olan bir ilacı paylaştım...doktor bir yakının varsa sor soruştur....en güzeli ilaç kullanırken de sigara içiyorsun ilaç yavaş yavaş sigaradan aldığın hazzı azaltıyor hiç birşey anlamıyorsun içtiğin sigaradan....normalde 1 kutu 1 kişi için 1 ay sürüyo tedavi biz eşimle 1 kutuyla ikimiz bıraktık....
belki yardımcı olur diye yazdım tatlım....umarım kurtulursun bu illetten...ben şu anda çok mutluyum tertemiz hissediyorum kendimi.....darısı başına inşallah.....
sağol hayatım sakız çiğniyorum zatenşakkıdıyağmurcn hoşgeldin canım
sevilcim sakız çiğne tatlım varsa yoksa çekirdek falan geçiştirmeye çalış bari tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?