tabi hayatım kontrol etmeden çekmez biliyor çünkü adetimin bittiğini filansevilcim hoşgeldin canım dedim zaten bu kız kesin geziyo yine:))
doktorun bak umutlu konuşmuş çok sevindim tatlım rahim filminden sonra hamile kalmak kolaylaşıyomuş sanırım forumda öyle okumuştum inşallah fazla bekletmeden gelir canım peki bişy sorucam senin yumoşların o kadar büyümüş ptesi daha da büyürler doktor takrar büyüklüğüne bakmadan mı öekecek rahim filmini ya büyürde döllenme olursa üstüne de film çekerse zararı olmasın sen bi baktır tatlım benim okuduğuma göre adet bitiminde hemen çekiliyo galiba rahim filmi
arkadaşlar bende anne olmak isteyen adaylardanım. tam 7ay oldu tık yok.
arkadaşlar bende anne olmak isteyen adaylardanım. tam 7ay oldu tık yok.
topicin bugünkü ilk günaydını benden kızlar nasılsınızzzz
bettycim canım ne kadar küçük gösteriyosun canım sen öyle 22liksin gibi maaşallah çok tatlısın canım benimm gitarda çalıyosun galiba ne süper bişiy enstrüman çalabilmek kenşe bende çalabilseydimmm
cnm benim saol güzel yorumların için....gitarı ben çalmıyorum eşim çalıyo ben keman çalıyorum....
beyycim senin dediğin gibi ufak tıkanıklıklar oluyor ilaç vereceğim için onlarda açılıyor dedi eğer varsa dedi ve doktorun sana ne dedi bilmiyorum ama benimki rahim filminden sonra 2 ,3 ay seni dinlendireceğim kendi haline bırakacağım dedi bişey uygulamayacağız dedi
sevilim tatlım rahat ol inşallah bir sorun çıkmayacak tüplerinde...ben bu ay hamile kalamazsan 1 ay daha klomen deneyecek doktorum....
ceylan gündoğmadan trapper hepiniz sağoun canlarım benim iyiki varsınız hiç korkmuyorum gündoğmadan dediğim gibi biraz endişem var:çok üzgünüm:
hiç endişelenme bi tanem herşey iyi olacak merak etme cnm benim.....
kızlar bende yeni geldim hemen bi bakiim dedim şimdi yemek olaylarına girişeyim görüşürüz tekrar....
hıh canım arkadaşım yetişti imdadıma:sm_cool:bu arada yorumların için opt gülümü.cnm senammmmm......ben yeni geldim işten hemen yemeye koyuldum...canım benim sensiz olurmu hiç????:1hug: a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?