Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

hoşgeldin pasifiğim nerelerdesin bacın nasılsın neler yapıyon
özletin kendini
özgülüm hoşgeldin nasılsın canım

hoşgeldin pasifik cim iiyi ben sen nasılsın nerelerdesin
richim yaa senin ne güzel rüyaların var bu ara rabbim hayra tebdil ettsin inş bebğin üç tane olsun inşşş bide evi bugünmu taşıyon kolay gelsin bacım

hoşbulduk sevalim saolasın yaa iyiyim işte birazdan dışarı gitmem gerek işlerim var yegenime hediye alcaz

Iyilik saglik Sevalcim sen nasilsin..tatildeyim ya malum bir de oruclu olunca uyuklayip duruyorum tum gun..bir de oyunlara sardim bu aralar..

iyilik saglik canim..geldim iste..bu arada derinim nehirden bahsetmis hayrola..

sizleri görün ce daha iyi oldum
bende aynı özgülüm
pasifiğim bu ardada hayırlı ramazanlar canım
mübarek bu günde rabim dualarımızı kabul et
tatil nasıldı canım

geldim kızlar...ama bene özgülüm gibi çıkacagım birazdan.malum kociş iftara gelemiyor artık bende anneme gidiyorum hergün tek başıma yememek için.
pasifigim seni burada görmek ne güzel canımmmm:))oyuncu karuuuuuuuuŞeniz
özgüldoşum canomm neettin gısss .ebroş açtı mı msn ben kaçırmadım demi.kaynanası iyi degilmiş demek çok üzüldüm dün((

bu arada evet pasifigim yaa nehiri makbuş farketmiş kişisel rütbesinde "artık yok" yazıyormuş...bende profile baktım son msjlara falan.ortada bişy yok sanki ama en son doktora gidecekmiş diye anladım ben.bide sürekli takıldıgı 2009 kasım anneleri topicine aniden ben artık gelemicem falan yazmış veda edercesine((kızlarla olan ibşy de yok okudum hayırdır inşalllah

pasifikcim nehirle ilgili bilgim yok canm kendisi ile görğşmüyorum uzun zamandır sorunca slm almadığı için bende artık sormuyorum neyse doğgumda isede alah yardım etsin

derinim napam canım bende annemlerdeyim o yüzden işlerim var çıkcam haa ebroşta dün msn de yazd ama açıkta deildi msnsi ve hemen kapattı acaip yorgunmuş 24 saat hastanedeymiş bilgi verdi dua istedi kapattı canım
neyse kızlar ben kaçar kib öpüyorum hepinizi
derinim sende inş daha iisindir canım byy
sevalim kib kolay gelsin sanada canım
pasifigim arada uğra böle kib byy

Insallah iyidir diyelim...bende sahur yapiyorum birazdan yatacagim...ama cayi ictikten sonra yatamiyorum..oturup film izliyorum uyku duzenim tamamen sasti..

boşver sevalim senin bi sucun yok üzme canını zaten bende bi defa slm verdim almadı slm mı olduğumdada sormadı takmıyorum artık annadınnn canım boşverrr inş sağlıkla kucaklar çocuğunu die gene dua ederim ama hadi kaçtım bennnnn

özgülüm canım bacım kolay gelsin ebrarımı görüşürsen çok selam söyle çok özlediğimizi bildir
açil şifalar dilediğimizi söylersin bende seni öpüyom canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

insallah bacilar ugrarim ama oyun klubunde acaip super oyunlar koymuslar anam bir kere oynayayim dedim daha da kendimi alamadim..onu birak esimde ara ara oynuyor super yani..stres atmak icin birebir hele atomica diye bir oyun var tavsiye ederim..neyse sizlere hayirli afiyetli iftarlar olsun insallah..opuyorum hepinizi sevgiyle..

evet özgülüm boşver biz olgunluk yaptık canımm bende takmıyom yani
yinede aynen özgülüm inşalah sapa salim kucağına alır dileğimiz o
ama gelirsede selam vermem
güle3 güle canım

kıslarr nehir son zamanlarda kasım annelerinde oldugu için sürekli buraya selam verip geri dönmüyorducanlar görmüyordur yani selamınızı bence...sevalle bile başta çok takıştıgı halde konuşuyorlardı sonrada...neyse Allah bilir tabi...bne çok merak ettim.dedigin gibi dogumda falansa da Allahım yardım etsin çünkü erken daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…