Bir göğsümden süt az geliyo ne yapabilirim?

sesomu

Hayirlisi...:)
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2009
495
3
116
mrb arkadaşlar....
sizlere bi sorum olacak...yorumlarınızı bekliyorum...
durup dururken bir göğsüm daha az dolmaya başladı...
sağdım bide baktım ki çok az geliyo..((
başınıza böyle bişey geldi mi yada duydunuz mu?
tek göğsüm kızımı doyurmaya yeter mi?
bi çare söyleyin bana nolur...
hangi doktora sorulur ki bu...kadın doğummu çocuk doktoru mu?....
pompayla sağarak arttırayım diyorum ama önce bikaç damla geliyo,sonrası yok...(
çok üzülüyorum,inşallah düzelir...
düzelir dimi?....

benimde ilk zamanlar dogru duzgun sutum gelmedi bi gogsumden damla damla geliyodu ilk once sadece sıcak kompress yaptım cok işe yaradı diyemem ama sonra sıcak soguk kompress yaptım bi buz koydum gogsume hemen peşinden sıcaksuda yıkadıgım havluyu sardım 1 kac defa tekrarladım.. bide ondan sut gelmiyo die bebege vermemezlik etme bebek emdikce gelmeye baslıyo benim oglum almak istemiyodu o gogsumu ama zorla kavga kıyamet aldırdım simdi oteki gogsumden bile daha iyi diyebilirim :) bi dene inşallah işe yarar canım

y.a.s.m.i.n e katılıyorun sık sık emzir o göğsünü. Kompres de çok işe yarar dene bunları. Benim göğsüm mastit olmuş tıkanmıştı ilaç falan kullanmadan sıcak kompres ve emzirmeyle geçirdim. Neyse...
Bir yerde okumuştum "en iyi pompanız bebeğinizdir" diyordu. Gerçi bebeğin de pek küçük ama olsun o becerir. İlk onu emzir sonra diğerini. Sonra tekrar az sütlü olanı. İki damla gelse dahi emzir. Emzirdikçe açılacak göreceksin...
Bebeğin şimddilik bir memeden doyar ama biraz büyüyünce doymaz. Ben her seferinde ikisini birden veriyorum mesela.
Bu arada tickerini değiştirmenin vakti gelmiş de geçiyor...

sağolun kızlar...
doktor da 2 saatte bir 10 dakka sağ dedi pompayla...
ama emzirmiycem anlamı çıkıyo heralde bundan dimi..onu sormayı unuttum...
zaten sağınca okadar az çıkıyo ki emmeye kalmaz...
:..(((
önce soğuk sonra sıcak mı yapayım şimdi?
öyle mi işe yaradı sende?...

canım sen sutu sagdıktan sonra yine emzir bebişini o popanın cektiginden kuvvetli cekecektir. ben önce soğuk sonra sıcak yaptım. iyi geldi . aama emzirmeyi ihmal etme bebişin cektikce gelcek sutun inşallah faydasını gorursun canım..

benimde göğsiümde yara oldu ve tam olarak emziremedim böylece sütüm azaldı ama ilk başta hep ondan başlatarak emzirmeye şuan daha iyi eskisine göre ve emmeden sorada gelmese bile 10 dk sagdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…