Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Günaydın kızlarrrrrrrrr
günaydın ivocum :)

Haklısın bitter
zaten 2 hafta oldu yaklasık baslayalı stresten,işyerim sirk gibi malum
bu aksam yapalım bari.
bisey sorcam kac saat yaşıyor yumurta döllenmek için

stres başa bela :50:
onu bilmiyorum ama hani yumurta çatlayınca hemen döllenmesi gerekiyor herhalde
doktorlar çatlatma iğnelerinde saat bile veriyorlarmış ya ilişki için.ordan öyle düşündüm

selam vallahi kimseyle hala tanışmadık ama biliyosun forumda herkes hemen yardımcı oluyor bisey oldugunda.o yuzden seviyorum bu topiği ben de.sanki coktaaan tanışıormusuz gibi ne güzel.
napiim sabah akıntımı görünce yumurta akı kıvamında panikledim acaba işten kaçıp eve gidip kocama mı yanaşsam die ama,yaşar mı die soruodum ben de aksama kadar
bi daha bu kadar hevesli istekli (olabildiği kadar) olamayabilirim die amaan ne olacaksa olsun yapayım kurtulayım 1 tane modundayım.
sen napıosun bakalım.

stres yok sen akşama keyfine bak :)
bunun yarını ve öbürsü günü de var

ne kadar yaşıyor yumurta peki?
ertesi güne kadar mı yani?
offf! az once aradım eşimi.bugün çok onemli dedim.
zaten cok zor konsantre olup heveslendim cocuk sahibi olmaya,
eger bugun yapmazsak kaderime küsüp bi daha denemeyeceğim dedim.
sigara içme bugün o zaman dedi.
iş stresi bu stres.... ben de içmemeye calısacağım inşallah!

ne kadar yaşıyor yumurta peki?
ertesi güne kadar mı yani?
offf! az once aradım eşimi.bugün çok onemli dedim.
zaten cok zor konsantre olup heveslendim cocuk sahibi olmaya,
eger bugun yapmazsak kaderime küsüp bi daha denemeyeceğim dedim.
sigara içme bugün o zaman dedi.
iş stresi bu stres.... ben de içmemeye calısacağım inşallah!

12-24 saati arasıymış canım bu süre zarfında spermle buluşması lazım yumoşun :1:
iş stresini boşver,bebek stresi yapma sen :)

stres yok sen akşama keyfine bak :)
bunun yarını ve öbürsü günü de var

stres yapma canım ya olacağı varsa olur merak etme hesapla kitapla pek tutmuyo bu iş tabi sen tedbiri yine de elden bırakma zaten ilk ayı da pek kafana takma ilk aydan hamiş kalamayabilirsin.

hani yumurta çatladıktan 14 gün sonra regl oluyo du :1: ben nie olmuyom stresten mi acep?? du bakalım bu işin yarını da var :9:

kızlar ben testi biraz erken mi yaptım acep ama esoşta yaptı onunki çıktı banane banane :9: neyse siz heyecanlanın biraz belki hamileyimdir dermişimmmmmmmmmmmmmmmm

bizimde 3 bucuk yildir olmuyor.. ama yinede denemekte fayda

devremmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm benim gel arkamdan stress yapmadım gülümolmadı zaten dedim hayatıma devam ettim su yoktu olurmu olmaz mı demedim evet ben dr tedavisinden cıkmadım git bencee:10::10:

devreeem nasıl sevindim anlatamam, bu ay ben tutturamadım beraber olcaktı ama hayırlısı, naptın kız bak gördün mü olmaz diyodun kaçırdım diyodun, bide erken öğrenmişsin nasıl oldu bu iş ben doktora gideyim mi, sen gitmişmiydin ne için gideyim bi anlat bakalım aayyyy çok güzel yaa maşallahhh

yeni yeni arkadaşlar gelmiiiiş hoş gelmiiişşş, ben yoktum nerdeyse bi hafta oldu be yaa... özledim sizleriii :16:

kızlar ben testi biraz erken mi yaptım acep ama esoşta yaptı onunki çıktı banane banane :9: neyse siz heyecanlanın biraz belki hamileyimdir dermişimmmmmmmmmmmmmmmm

invooocum yoksa sende mii bu neyaa ben mi uğursuzmuşum anlamadım bi gittim herkes hamiş:46:

maşalllaaahhhh:10:

hani yumurta çatladıktan 14 gün sonra regl oluyo du :1: ben nie olmuyom stresten mi acep?? du bakalım bu işin yarını da var :9:
sen de mi süpriz yapıcaksın bize nedir :1: hadi inş

yeni yeni arkadaşlar gelmiiiiş hoş gelmiiişşş, ben yoktum nerdeyse bi hafta oldu be yaa... özledim sizleriii :16:
he nerelerdeydin sen kibariyecim :27::27:

inşallah canım senin degerin kactı insallah degerlerimiz yukselir keseyi görürürz rabbim isteyen arkadaşlarımızada nasip eder:16::16:

canım ben bugün kan testi yaptırdım tekrar 183 çıktı 2 gün önce 86.7 ydi.normal sanırım degerin yükselişi.ama ilk kan degerinin sonucunu doktora gösterdim 86.7 olanı hamilelik yok çok düşük bi deger dedi en az 5000 olması lazım dedi sinir oldu bu ne biçim bi doktor.düşük olur mu hiç 1-2 haftalık deger arasındaydı benim değeim.yei kan sonucunu göstermedim hiç sevmedim bu doktoru çünkü.sinirimi bozdu çok :14:

Back
X