slm kk hatunlarııı nabesiniz
baharım ben iyiyim datlum sende bol bol uyuyomuşsun haa neyse ilk zamanlar böyle olur heralde ilerleyen zamanlarda alışırsın bu duruma canım
valla ne biliim özom alışırım inşallah uyuyan güzel oldum valla hiho:)
hatirladim o seker hapini, unutmusum , kafa kalmadiki bendeklava: duzene soktu mu peki nedir durum?
güncüm iç canım o hapı derinim sende iç datlum valla ben 66 kg idim sayesinde 59 ları gördüm ve gerçekten yumurtlamayada faydası var evet yan etkileri var ama geçiyo sonra mide bulantısı yapıo yanma yapıo en iyi yan etkiside cırcır ediyo ve zayıflıyon
merhaba ben yeni katıuldım aranıza...çok güzel bir siteymiş...herkese kolay gelsin
aslıcım hoşgeldin canım opuyorumnanaktan
günüm uzun süreli kullanımda düzene koyuyormuş canım.tüp bebek uzmanına göründügümde bu hapı hiç bırakmamam gerektigini söyledi.yani hamile kalana kadar içeceksin sakın bırakma dedi...daha 1 hafta oldu...en uzun 20 gün kullanmıştım ama hep bıraktım başladım bulantı yaptıgı için...
heh aynen öleee iç anam iç bulansın varsın geçer
:dilcikar:
:dilcikar::dilcikar:
zigotum beni unutmuşsun küstüm sana hıh .neyse nasılsın delü hamiş .sen uyuya uyuya doğurcan bu bebişi canım .sağlık olsunda uyu be güzelim öptüm seni..
unutmak mümkünmü ebroşum seni
güzel arkim zigotum
ebroşum beniiiiimm
liselimin ebroş versiyonu oldu u da delikafadulden
kız delü unuturmuyum heç sadece o an aklıma gelmemişindir te o kaaa zigotcan
canım cuma günü film bugün iğnelerimi aldık ağrı kesici ve kas gevşeticiymiş of ya aklıma geldikçe geriyo bu konu beni cumayı hayırlısıyla bi geçirsem
bersucum korkma canım inşallah iyi geçer
hala uyumadınıssmıı sizzzzzzzzzzzzz
nehircim nereleresin sen
yeterki iste ebroşummm bu arada ben yarı erzurumluyum biliyon demi :)))
Erzurum çarşı pazar
Leylim aman aman leylim aman aman
Leylim aman aman sarı gelin
İçinde bir kız gezer
Hop ninen ölsün sarı gelin aman
Sarı gelin aman sarı gelin aman suna yarim
Elinde divit kalem
Katlime ferman yazar
Palandöken yüce dağ
Altı mor sümbüllü bağ
Seni vermem yadlara
Nice ki bu canım sağ
delü karı yaaaaa-tatlicadiarzu-:roflol:
oy benim bacım hemen söyledi valla çok saol kuzum çok severim .çokda yanık söylüyon haa alkisalkisalkis
he he ne de yanık sesi var demi zigotum :teytey:lülülülülülü tey tey ahe ahe :roflol:
yaa bizim davulcu geçmedi halaa
sizin davulcunun karısı salmamış bugün acık işi varmış gelemicekmiş o yüzden çalar saatlerinizle idare ediceniz artık e adamın canı var demi ama şeytana uymuş kötükedihüso
yok kızz ben arnavutum dakaydirigubbakcemile3 arnavutça LOÇKA canım demek de:))
seni inat arnavut seniiii damarını bilirim senin bende boşnakım bacım
günaydın ehpünüzüe delüler yine sahurlamış davullar çalınmış türküler söylenmiş oh oh maşallah deyim size ne deyim allahın delüleri hepinizi seviyom