Bir gnmz de kavgasz gesin ya !

Puchi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
123
0
96
İstanbul
mrb arkadaslar
yine ben.
yine erkek arkadasım.
yine bir gerginlik.

ama artık cok sıkıldım we bu seferki okdar sacma bisey ki gülüceksiniz okudugunuzda.
sewglimle aramız gayet iyiydi mutlu mesut konusuyoduk
bu bi tutturdu sarkı söyle diye o bana soyluyo arada benimde sesim berbattır söylemem dedim ısrar etti daha önce de bu konu gecmisti yine soylemem falan demstm iste yine söyledi busefer inat etti sen söylemessen konusmicam dedi we gercekten knusmadı ! bekledm braz snra kapattım tbi ddm cocuk gibisin falan dedim bu inadının sonu yok dedim neysee yattm snra ertesi gun oldu aksam arar diye düsünüyodum inadı gecince.we inanırmısınız btn gun sesi cıkmadıgı gibi ertesi gunde(bgn oluyo) halaa ses yok.

inanabılıyomusunuz ya buraya yazmaya bile utanıyorum ama iste göründe herkes elindekinden sikayet etmesin neler war anlayın diye paylasıyorum.tabi burda konu asla sarkı markı degil tamamen sen benim istedigim biseyi nasıl yapmassın inadı !

ben dun yazmayı dusundm ama snra wazgectm hernekadar ben alttan alsam da sonucta bu sacma sapan inat onun resmen cocuklastı yani bu sefer..napmalıyım sizce?warmı bnmki gibi inatcı sewgilisi olan?

tatlım allah sana kolaylık versin resmen çocuk gibi kusura bakma walla ama öyle senin senin madem berbet onunda illaki iyi yapmadığı bişey vardır sende ondan iste bu tarz bişey yapamıcağı bişey olsun yani demek istediğim o sana nasıl davranıyorsa sende ona aynı şekilde davran eğer şikayet ederse sende senden öğrendim bu davranış şeklini de nasıl oluyomuş sende bana aynısını yapıyosun dersin.bundan sonra sen bana nasılş davranırsan bendende aynı davranış şeklini göreceksin hiç kusura bakma alınmada de iyi davran herşey iyi olsun kötü davranırsanda bunu sen istemiş olacaksın dersin kestirip atarsın bak bakalım bir daha aynı şekilde yapıp seni üzebiliyor mu?????birde böyle dene bence....

bnmkide çok inat
tam bir oğlak keçi inadı var herifde uyus oluyorum ama tolare edebiliyoruss
no problem

cidden çocukluk yapıo ha lmaz: nedir bu inat anlamıorumm.benimkide böyleydii.inadı yüzünden az tartışmadık.arama canımm.inadı kırmanın tek yolu bu.bakıoki sendede tık yok.kendisi tıpış tıpış dönüo.sen şimdi alttan aldıkça o sanarki bu benim bütün nazımı inadımı çeker klava: öle olmadığını göster.bırak o senin üstüne düşsünn

üfffff anlıyorum seni canım yaaa benimkide bi keresinde msnde cam açmıştık ben ona bi ifade yollamıştım bana onun taklidini yap demişti bende yapamam dedim bi kavga etti bu yüzden anlatamam yaniikafamçokkarıştı ne kadar büyük bi saçmalık yaa alla allaaaa ne var yani yapamıyosam yapmak zorundamıyımm yaaaaa aklıma geldi yine yaaa neler çekmiştimm offfff

valla yapamıyosam yapamıyorumdur canım ilk başlarda çok zorlandım bunu kabul ettirmek için ama ettirdim yani.yapamıyosan yapamıyosun canım taviz vermee bunun için surat yapacaksa trip yapacaksa yapsın yanii boşverr.o surat asacak kavga edecez diye dediğini yapma:dilcikar:

sende inat ol
aramıyorsa arama
konuşmuyorsa konuşma
arkasından koşma
bu sefer alttan alma
bakalım nolacak
burnu sürtülecek mi?
sen böyle biriyle ilerisini düşünüyormusun onu söyle
bu adam bugün böyleyse yarın da böyle olacaktır bunu bil
kendine eziyet etme sürekli oyuncak gibi ufacık şeylerden küs darıl ayrıl nereye kadar biraz kendini düşün ve zamana bırak güzelim yaa

Canım sevgilin kaç yaşında?

On yaşındaki erkek kardeşim gibi davranmışta...

AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAAHAHHAHAHA AY ÇOK GÜLDÜRDÜN BENİİ :)

21 yasında guyaa beyfendii :)

asıl gelismeleri blmiyosunuz kii !

bu olayın üstünden 1 kocas gun gecti bana yazmadı bu bisey bende yazmadım 2.gun yani bugun de bisey yazmadı artık ben dayanamadım we yazdım ki buna demek senin icin bukdr kolaymıs yani wazgecmek ddm bana yazdıgı msj : kes sesini cansu!

şok oldum ya kes sesini dicek kdr snirlenmis olması gercekten ilginc!sanırım dun falanda benim alttan almamı bekledi tabi ben bsey yazmaynca iyice köpürdüü.walla napcagımı sasrdım !

durum cidden komik.. inat işte benmkide böyle inat.. naparsın alttan alcaksın yoksa uzar gider:)

valla benim sevgilim değilde eşim inat ben inatlasmam artık 3 yıl oldu huyunu ezberledim tabi o inat eder kızar kızar sonra susar ben gülerim bana yine kızar en sonunda benim istediğim olur çünkü onunki kuru inattır sonra güldüm diye bana ne yüzsüzsün daha yeni kızdımya der ben hala gülerim gecer

şimdi sana gelelim sende madem sesin kötü bi bukle söleyivereydin bak bidaha senden şarkı istiyomulmaz:

:lepi:

nasıl fikir

hahahahahahaaha süper cidden ! bu benim aklıma gelmemişti hahahahh hatta sey der yeter sussss bet sesliii hahahahah:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

aman canım takma boşver benim ki de bir şeye darıldımı 3 gün falan sürer araım triplere girer. konuşmaz. neymiş morali bozukken iyi görünüp rol mü yapım diyo. a.s bir kaç günden sonra özür dilerim beni senden başkası çekemez nolur affet falan dio. alıştım 3 buçuk seneden sonra. kaydirigubbakcemile :dance: üstüne gitmiom bende artık. konuşmak istediğin zaman ararsın diyorum. hihoyyyt önceden çok moralimi bozardım ama artık bozmuom huy işte değişmio ... kimsenin huyu değşmediği gibi. :lepi:

İnatçı Keçiler...

Bir köprüde karşılaşmış iki inatçı keçi
Ha ha hay ha ha hay ha ha ha ha hay

Hep huysuzluk inatçılık bu keçilerin suçu

Büyük keçi demiş :
-Yol ver önce ben geçeceğim

Küçük keçi demiş:
-Verirsem öleceğim.

Tam köprünün ortasında iki keçi toslaşmış

İkisi de suya düşmüş bunu görenler şaşmış

Keçilerin inatçısı suya düşer boğulur

İnsanların inatçısı kimbilir ki ne olur?
Ha ha hay ha ha hay ha ha ha ha hay​
-----------------------------------------------------------------------------------------------

telefonda bağıra bağıra bu şarkıyı soylesen ona??? CADIARZU CADIARZU CADIARZU

herm şarkı soylemiş olursun hem de duygularını ifade etmiş :))) :sm_cool: :sm_cool:

ahhh ahhh bizde de aynı sey oldu bizimki o kadar inatcılık yapmadı
bizimkinin sesi çok güzeldir arkadasıyla beraber kendi aralarında ööle parca yaparlar sitelerde falan da yayınlarla tabi bu ilk tanıstıımız amanlardı tekrar baslamayı düşünüomus ama :jeyyar: baslayamassırnaşık şey
neyse bunun sesi cok güzel arada sarkı falan söyler bana da bi gün dedi şarkı söyle die söyleyemem falan dedim zar zor söyletti 1 ay dalga gectihani kendi sesi cok güzel yha hawa atıo erkek milleti böyle güzelim :1closedeyes:
bi gün ben öyle kendi kendime şarkı mırıldanıodum hiç farkında da deilim duyduuunun aa dedi ne güzel söyledin söylesene bi daha dedi
neyse oluo ööle şeyler ama seninki biras fasla kaprisliymişşş allah yardımcın olsun
arama arama inat yap o arayana kadar bekle boşwer

hatayı hep onda arama. bak sende inatçısın şarkı söylesen ölürmüsün yani. bikaç bişey mırıldanıver nolucak. karşındakine kızarken dönde bi kendine bak tamam o tamamen haklı demiyorum ama sizin inadınız karşılıklı bence...

Bu ne yaa :mymeka: ne saçma bişeyden seni üzebiLiyor bu şakkıdı ay hiç saLLama böyLeLerini siniR oLdum buRada vaLLa yok böYle bişey klava: Canım ayrıL dicem ama seviyoRsun galiba anLadığım kadarıyLa :asigim: o yüzden adamakıLLı konuş şunLa deRim ben a.s. BöyLe bi iLişki yüRümez çnKü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…