yok yok, büyük aşklar eskidenmiş..
nereye baksam hep erkek inatçı, erkek naz yapıyor, erkek aranmayı bekliyor, bekliyorda bekliyor..
alttan alan, arayan, arayı yumuşatan kadın.. erkekte tık yok..
ne oluyor bu millete.. kaprisli erkekten geçilmiyor ortalık yaa...
aramayın kardeşim.. sonu ayrılık olacaksa bile aramayın..
sizsiniz kız olan, o değil..
aynen öyle arkadasım...üstelikk bnm erkek arkadasım cok kibar düsünceli falan filan nazı bana geciyo tabii.bende dün hc yazmadım ona oda bna sadece biyere giderken haber werdi bnde iyiymis:) falan yazdm böyle yalandan gülen surat falan ama arkadasca knustum ama öyle bi caba göstermedi aksam sadece neden soguk konusuyosun dedi bende yoo soguk konusmuyorum dedim bnle böyle knusma! dedi bnde ne dedimki falan deyip anlamamzlıga wurdum ama snrasında belli ettim bn yatıyorum falan dedm bozuldu ama bisey demedi.ama bu sorunu cözen yada cözmek icin adım atan ben olmicam o acıcak o bni knusturmaya calısıcak neden böyle yapıyosun cümlesi artık bnm icin bitmistirrrbakalım acıcakmı erkekler bizim gibi sorunun üstüne gtmek yerine onu örtme yoluna giderler genelde ama bu durumdan rahatsız olmustur illaki.
sizce konuyu actıgında nasıl konusmalıyım?:uhm:
iyi yapmışsınız.. o değil siz rahat davranın..hatta bazen msj larına geç cevap verin.. atıyorum 20 dk sonra filan.. " canım tel mutfakta kalmış filan" bahane uydurun msj ı görmediğinize dair..
konuyu açarsada: sesimi kendim dinlemeye bile cüret edemiyorum.. sana da o yüzden söylemedim.. bu kadar kapris yapacak ne var anlamadım ben, sana olan sevgimi bir şarkı söylememekle ölçtüğünü düşünmeye başladım.(.bize söylediğiniz gibi istediğini yapmadım diye böyle davrandın demeyin.. bunu anladığınızı belli etmeden ipleri elinize almaya başlayacaksnız..) sana çok kırıldım.. deyin.. ve topu ona atın.. bekleyin bakalım ne cevap verecek?
bundan sonrada en ufak bir olaydan sizi aramamasında sizde onu aramayın, ona sorular sormayın.. o düşünsün birazda..
kapris sırası sizde...
sizden bu yaptığı için özürdileyene kadar soğuk davranın.. canım deyin ama içten canım olmasın.. anlatabildim sanırım..
inanın flört döneminde ipleri elinize aldınız aldınız.. yoksa evlenince hep alttan alan barışmak için mücadele eden siz olursunuz yoksa..
mrb arkadaslar
yine ben.
yine erkek arkadasım.
yine bir gerginlik.
ama artık cok sıkıldım we bu seferki okdar sacma bisey ki gülüceksiniz okudugunuzda.
sewglimle aramız gayet iyiydi mutlu mesut konusuyoduk
bu bi tutturdu sarkı söyle diye o bana soyluyo arada benimde sesim berbattır söylemem dedim ısrar etti daha önce de bu konu gecmisti yine soylemem falan demstm iste yine söyledi busefer inat etti sen söylemessen konusmicam dedi we gercekten knusmadı ! bekledm braz snra kapattım tbi ddm cocuk gibisin falan dedim bu inadının sonu yok dedim neysee yattm snra ertesi gun oldu aksam arar diye düsünüyodum inadı gecince.we inanırmısınız btn gun sesi cıkmadıgı gibi ertesi gunde(bgn oluyo) halaa ses yok.
inanabılıyomusunuz ya buraya yazmaya bile utanıyorum ama iste göründe herkes elindekinden sikayet etmesin neler war anlayın diye paylasıyorum.tabi burda konu asla sarkı markı degil tamamen sen benim istedigim biseyi nasıl yapmassın inadı !
ben dun yazmayı dusundm ama snra wazgectm hernekadar ben alttan alsam da sonucta bu sacma sapan inat onun resmen cocuklastı yani bu sefer..napmalıyım sizce?warmı bnmki gibi inatcı sewgilisi olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?