Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
amaaan neyse kolayı geçelim
2 gün sonra testi yenileyeceksin şirinem değerin muhtemelen 200'leri geçecek
sonrasında 4-5 gün bekle tekrar kan testi ver 1500-2000 civarlarını geçecek değerin ve ultrasonda keseyi göreceksin inşallahh
aklıma o günlerim geldi
ilk değerim
82 çıkmıştı
2 gün sonra 227
4.gün sonra 2721nasıl bi heyecan vardı içimde o zamanlar şu an içim acıdı aklıma geldidee...
kaygılarını o kadar iyi anlıyorum kii..değerin katlanacak keseyide göreceksin inş. bol bol dua edicem sana inşallah sağlıklı bi şekilde bebeğine kavuşacaksın inş.![]()
BEnce topigin doktoru demirbasi motivasyon kocu filan diye kisiler secelimmi![]()
INSALLAH canim..başkan sensin topiğin bana ugurlu geldi tüm arkadaşlarımı senide hamiş cıkarırız inşallah![]()
ii geceler kızlar nasılsınız![]()
canım benim seni suan cok ii anlıyorumrabbim sana yeni ikizler versin acını dindirsin inş dr dediki agır kaldırma yüksekten bişe alma dedi
![]()
iyi geceler canm iyiyiz sen nasılsın?ii geceler kızlar nasılsınız![]()
kızlar ii geceler ben cıkıyorumm allaha emanet olun
beni aranıza almıyosunuz![]()
erkek milletine en büyük kötülüğü: kendini çöllere atan mecnun ve dağları delen ferhat yapmıştır. çıtayı kontrolsüzce yükselttiler.
okudum çok güldüm paylaşıyım dedim
kendileri kasinmislar![]()
"Bir kadın size öküz dediyse sizi seviyor demektir. Belki de aşıktır. Ya da hoşlanıyordur. Belki de hiçbiri, öküzsündür harbiden."
Buda bana komik gelmisti![]()
hahahaevet
forumun bekçisi olalım biz bırakalım bu başkan,doktor hikayelerinine bekliyon yatsanaaa kuşum
![]()
Komşular görmesin diye çamaşır ipinin en arkasına asılan sütyen kadar yalnızım![]()