Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

amaaan neyse kolayı geçelim
2 gün sonra testi yenileyeceksin şirinem değerin muhtemelen 200'leri geçecek
sonrasında 4-5 gün bekle tekrar kan testi ver 1500-2000 civarlarını geçecek değerin ve ultrasonda keseyi göreceksin inşallahh :16:

aklıma o günlerim geldi
ilk değerim
82 çıkmıştı
2 gün sonra 227
4.gün sonra 2721 :14::14::14: nasıl bi heyecan vardı içimde o zamanlar şu an içim acıdı aklıma geldidee...

kaygılarını o kadar iyi anlıyorum kii..değerin katlanacak keseyide göreceksin inş. bol bol dua edicem sana inşallah sağlıklı bi şekilde bebeğine kavuşacaksın inş. :34:

canım benim seni suan cok ii anlıyorum :14::14:rabbim sana yeni ikizler versin acını dindirsin inş dr dediki agır kaldırma yüksekten bişe alma dedi :ssz:

canım benim seni suan cok ii anlıyorum :14::14:rabbim sana yeni ikizler versin acını dindirsin inş dr dediki agır kaldırma yüksekten bişe alma dedi :ssz:

amiiinnn güzel kalpli arkadaşımm...hele varyaa minnacık göreceksin bi süre sonra ultrasonda yavrunu...yanıp sönen bişi göreceksin ilk zaman kalp atışı odaa..
hala içim acıyor gözümün önünden gitmiyor en son görüntüsü..kocaman kafa minik kollar bacaklar içimde bir mucize vardı ve kalbi durmuş öylece haraketsizce yatıyordu..
4 ay oldu hala gözlerim yaşarıyor.. her gece yatakta babasıyla karnımı severek ona dualar okurduk..Rabbim kimseye böyle acı yaşatmasın.. :14::14::14:

evet ağır kaldırma ve asla yükseğe uzanmaa...tabak almaya bile uzanma tezgahın üzerine yemek tabağı ayır kendinee sakın uzanıyım deme çok riskli.. :34: yüksekten alman gereken bişi varsa kendinle aynı seviyede olacak bi sandalye al ayağının altınaa.. mümkün oldukça yastık koy ayaklarının altına yatarak dinlen

ii geceler kızlar nasılsınız :3::3::3::3::3::3::3:
iyi geceler canm iyiyiz sen nasılsın?
:34:

erkek milletine en büyük kötülüğü: kendini çöllere atan mecnun ve dağları delen ferhat yapmıştır. çıtayı kontrolsüzce yükselttiler.

:1: okudum çok güldüm paylaşıyım dedim

Komşular görmesin diye çamaşır ipinin en arkasına asılan sütyen kadar yalnızım :31:

"Bir kadın size öküz dediyse sizi seviyor demektir. Belki de aşıktır. Ya da hoşlanıyordur. Belki de hiçbiri, öküzsündür harbiden."

Buda bana komik gelmisti :1:

apartmanda kavga olunca komsular..

$BSCFz_PCAAAx0Vn.webp
:9:

Back
X