Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

kızlardelikafadulden
ay aglamacıgım akıntı ıyıdır cnm ay ınsallah olmazsın cnm ya
makbus makbus güzel makbusşakkıdı

hoşbulduk makbusum bugün yoğun degılsındrı umarım bak gece okey oynucaz hakaydirigubbakcemile3

evet exsim bende merak icindeyim hadi bi resim cekinde bakalim kisss offf makbusum bende beklemedeyim valla akinti cok hep adet oldum zannediyom yaaa ama umudum yok gibi bilmiyom neden böyle oldum bugün olacak zannediyom

ay akinti iyi derler aglamacim kiz hamile misin ypksa bak ben heyacan yaptim sen test yapmadan pesini birakmam cik bir test al ne olurrrrrrrrrrrrr

şimdilik değilim canım saat 4gibi kasaba çıkıcam et istiyomuşş selim bey sonra ufaklığı alıcam akşamda geniş aileyi izler izlemez burdayım :))))oynarız
günümm hoşgelmişsin canım nasılsın

ya kızlar bu ovülasyonn kitlerı hakkında bılgısı olan varmı yada kullanan

canlarim kusura bakmayin kaynana cagirdi yanina indim geri geldim simdi........

günüm valla bilmiyorum tatlim bakacam eger bugun olmassam yagrin ögleye yada aksama bi test alir yaparim hayirlisi rabbimden ama karisigim offff allahim yardim et ne olur yaaaa

ya makbusum bakıyorum dıger topıklere bütün ısımler kullanılmıs gıbı
farklı olsun dıyorum ama aklıma bısıy gelmıyo gelıyo ama basıt seyler

makbusum haklisin canim bana öyle geliyoki yeni bi topigimiz olunca hersey daha baska olacak bu topikte hem üzüntü hem sevinc bi arada yasadik bundan sonrakinde hep sevinc olsun canim ama güzel bi isim olsun

ah bende hamıs olsam keske artık
kımseyle görüşmek ıcımden gelmıyo herkesın bebişi var ve herkes soru soruyomafoldumbensenağlama

kizlaaarrrr yaaaa belim karnim agriyo ben kesin adet olacam bugüünnn mafoldumben yaaaa istiyorum artiiikkk ne olur gelsin yaaa gelsin

evet richim yasli kadinlar bile senin neden olmuyo cocugun diyolar sanki ben ortaya düstüm olmuyo diye nasil moralim bozuluyo bu insanlar neden böyle yada haklilarmi bilmiyorum offfffff kafamçokkarıştı

valla ben artık takmıyorum bile..bi doktor buldum randevu alabilirsem ona gidicem yarın
annemde diyor ki şimdi sen okula yazıldın yarın öbürgün iş bulursun tam herşey yoluna girdi derken hamile kalırsın :)))) çok güldüm

ah bende hamıs olsam keske artık
kımseyle görüşmek ıcımden gelmıyo herkesın bebişi var ve herkes soru soruyomafoldumbensenağlama

slm canım bende senın durumundayım herkes bebek yok mu daha dedikçe sinir oluyorum çevremdeki herkesin bebeği oldu tek ben kaldımsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…