- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi Allah zihin açıklığı versin mi denir ne denirben şimdi derse gidiyorum
görüşürüz hanımlar![]()
Amin canım, binlerce kere inşallahBIr Gun BeNde Anne olacagim esimde BaBa birlikte melegimizi buyutucez saglikla huzurla mutluluk dolu dolu gunlerimiz bizi bekler insallah Allah kimseyi darda koymaz........
Allah tum yer yuzundeki kadinlara anne olmayi nasib etsin bilzerede amin nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn insallah hhhhhhhhhhhhhh
amin insallah Allah sizinde bebeginizi korusunHadi Allah zihin açıklığı versin mi denir ne denirGörüşmek üzere
Amin canım, binlerce kere inşallah
Allah herkese bu duyguları tattırsınbüyüsün karınlarımız, içinde mutlu bebeklerimiz olsun
Canıııımmm, hoş geldinNasılsın Hilalcim, moraller nasıl?
Kuzucuk sen en kötü ihtimalle gün aşırı çalış da, sonra bir anda yükselir o ateş, o zaman da yumurtlama gerçekleşmiş olur, geç kalmış olursun; verimli günleri kaçırmış olma sonra![]()
insallah bir gün bende sevdigimin cocuklarının anası olurum.gözleri kiprikleri onunki gibi simsiyah dolgun dudaklı herseyden önemlisi saglıklı tatlı bebişlerim olur insallah.sevigim gibi tattlı ama bi okadarda huysuz
hiiiiiiiiiii ben onları yerimmm....hep gözümün önüne cimcime bir kız cocugu geliyo ve kkucagımda onun sacını kokladıgım.sevdigimle yatagın üstüne koyup beraber sevdigimiz.alısverişte sevdigimin baba kucagı takkıp onu dolastırdıgını.cimcimemmmmmm insalalh sana bir gün kavusurum yada yayamaz yakısıklı oglusumaaaaa
insallah
ALLAH HERKESE NASİP ETSİN ANNE OLMAYI AMİN AMİN AMİN
Amin canım, inşallah yarın sağlıklı olduğunun haberini verir doktor bana. Allah onu bana bağışlasınamin insallah Allah sizinde bebeginizi korusun
hep uzun saglikli mutlu huzurlu omru olsun annesi insallah
İnşallah canım, ne güzel hayaller bunlar, gözümde canlandı valla. Oğlan olsun, kız olsun fark etmez, sağlıklı olsun bebişlerimiz yeter kiinsallah bir gün bende sevdigimin cocuklarının anası olurum.gözleri kiprikleri onunki gibi simsiyah dolgun dudaklı herseyden önemlisi saglıklı tatlı bebişlerim olur insallah.sevigim gibi tattlı ama bi okadarda huysuz
hiiiiiiiiiii ben onları yerimmm....hep gözümün önüne cimcime bir kız cocugu geliyo ve kkucagımda onun sacını kokladıgım.sevdigimle yatagın üstüne koyup beraber sevdigimiz.alısverişte sevdigimin baba kucagı takkıp onu dolastırdıgını.cimcimemmmmmm insalalh sana bir gün kavusurum yada yayamaz yakısıklı oglusumaaaaa
insallah
ALLAH HERKESE NASİP ETSİN ANNE OLMAYI AMİN AMİN AMİN
Öznurcum, şimdi adetinin ilk gününden itibaren her sabah aynı saatte yataktan çıkmadan dil altından ateşini ölçüyorsun, bir kenara not alıyorsun. Bunun için fertilityfriend diye bir site var, onu da kullanabilirsin. Yumurta çatladığı zaman yani ovulasyon olduğu zaman, progesteron salınımıyla beraber ateş yükseliyor. Eğer o günden önceki 3 gün içinde çalışmalarınız olduysa hamilelik şansı oluyor; çünkü yumurta vücutta maksimum 12 saat canlı kalıyor, o zaman içinde kadının rahminde ya da tüplerinde sperm varsa döllenme gerçekleşebiliyor. Mesela 28 günde bir adet oluyorsan 28-14=14. gün (adetin 1. gününden itibaren sayıyorsun bu arada) yumurtanın çatlaması beklenir.Ya bu ateş olayı ne bi yerde daha okudum ama anlamadım :)
Aminnnnnnn canım bilirim bu duyguyu sen ımutlusun ne güzel ben hep karamsardım ama vakti zamanı gelince oluyo hiç merak etme bana dediklerinde inanmazdım hiç :) allahım sanada yaşatsın bu duyguyu hayırlı bi evlatla inşallah ....
KKda birşey ararken gördüm bu başlığı,sadece Allahım inşallah hayırlısını nasip eder sizlere demek için yazıyorum.Ben hiç beklemedim sayılır sizin yanınızda ,ama çok istediğim beklerken uzun geldi bana zaman sadece.Doğuma girerken Allahım isteyen herkesi çocuk sahibi yap diyerek girdim şimdide kızımı her sevdiğimde söylüyorum bunu.
En kısa sürede Allahım sizede yaşatır inşallah.Hep güzel ve mutlu şeyler düşünün kızlar, hamile kaldığınızı, bebeğinizi kucağınıza aldığınızı felan hayal edin hatta alışveriş bile yapın.Cidden bana doktorum öyle demişti hep güzel şeyler düşün demişti.
tiviti sen mi geldin kız
beğeni bonbardımanına tutuldum sanki
ben gider canlarım
görüşmek üzere![]()
arkadaslar 7 eylülde tüp bebk yaptrdım.4. gun estradiol 732 progesteron 60 çıktı.bugun 9. gun estradiol 762 progesteron 60 çıktı.bu sonuçlar nasıl.hamile olma ihtimalim varmı sizce
evet canım gerçekten anlaşılıyo doktor takibiyle tutuyo ben gittigidiyor dan almıştım
kızlar bende 7 aydır bebek istiyorum.
önce birkaç ay olur diye çok takmadık baktık olmuyor benim tüm testlerim yapıldı eşime sperm testi yapıldı yine yok.
ovulasyon testi aldım preseed hamile kalmayı kolaylaştırıcı jel aldım yine yok.
doktora gitmeye karar verdik bu arada 1 yıl denemeden doktor tedaviye başlamıyor.
Doktor bana yumurta geliştirme ilacı verdi 3 ay da onu kullandım hatta son ay ilaçtan sonra çatlatma iğnesi bile oldum sonuç yine hüsran.
doktor tüplerin tıkalı olabilir dedi rahim filmi istedi.
Geçen ay rahim filmi çekildim çok şükür tüplerim açık çıktı ama rahim filminde yumurtalar radyasyona maruz kaldığı için doktor 1 ay korunma verdi bu ay korundum adetime 5 gün kaldı.
Rahim filminden sonra gebelik şansı artıyormuş bu iki ay hiçbir şey yapmadan doğal yoldan hamile kalmaya çalışacağım.
Bu iki ayda bir şey yapmayacağım.
Umarım bu iki ayda gelir kuzum kendiliğinden dua edin kızlar.
Sizin eşleriniz bizim çocuğumuz olmuyor diyormuş bizde de ben öyle diyorum her adet olduğumda ağlıyorum,sinirleniyorum her şeye herkese kızıyorum eşimde çok üzülüyor ben böyle yapınca hadi hemen aşılama,tüp bebek ne istersen yaptıralim yeterki üzülme diyor.
Kızlar dua edin onlara gerek kalasın.
Biraz uzun oldu kusura bakmayın o kadar doluyum ki.
Allah isteyen herkese içinde bana ve serçeme en kısa zamanda kuzularımızı göndersin.
canım laboquick almıştım 20 tl gebelk testide var altı tane içinde geç yazıyorum çıkmam grekiyo sürekli çünki kusura bakmayıntatlım bende alayım ozaman hangi marka aldın değişik çeşitleri var baktımda şimdi kaç tane olandan aldın bide yazarmısın