mrb arkadaslar
yine ben.
yine erkek arkadasım.
yine bir gerginlik.
ama artık cok sıkıldım we bu seferki okdar sacma bisey ki gülüceksiniz okudugunuzda.
sewglimle aramız gayet iyiydi mutlu mesut konusuyoduk
bu bi tutturdu sarkı söyle diye o bana soyluyo arada benimde sesim berbattır söylemem dedim ısrar etti daha önce de bu konu gecmisti yine soylemem falan demstm iste yine söyledi busefer inat etti sen söylemessen konusmicam dedi we gercekten knusmadı ! bekledm braz snra kapattım tbi ddm cocuk gibisin falan dedim bu inadının sonu yok dedim neysee yattm snra ertesi gun oldu aksam arar diye düsünüyodum inadı gecince.we inanırmısınız btn gun sesi cıkmadıgı gibi ertesi gunde(bgn oluyo) halaa ses yok.
inanabılıyomusunuz ya buraya yazmaya bile utanıyorum ama iste göründe herkes elindekinden sikayet etmesin neler war anlayın diye paylasıyorum.tabi burda konu asla sarkı markı degil tamamen sen benim istedigim biseyi nasıl yapmassın inadı !
ben dun yazmayı dusundm ama snra wazgectm hernekadar ben alttan alsam da sonucta bu sacma sapan inat onun resmen cocuklastı yani bu sefer..napmalıyım sizce?warmı bnmki gibi inatcı sewgilisi olan?
Canım sevgilin kaç yaşında?
On yaşındaki erkek kardeşim gibi davranmışta...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?