Bir gnmz de kavgasz gesin ya !

Allah baska dert vermesin kuzum
Kayda deger bi sorun yok bence, ara ve arayi yumusatmaya calis bence, uzattikca daha kötü olabilir..
Ama ben suna eminimki,sevgilin farkinda sacma sapan bi inada döndügünün bu olayin..

arkadaşım lütfen hiç kafana takma ya nasıl birşeydir bu böyle
inanamıyorum yani
seni bu kadar tüketmesine izin verme lütfen ay çok sinirlendim.

e bu resmen işin suyunu çıkartmış....
erkekler geç olgunlaşıyor canım....sende başka güzel huyları varsa ve sevilmeye değerse idare et gitsin...

ınat değil artık bu bence..
Seni çoktan gözden çıkarmış ki hiç düşünmeden,kaybetmekten korkmadan üzebiliyor..
ılişkini bi gözden geçir derim..

benim 27 yaşında eşim bile yapıyor aynı hareketleri, çocuğu yaşı yok bu işin :ecrin_bebek:
Sen de söyleyivereydin şarkıyı canım. Valla ben artık yapıyorum ne derse, ona da benim istediklerimi yaptırıyorum. O yüzden fazla istekte bulunamıyor :1closedeyes: Ama tabi böyle bi olayın sonunda 2 gün aramama ve kes sesini deme pek normal gözükmüyor. Bize anlatmadığın bişeyler olabilir mi? Mesela telefonu ne diyip kapadın? Yüzüne mi kapadın? Neden 2 gün boyunca onun aramasını bekledin...

yaa işte burdaki konu sarkı söylemek degildi sadece.neden onun istedigi biseyi yapmadım ' dı.yani sarkıyı söylerdim nolcak ama neden o bnm ısrarla istemedgim biseyi yaptırmaya calısıyo kii neden ben tawiz wericem ki ! bu yuzden söylemedm.

o kes sesini msjının gecesinde aradı beni gece 3 te uyuyodum ben.kes sesini bnm yazdıgım mesaja karsılıkmıs sinirlenmis oyle her kawga ettgimizde snn icin bukdr kolaymıs bilmem ne mi diceksin sewgimden süphe etme falan dedi.inat knusunda cok sacma oldugunu söyledm ewt öyle ama huyum öyle alttan al hep e getirdi olayı.bende karsılıklı alıcaz falan dedim ama o konular biyere baglanmadı hawada kaldı biraz yani ilerde yine ben alttan almazsam sorun cıkıcaga benziyo neyseki biraz zmn werince geri dönüs yapıyo bununla teselli etmeye calısıyorum kendimi.2 gunde toplam 3 saat falan uyumus ztn oda takıyo demekki kafasına.sonuc olarak barıstık ama isim war bunla gercekten.sürekli suyuna gtmek gerekiyo sürekli bi yesilcam basrol saf kızı olmak gerekiyo taktiklere acıgım bayanlar

özelliklede inatcı keciler sarkısı süperdi ** :)
opuyorumnanaktan:lepi:a.s.

Nereye kadaR böyLe gidicek ki kafamçokkarıştı bi düşün isteRsen...

tamam seviyoRsun ama seni çok üzüceğe benziyoR CADIARZU hep aLttan aLan sen oLma.. AnLasın değerini sonuçta sen onun her istediğini yapmak zorunda değiLsin.. :icecream:

yok yok, büyük aşklar eskidenmiş..

nereye baksam hep erkek inatçı, erkek naz yapıyor, erkek aranmayı bekliyor, bekliyorda bekliyor..

alttan alan, arayan, arayı yumuşatan kadın.. erkekte tık yok..

ne oluyor bu millete.. kaprisli erkekten geçilmiyor ortalık yaa...

aramayın kardeşim.. sonu ayrılık olacaksa bile aramayın..

sizsiniz kız olan, o değil..

aynen öyle arkadasım...üstelikk bnm erkek arkadasım cok kibar düsünceli falan filan nazı bana geciyo tabii.bende dün hc yazmadım ona oda bna sadece biyere giderken haber werdi bnde iyiymis:) falan yazdm böyle yalandan gülen surat falan ama arkadasca knustum ama öyle bi caba göstermedi aksam sadece neden soguk konusuyosun dedi bende yoo soguk konusmuyorum dedim bnle böyle knusma! dedi bnde ne dedimki falan deyip anlamamzlıga wurdum ama snrasında belli ettim bn yatıyorum falan dedm bozuldu ama bisey demedi.ama bu sorunu cözen yada cözmek icin adım atan ben olmicam o acıcak o bni knusturmaya calısıcak neden böyle yapıyosun cümlesi artık bnm icin bitmistirrr bakalım acıcakmı erkekler bizim gibi sorunun üstüne gtmek yerine onu örtme yoluna giderler genelde ama bu durumdan rahatsız olmustur illaki.

sizce konuyu actıgında nasıl konusmalıyım
?:uhm:

iyi yapmışsınız.. o değil siz rahat davranın..hatta bazen msj larına geç cevap verin.. atıyorum 20 dk sonra filan.. " canım tel mutfakta kalmış filan" bahane uydurun msj ı görmediğinize dair..

konuyu açarsada: sesimi kendim dinlemeye bile cüret edemiyorum.. sana da o yüzden söylemedim.. bu kadar kapris yapacak ne var anlamadım ben, sana olan sevgimi bir şarkı söylememekle ölçtüğünü düşünmeye başladım.(.bize söylediğiniz gibi istediğini yapmadım diye böyle davrandın demeyin.. bunu anladığınızı belli etmeden ipleri elinize almaya başlayacaksnız..) sana çok kırıldım.. deyin.. ve topu ona atın.. bekleyin bakalım ne cevap verecek?

bundan sonrada en ufak bir olaydan sizi aramamasında sizde onu aramayın, ona sorular sormayın.. o düşünsün birazda..

kapris sırası sizde...

sizden bu yaptığı için özürdileyene kadar soğuk davranın.. canım deyin ama içten canım olmasın.. anlatabildim sanırım..

inanın flört döneminde ipleri elinize aldınız aldınız.. yoksa evlenince hep alttan alan barışmak için mücadele eden siz olursunuz yoksa..

yok o sarkı olayı kapandı.he tbi kapandı derken sadece sarkı kısmıı yoksa aramıza neden durduk yerde sogukluk girsin ki suyuna gtmedigim icin bozuluyo heralde bide bu daha benden önce 1 kisiyi sewmis gercek anlamda oda bunu knkasyla aldatms bnm cözümledigim kadarıyla bukdar dedigim dedik olmasının we en ufak bi hayırımda tribe girmesinin sebebi bu.herseyi ona olan baglılıgımla sewgmle ölcüyo sanırım.o sarkı meselesini konusrken söyledm ama dedim ki böyle sacma bi inat yaparak neyi ölcüyosun ki sewgimi mi dedim bu sekilde hcbseyi ölcemezsin dedim susuyo tabi bisey diyemiyo inat yapıyorum iste elimde diil falan dedii.o gün barıstık ama konu böylece hawada kaldı sonra yine bi iyiydik 1 gun snra buzz noldu bilmiyorum.aklına baska biri girdi desem sanmıyorum aramızda uzaklık oldugu icin sanırım böyle ama onu tekrardan tutuşturup nası eski deli aşık moduna sokucam kara kara düsünüyorum...

hee bide ipler ele nası alınır hic bilemiyorum..eski sewgilimde hersey bendeydi ama bu cocuk dümdüz gidiyo böyle nası alıcam ipi hicbi fkrim yok acıkcası :)

ne var ki bunda..söyleyiverseydin azcık kırmasaydın..bende nişanlımdan isterm hep bazen reddeder ve acayip bozulurmm insan söylemk istemese bile sevdigi duymk istedgi içn azcık da olsa sölerr baska kaprsi ve nazlarını bilemem ama sevgilin senden bi şarkı söylemni istemişş sesin kötü olabilir ama o sevdgnnn senn ondan da cekncek halin yok yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…