• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

slm kk hatunlarııı nabesiniz
baharım ben iyiyim datlum sende bol bol uyuyomuşsun haa neyse ilk zamanlar böyle olur heralde ilerleyen zamanlarda alışırsın bu duruma canım

valla ne biliim özom alışırım inşallah uyuyan güzel oldum valla hiho:)

hatirladim o seker hapini, unutmusum , kafa kalmadiki bende :oklava: duzene soktu mu peki nedir durum?

güncüm iç canım o hapı derinim sende iç datlum valla ben 66 kg idim sayesinde 59 ları gördüm ve gerçekten yumurtlamayada faydası var evet yan etkileri var ama geçiyo sonra mide bulantısı yapıo yanma yapıo en iyi yan etkiside cırcır ediyo ve zayıflıyon

merhaba ben yeni katıuldım aranıza...çok güzel bir siteymiş...herkese kolay gelsin

aslıcım hoşgeldin canım opuyorumnanaktan

günüm uzun süreli kullanımda düzene koyuyormuş canım.tüp bebek uzmanına göründügümde bu hapı hiç bırakmamam gerektigini söyledi.yani hamile kalana kadar içeceksin sakın bırakma dedi...daha 1 hafta oldu...en uzun 20 gün kullanmıştım ama hep bıraktım başladım bulantı yaptıgı için...

heh aynen öleee iç anam iç bulansın varsın geçer

:dilcikar:

:dilcikar::dilcikar:
zigotum beni unutmuşsun küstüm sana hıh .neyse nasılsın delü hamiş .sen uyuya uyuya doğurcan bu bebişi canım .sağlık olsunda uyu be güzelim öptüm seni..

unutmak mümkünmü ebroşum seni
güzel arkim zigotum
ebroşum beniiiiimm
liselimin ebroş versiyonu oldu u da delikafadulden
kız delü unuturmuyum heç sadece o an aklıma gelmemişindir te o kaaa zigotcan

canım cuma günü film bugün iğnelerimi aldık ağrı kesici ve kas gevşeticiymiş of ya aklıma geldikçe geriyo bu konu beni cumayı hayırlısıyla bi geçirsem

bersucum korkma canım inşallah iyi geçer

hala uyumadınıssmıı sizzzzzzzzzzzzz

nehircim nereleresin sen

yeterki iste ebroşummm bu arada ben yarı erzurumluyum biliyon demi :)))

Erzurum çarşı pazar
Leylim aman aman leylim aman aman
Leylim aman aman sarı gelin
İçinde bir kız gezer
Hop ninen ölsün sarı gelin aman
Sarı gelin aman sarı gelin aman suna yarim
Elinde divit kalem
Katlime ferman yazar
Palandöken yüce dağ
Altı mor sümbüllü bağ
Seni vermem yadlara
Nice ki bu canım sağ

delü karı yaaaaa-tatlicadiarzu-:roflol:

oy benim bacım hemen söyledi valla çok saol kuzum çok severim .çokda yanık söylüyon haa alkisalkisalkis

he he ne de yanık sesi var demi zigotum :teytey:lülülülülülü tey tey ahe ahe :roflol:

yaa bizim davulcu geçmedi halaa

sizin davulcunun karısı salmamış bugün acık işi varmış gelemicekmiş o yüzden çalar saatlerinizle idare ediceniz artık e adamın canı var demi ama şeytana uymuş kötükedihüso

yok kızz ben arnavutum dakaydirigubbakcemile3 arnavutça LOÇKA canım demek de:))

seni inat arnavut seniiii damarını bilirim senin bende boşnakım bacım

günaydın ehpünüzüe delüler yine sahurlamış davullar çalınmış türküler söylenmiş oh oh maşallah deyim size ne deyim allahın delüleri hepinizi seviyom

kizlar yaaaaaaa
şu mesajlarındaki avantarmıdır renkli şeyleri nasıl yapıyorsunuz? resimler yazılar falan ? evliliğinizin ne kadar zaman olduğunu , kaç kilo olduuuzu , kaç aylık hamiş olduğunuzu falan yazdığınız şu renkli yazlar var ya resimli ..ben de onlardan kullanmak istiyorum mesajlarımın altında nasıl öyle şeyler çıkarttırıyorummmm bana da yarıdm ediverin biriniz yaaaa:(

selam kızlar...fazla kalamıyorum kusura bakmayın..
hiç iyi degilim...hiç de hesapta olmayan birşey oldu...benim bu uyku sorunum yüzünden eşim arada işe geç kalıyordu...ve bu sabahta geç kaldı...senağlamao giderken içime bir sıkıntı düştü biliyordum böyle olacagını ve korktugum başıma geldi..bayram üzeri eşim işsiz kaldısenağlamahiç aklıma gelmezdi patronunun bunu yapacagı.tamam bizde suçluyuz kalkamıyor bazen sabahları ama....herneyse daha fazla yazarsam yine aglayacagım.Allah büyük.nolur dua edin bize eşim hemen iş bulsun:çok üzgünüm:
en çok üzüldügüm ise zaten bende çalışmıyorum...bir türlü bir iş tutamadım eşime yardımcı olamadım ve şimdi böyle olması.benim uyku düzensizligimsenağlamahepsi benim yüzümden hepsiiiiiiiiisenağlamaşimdi siz söyleyin yinede bunda da bir hayır vardır mı demeliyim,yoksa kendim ettim mi demeliyim..çaba göstermeyip herşeyi rabbimden mi beklemiş oluyorum kafam çok karışık.kendime sinir oluyorum...eşim herzaman herşeyin en iyisi için çabaladı..evlendigimizden beri ilk defa işsiz kaldı ve ben ne yapacagımı bilemiyorum.üstelik çıkarırken 1 kuruş bile verilmeden:çok üzgünüm:neyse kızlar görüşmek üzere..çok dua edin bana Allahaşkına..rabbim kimselere muhtaç etmeden önümüze bir güzellik çıkarsın:Saruboceq:

Derinsu Canım Vardır Bi hayır tabikide.
Ramazan ayındayız Allah önüne en kısa sürede hayırlı bi iş çıkartsın ama tabikide Sende dikkat etmelisin Canım benim. Patron sonuçta bende 4 yıldır bu şirketteyim her an çıkabilirim Kader kısmet Üzme kendini

hiç iyi degilim...hiç de hesapta olmayan birşey oldu...benim bu uyku sorunum yüzünden eşim arada işe geç kalıyordu...ve bu sabahta geç kaldı...senağlamao giderken içime bir sıkıntı düştü biliyordum böyle olacagını ve korktugum başıma geldi..bayram üzeri eşim işsiz kaldısenağlamahiç aklıma gelmezdi patronunun bunu yapacagı.tamam bizde suçluyuz kalkamıyor bazen sabahları ama....herneyse daha fazla yazarsam yine aglayacagım.Allah büyük.nolur dua edin bize eşim hemen iş bulsun:çok üzgünüm:
en çok üzüldügüm ise zaten bende çalışmıyorum...bir türlü bir iş tutamadım eşime yardımcı olamadım ve şimdi böyle olması.benim uyku düzensizligimsenağlamahepsi benim yüzümden hepsiiiiiiiiisenağlamaşimdi siz söyleyin yinede bunda da bir hayır vardır mı demeliyim,yoksa kendim ettim mi demeliyim..çaba göstermeyip herşeyi rabbimden mi beklemiş oluyorum kafam çok karışık.kendime sinir oluyorum...eşim herzaman herşeyin en iyisi için çabaladı..evlendigimizden beri ilk defa işsiz kaldı ve ben ne yapacagımı bilemiyorum.üstelik çıkarırken 1 kuruş bile verilmeden:çok üzgünüm:neyse kızlar görüşmek üzere..çok dua edin bana Allahaşkına..rabbim kimselere muhtaç etmeden önümüze bir güzellik çıkarsın:Saruboceq:

derinim canım benim her şeyde bir hayır vardır merak etme eşin en kısa zamanda iş bulur
inşallah canım bacım ne desem bacım çok zor keşke yanımda olsaydın sana ve eşine yardımcı olabilsydim derinim zor bir durum
her zamanmı geç kalıyo
ne vicdansızmış patronu ne olacak ramazanda idare edi verseler böylelerini
allah ıslah etsin
benim kardeşimde hiç bir işi tutaramadı çok şiükür 1 sene oldu çalıştığı hem iş yeri hem maaşı hemde ekstraları çok iyidi
inşallah canım senin eşinde en kısa zamanda en kral iş bulur allah
bizleri kimseye muhtaç etmesin canım bacım üzülme desem boş işe yaramıyacak
çünkü kareşimden biliyom canım anlıyom seni allah büyüktüt elbet canım

canım derınım kıyamam ben sana bıtanem:çok üzgünüm:
sakın sıkma canın insallah esın ondan daha ıyı bı iş bulcak inan buna:Saruboceq:
vardır bundada bı hayır ramazan üstü cnm yıpratma kendını sakın
senın o esını patronunu ıbret olsun dıye meydan köteği atmak lazım:oklava:
pis adam ınsanların ekmek parasıyla nasıl oynar vıcdansız :dilcikar::mymeka:
insallah yaptıgı sey daha ıyı kapılara vesıle olur:Saruboceq:
kendıne ıyı bak cnm sen üzgün durmakı esın senden destek alsın vereliniortak

merhaba kızlar nasılsız bugün geçmişi okuyorum bişr kaç gündür giremedim ne çok olay olmuş öleee
derinsu geçmiş olsun rabbimin hikmetinden sual olunma herşer de bir hayır vardır içini ferah tut en kısa zamanda ii bi iş bulur inşallah

hoşgeldin ikramayacım
nasıl olalım derinime çok üzüldüm
ya tam ramazanda yaşadığı talihsizliğe bak
sen nasılsın

makbercım yıne olmadı mafoldumbenmafoldumben
yenı adet tarıhım 24 eylul yaz canım..mafoldumbenmafoldumben

bitanemmm ya çok üzüldüm :((( ama o adamın tipinden de belliydi bi garezi olduğu:oklava:üzülme lütfen inşallah hemen bulur bi iş..dediğin gibi bunda da bi hayır aramalı ne diyimki Allah onları bildiği gibi yapsın :teselli:

makbercım yıne olmadı mafoldumbenmafoldumben
yenı adet tarıhım 24 eylul yaz canım..mafoldumbenmafoldumben

canım üzlme eleden bir şey gelmiyo
senle adet tarihlerimiz aynı ben de dün oldum
üzüldüm ama işe yaramıyo
yine kaldığımız yerden devam ediyoz

kızlar bişi sorucam ya pazar günü regl günümdü o gün biraz lekelenme oldu sonra kesildi bugün salı ve hala birşey yok ne olur akıl verin ne yapmalıyım hamilemiyim ben yoksa :)

çok şükür iiyim rabbim büyüktür..bende evlendiğimden beri çalışmıyorum bu arada her ay bekleyip hüsrana uğruyorum haliyle
benide yazarmısnız listeye 18 eylül diye ramazanın 2. günü söndü hayallerim yine ama umudumu kaybetmiyorum burda dostluk teselli veriyor herkese

Back
X