Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

canım laboquick almıştım 20 tl gebelk testide var altı tane içinde geç yazıyorum çıkmam grekiyo sürekli çünki kusura bakmayın

CANIM çok saol bende sipariş verdim hemen, ben iki aydır gebelik testinin 1 tanesine 4 lira veriyodum nekadar ucuz geldi 20 ovu testi+6 adet gebelik 20 lira iyiymişşş çok teşekkür ederimmm:16:

29 yaşındayım 7 yıllık evliyim :123:bugüne kadar 5 başarısız tüp bebek denemem var:14:
bazen umudum tükensede:14:
yinede BİR GÜN BENDE ANNE OLACAĞIM İNŞ diyorum kendime:5::5:

ALLAHIN izniyle olursun INSALLAH canim ya vardir elbet zamani umitsizlige kapilma.. beklemedigin anda geliverir.. :16:

ALLAHIN izniyle olursun INSALLAH canim ya vardir elbet zamani umitsizlige kapilma.. beklemedigin anda geliverir.. :16:
sağol canım inş.
ben seni hep bdv de görüyodum ama anne olmak istediğini bilmiyodum:44::44:
anlatsana biraz sen ne zamandır istiyosun ne kadar oldu evleneli:26:

kızlar bende 7 aydır bebek istiyorum.
önce birkaç ay olur diye çok takmadık baktık olmuyor benim tüm testlerim yapıldı eşime sperm testi yapıldı yine yok.
ovulasyon testi aldım preseed hamile kalmayı kolaylaştırıcı jel aldım yine yok.
doktora gitmeye karar verdik bu arada 1 yıl denemeden doktor tedaviye başlamıyor.
Doktor bana yumurta geliştirme ilacı verdi 3 ay da onu kullandım hatta son ay ilaçtan sonra çatlatma iğnesi bile oldum sonuç yine hüsran.
doktor tüplerin tıkalı olabilir dedi rahim filmi istedi.
Geçen ay rahim filmi çekildim çok şükür tüplerim açık çıktı ama rahim filminde yumurtalar radyasyona maruz kaldığı için doktor 1 ay korunma verdi bu ay korundum adetime 5 gün kaldı.
Rahim filminden sonra gebelik şansı artıyormuş bu iki ay hiçbir şey yapmadan doğal yoldan hamile kalmaya çalışacağım.
Bu iki ayda bir şey yapmayacağım.
Umarım bu iki ayda gelir kuzum kendiliğinden dua edin kızlar.
Sizin eşleriniz bizim çocuğumuz olmuyor diyormuş bizde de ben öyle diyorum her adet olduğumda ağlıyorum,sinirleniyorum her şeye herkese kızıyorum eşimde çok üzülüyor ben böyle yapınca hadi hemen aşılama,tüp bebek ne istersen yaptıralim yeterki üzülme diyor.
Kızlar dua edin onlara gerek kalasın.
Biraz uzun oldu kusura bakmayın o kadar doluyum ki.
Allah isteyen herkese içinde bana ve serçeme en kısa zamanda kuzularımızı göndersin.

canım Allah yardımcınn olsun en kısa zamanda bebişin seninle olur inşallah, stres yapmasan keşke bak o da etkiliyordur, bende ilk ay olmayınca çok ağladım ama ağlamak çözüm değil, zamanı vardır diyorum hayırlşısı böyleymiş diyorum, kendimi böyle teselli ediyorum işteee, kıyamaaamm sana bebişlii günlere inşallah tatlımm:16::16::16::16:

sağol canım inş.
ben seni hep bdv de görüyodum ama anne olmak istediğini bilmiyodum:44::44:
anlatsana biraz sen ne zamandır istiyosun ne kadar oldu evleneli:26:

Aslinda bu siteye uye oldugumda Bdvden haberim bile yoktu.. Bu bölüm icin üye olmustum,
arastirip sormak icin ama baktim ki bu bölümde gezdikce bebek fikri aklimdan cikmaz oluyor,
diger bölümlere daldim buraya ugramaz oldum,
simdide buraya konu acayim hem muhabbet edelim hemde bekleyelim dedim,
Kacmanin faydasi yok alistim artik ilk zamanlardaki kadar karamsar degilim...
Ben 3 yili geckin evliyim 23 yasindayim evlendigimden beri istiyorum diyebilirim,
doktora gidiyorduk yarim biraktik simdi bi kac ay sonra kaldigimiz yerden basliyacagiz INSALLAH,
ALLAH hayirli zamanda versin ben olacagina inaniyorum INSALLAH ta olur.. :16:

Hosbuldummmm cnmmm 3,5 senedir bekliyorum ama nazlı cıktı benim sıpam :9::9: sen ne zamandır bekliyosun tedavi görüyo musun

oy oyy yakında gelir inşallah Allahın izniyleee... benimki daha yeni canım 2 ay denedik olmadı, bakalım bu ay ne olcak hayırlısıyla çok fazla bekletmez inşallah... :16:

oy oyy yakında gelir inşallah Allahın izniyleee... benimki daha yeni canım 2 ay denedik olmadı, bakalım bu ay ne olcak hayırlısıyla çok fazla bekletmez inşallah... :16:

İnsallahhh cnm yaa beklemek cok zor her ay hamile gibi hissediyo insan ama her ay hüsran :50:

kızlar bende 7 aydır bebek istiyorum.
önce birkaç ay olur diye çok takmadık baktık olmuyor benim tüm testlerim yapıldı eşime sperm testi yapıldı yine yok.
ovulasyon testi aldım preseed hamile kalmayı kolaylaştırıcı jel aldım yine yok.
doktora gitmeye karar verdik bu arada 1 yıl denemeden doktor tedaviye başlamıyor.
Doktor bana yumurta geliştirme ilacı verdi 3 ay da onu kullandım hatta son ay ilaçtan sonra çatlatma iğnesi bile oldum sonuç yine hüsran.
doktor tüplerin tıkalı olabilir dedi rahim filmi istedi.
Geçen ay rahim filmi çekildim çok şükür tüplerim açık çıktı ama rahim filminde yumurtalar radyasyona maruz kaldığı için doktor 1 ay korunma verdi bu ay korundum adetime 5 gün kaldı.
Rahim filminden sonra gebelik şansı artıyormuş bu iki ay hiçbir şey yapmadan doğal yoldan hamile kalmaya çalışacağım.
Bu iki ayda bir şey yapmayacağım.
Umarım bu iki ayda gelir kuzum kendiliğinden dua edin kızlar.
Sizin eşleriniz bizim çocuğumuz olmuyor diyormuş bizde de ben öyle diyorum her adet olduğumda ağlıyorum,sinirleniyorum her şeye herkese kızıyorum eşimde çok üzülüyor ben böyle yapınca hadi hemen aşılama,tüp bebek ne istersen yaptıralim yeterki üzülme diyor.
Kızlar dua edin onlara gerek kalasın.
Biraz uzun oldu kusura bakmayın o kadar doluyum ki.
Allah isteyen herkese içinde bana ve serçeme en kısa zamanda kuzularımızı göndersin.

ben 7 yıldır bekliyorum
1 aşılama 1 laparoskopi 2 rahim filmi vee 6 tüp bebek denemem var
tüp bebelerimde sadece birinde transfer oldu oda negatifti
5 seferinde çeşitli nedenlerle tedavilerim iptal oldu
benim tüplerim tıkalı yumurtalarım az tiroit ve şeker hastalığım var

evet ama usanmak yok yola devaaaammm:1::1::1::1::1:
yapabiliriiiizzz

Aynen cnm esim bazen bizden bi cacık olmaz diyo :9::9: bende olacak olacakkk diyom bende yumurta tembelligi var dra gitmedigim zamanlar ne zaman yumurtladıgımı kestiremiyorum mesela bugün 23. Günümdü ve yumurtlama belirtileri vardı

ben 7 yıldır bekliyorum

gecmis olsun INSALLAH sizde en kisa zamanda bebek sahibi olursunuz:16:

Aslinda bu siteye uye oldugumda Bdvden haberim bile yoktu.. Bu bölüm icin üye olmustum,
arastirip sormak icin ama baktim ki bu bölümde gezdikce bebek fikri aklimdan cikmaz oluyor,
diger bölümlere daldim buraya ugramaz oldum,
simdide buraya konu acayim hem muhabbet edelim hemde bekleyelim dedim,
Kacmanin faydasi yok alistim artik ilk zamanlardaki kadar karamsar degilim...
Ben 3 yili geckin evliyim 23 yasindayim evlendigimden beri istiyorum diyebilirim,
doktora gidiyorduk yarim biraktik simdi bi kac ay sonra kaldigimiz yerden basliyacagiz INSALLAH,
ALLAH hayirli zamanda versin ben olacagina inaniyorum INSALLAH ta olur.. :16:
ANLADIM CANIM yaşın daha küçük o yüzden şanslısın:34: inş en kısa zamanda olur:emir_bebek:

ben 7 yıldır bekliyorum
hoşgeldin arkadaşım:16::16:seninle aynı gün evlenmişiz:5: inş çok beklemeden aynı zamanlardada kavuşuruz bebişlerimize hemde ikiz
ikiz:52::52:

kızlar muhabbetiniz güzel :24::24:ama yarın geliyim ben yoruldum :17:ve yatıcam iyi geceeler hepinize:16::16::16:

Aynen cnm esim bazen bizden bi cacık olmaz diyo :9::9: bende olacak olacakkk diyom bende yumurta tembelligi var dra gitmedigim zamanlar ne zaman yumurtladıgımı kestiremiyorum mesela bugün 23. Günümdü ve yumurtlama belirtileri vardı

yani 23.günde de yumurtlama oluyor öylemi, o zaman tecrübeli bulmuşken bi kaç soru sorsam olur muuu :1:

Hosbuldummmm cnm :16: nasılsın

iyiyim sen nasılsın :)

ben 7 yıldır bekliyorum

doktorlar ne diyor?
umut veriyorlar mı
yani bu kadar emeğin çabanın üstüne ne diyorlar
tiroit ve şekerin ne kadr engel olduğunu bilmiyorum gebeliğe ama doktorların açıklamaları nasıl

Son düzenleme:
Back
X