Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

ayh bu adamlar yine diyorum hepsi aynı :))

benim de eşimin iş arkadaşları hep çocuklandı
belki ben istiyorum demesem o da ses çıkarmazdı
ama şimdi iyice alıştırdı kendini
her gün illa bir bebek lafı geçiyor
başladı erkek olursa ne koysak ki ismini diye :)
kıza çok öncelerde karar vermiştik de :1::1:

bizimki olmadığını öğrenince surat asıyo,, niye asıyosa sanki ben olmayacak dedim, 2 gün sonra kendine geliyor bu defa olcak diye çok heveslenmiştim falan diyo, amaan doktora gitsek ne dicek, ooof bilmiyorum
ovulasyon testimi alsam kızlar napsaam bilemedim
:27:

bitter bu ateş ölçer sistemi nası oluyor bide inciri arastırdınmı kuzum:51:

şimdi canımcım
reglynin ilk gününden itibaren dijital bir termometre ile her gün sabah yataktan kalkmadan dil altından veya vajinadan ölçüyorsun ateşini
not edicen her gün
bariz yükseldiği günler oluyormuş,yumurtlamaya işaretmiş,o günleri değerlendirmek gerekiyormuş
akıntını takip etmek gerekiyor bir de kanımca
topiği vardı bir tane dur bulayım sana
orda arkadaş detaylı anlatmış

bizimki olmadığını öğrenince surat asıyo,, niye asıyosa sanki ben olmayacak dedim, 2 gün sonra kendine geliyor bu defa olcak diye çok heveslenmiştim falan diyo, amaan doktora gitsek ne dicek, ooof bilmiyorum

sanki tek taraflı ahh bu erkekler internette ucuz muş eczanelerde pahalıymıs ovalasyon testleri dr gitinizmi kib ben gitmiştim folik asit verdi gönderdi

bir sorun yoksa inş yoktur hiç birimizde deneyin dicekler
uzun uğraştan sonra olmazsa tedavi öneriyorlar sanırım
ovulasyon testi de kullanabilirsin bu ateş ölçmeyi de deneyebilirisin
bak tam da reglynin bitiyor yarın başla istersen ölçmeye

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/392878-ates-olcme-yontemi.html

konu bu kızlar

incir kürüne de bakayım biraz
araştırmacı kişiliğim çok yoktur
ama olmam lazım sanırsam :52::52:

sanki tek taraflı ahh bu erkekler internette ucuz muş eczanelerde pahalıymıs ovalasyon testleri dr gitinizmi kib ben gitmiştim folik asit verdi gönderdi

korunmayı bırakmadan gittim ben test falan yaptırdım bişe çıkmadı, sonra yumurtalık ve rahime baktı o süper bi sıkıntı yok dedi, hamile kalabilirsin dedi, doktor böyle deyince kocam havaya girdi tabiki... folik asit alıyorum 2. paket bitcek... ilk ayımda erken adet oldum korktum ozaman da gittim doktora yine her şey normal çıktıııı, acaba kocam kendi kendine kuruntu mu yapmaya başladı dersiniz:53:

Hızlı gebe kalmak için ne yapmalıyım?

Günümüzde pek çok evli çift çocuk sahibi olma konusunda sıkıntılar yaşıyor. Bazı çiftlerin mevcut sağlık sorunlarından dolayı bazılarının da farklı nedenlerle çocukları olmuyor. Peki, hamile kalmak için yapılabilecek şeyler yok mu? Tabi ki var; işte hızlı gebe kalmak için dikkat edilmesi gerekenler…
- Rahat olun, strese girmeyin. gebe kalamayacağınız korkusuna kapılmayın.
- Adet düzeninizi takip edin, gebe kalabileceğiniz muhtemel günlerde cinsel ilişkide bulunmaya özen gösterin.
- Eşinizin sigara ve Alkolü bırakmasını sağlayın, hayatını düzenlemesine yardım edin.
- Eşinizin kalın ve sıkı pantolon, iç çamaşırı giymesini engelleyin. Sauna ve Sıcak banyolardan kaçınmasını tavsiye edin.
- İlişkiden 2 Saat önce eşinizin sert bir kahve içmesi sperm hareketlerini uyaracaktır.
- En uygun pozisyonda cinsel ilişkiye girin.
- İlişki sonrası belinizin altına yastık koyup bir saat yataktan kalkmayın, yatak odasının fazla sıcak olmamasını sağlayın.
- Sabah erken saatlerde cinsel ilişkiye girmeye çalışın. Sabahları sperm kalitesi en iyi durumda olmaktadır.
- Cinsel ilişkiyi ‘bir ev ödevi’ olarak görmeden isteyerek eşinizle birlikte olun. Orgazm olmak vajina salgısının ph derecesini değiştirmekte ve spermin rahim ağzından daha hızlı geçmesini sağlamaktadır. Gereğinden fazla, sık cinsel ilişkiye girmekten kaçının.
- Daha önce gebelikten korunmak için değişik yöntemler kullanmışsanız bunların olası etkileri için doktorunuza danışın.
- Adet düzensizliği var ise gereken tedavi ile adet düzenini sağlayın.
- Servikal mukus gereğinden koyu ise inceltici özel ilaç kullanmak gerebilir.
- Günlük beslenmenize dikkat edin. Dengeli ve düzenli beslenin. Süt ürünlerinin içindeki galaktose ismi verilen Madde yumurtlama fonksiyonunu arttırmaktadır. Bol miktarda süt, süt ürünü ve yoğurt tüketin. Enginar ve taze fasulyeyi tüketmeyi unutmayın. Aşırı kırmızı et ve yağlı yemek tüketmeyin, östrojen düzeyini olumsuz etkileyebilir.
- Aşırı olmamak şartıyla hafif egsersiz yapın.
- Doktorunuzun haberi olmadan hiçbir ilaç kullanmayın
:34::34:

amaannn ne çok yazmışsınz oku oku bitiremedim.. nasılsınz kızlar ovu testi en kullaıyorum baya faydalı

korunmayı bırakmadan gittim ben test falan yaptırdım bişe çıkmadı, sonra yumurtalık ve rahime baktı o süper bi sıkıntı yok dedi, hamile kalabilirsin dedi, doktor böyle deyince kocam havaya girdi tabiki... folik asit alıyorum 2. paket bitcek... ilk ayımda erken adet oldum korktum ozaman da gittim doktora yine her şey normal çıktıııı, acaba kocam kendi kendine kuruntu mu yapmaya başladı dersiniz:53:

hemen kalıverilmiyor işte basit düşünüyorlar
ha kalanlar var ama herkesin bünye farklı
sen onu biraz telkin et canım,aceleci olmasın

amaannn ne çok yazmışsınz oku oku bitiremedim.. nasılsınz kızlar ovu testi en kullaıyorum baya faydalı

babam dede olsun :))

incir kürü yumurta çatlatmaya iyiymiş

başlamak için de belli bir gün yokmuş

sanırım deneyebilirim

severim de kendisini :10:

iyiyim Nusco,takılıyoruz
araştırmaya öğrenmeye devam
sen de bilgilendir bizi :1:

senin nasıl gidiyor gebelik :16:

iyiyim Nusco,takılıyoruz
araştırmaya öğrenmeye devam
sen de bilgilendir bizi :1:

senin nasıl gidiyor gebelik :16:

:1: okuya okuya araştıra araştıra bilirkişi oldum resmen :52: sor, ama bildiğim yerden sor öğretmenim :52:
valla benim gebelik bir garip gidiyor, cumartesi bulantıdan canım çıktı, bir yandan kasık batması falan derken, iki gündür tık yok :18: şimdi de bunun için endişelenmeye başladım; progestana da devam ediyorum, lekelenme de bitti; ama huyum kurusun, buluyorum işte kafaya takacak bir şeyler...

KKda birşey ararken gördüm bu başlığı,sadece Allahım inşallah hayırlısını nasip eder sizlere demek için yazıyorum.Ben hiç beklemedim sayılır sizin yanınızda ,ama çok istediğim beklerken uzun geldi bana zaman sadece.Doğuma girerken Allahım isteyen herkesi çocuk sahibi yap diyerek girdim şimdide kızımı her sevdiğimde söylüyorum bunu.
En kısa sürede Allahım sizede yaşatır inşallah.Hep güzel ve mutlu şeyler düşünün kızlar, hamile kaldığınızı, bebeğinizi kucağınıza aldığınızı felan hayal edin hatta alışveriş bile yapın.Cidden bana doktorum öyle demişti hep güzel şeyler düşün demişti.

:1: okuya okuya araştıra araştıra bilirkişi oldum resmen :52: sor, ama bildiğim yerden sor öğretmenim :52:
valla benim gebelik bir garip gidiyor, cumartesi bulantıdan canım çıktı, bir yandan kasık batması falan derken, iki gündür tık yok :18: şimdi de bunun için endişelenmeye başladım; progestana da devam ediyorum, lekelenme de bitti; ama huyum kurusun, buluyorum işte kafaya takacak bir şeyler...

ben de mi öyle olcam acaba :44:
iyidir iyidir o içerde,takma sen kafana
ne güzel sıkıntısız geçicek belki gebeliğin :)

KKda birşey ararken gördüm bu başlığı,sadece Allahım inşallah hayırlısını nasip eder sizlere demek için yazıyorum.Ben hiç beklemedim sayılır sizin yanınızda ,ama çok istediğim beklerken uzun geldi bana zaman sadece.Doğuma girerken Allahım isteyen herkesi çocuk sahibi yap diyerek girdim şimdide kızımı her sevdiğimde söylüyorum bunu.
En kısa sürede Allahım sizede yaşatır inşallah.Hep güzel ve mutlu şeyler düşünün kızlar, hamile kaldığınızı, bebeğinizi kucağınıza aldığınızı felan hayal edin hatta alışveriş bile yapın.Cidden bana doktorum öyle demişti hep güzel şeyler düşün demişti.

teşekkür ederiz canım
sen de kızını güle güle büyüt :)
Allah sağlıklı uzun ömür versin

Çoook teşekkürler, Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :33: Sen de mutlulukla huzurla büyütürsün umarım yavrucuğunu :34:
ben de mi öyle olcam acaba :44:
iyidir iyidir o içerde,takma sen kafana
ne güzel sıkıntısız geçicek belki gebeliğin :)
teşekkür ederiz canım
sen de kızını güle güle büyüt :)
Allah sağlıklı uzun ömür versin
Böyle olma ihtimalin yüksek valla Kuzucuk :1: İnsan kendini tanıyor :18:
Öyle endişeliyim ki, şimdi doktoruma mail attım :18: bakalım ne diyecek.

Back
X