• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

kesin hamilesin serephoneden sonra çatlama iğnesi oldunmu ? kandan baktır çıkar cnm.... eger hamile olmasaydın iğneyi olduktan 15 gün sonra adet oluyosun

İğne vermedi doktorum canım yumurtan çatlamış dedi ama benim progesteron değetim 5.82 çıktı değer aralığıma göre yüksek ama normal şartlara göre oldukca düşük o yüzden umutlanmıuorum idrar testimde negatif çıktı ama normalde bu ağrı bende adet olfuğumda olur ilk gün falan 4 gündür ağrıdan çatlıcam pazartesiye kadar brkleyip öyle gideyim diyorum doktorum adet olmazsan gel demişti benim zaten hrp gecikir diye umutlanmak istemiyorum

bende 30 yaşındayım :D hayırlısı olsun yakın zamanda hamile kalırsın inş...prolaktinini konturol ettir cnm ben pco lu olduğum halde kızıma normal yolla hamile kalmıştım fakat 2. bebekte olmadı tedavi görüyorum hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inş hepimize... güvenilir bi dr bul bence sende eğer pcoluysan hamile kalman çok zor yumoşları büyütmek için haplar sonra çatlama iğneleri gerekebilir

inş
bu ay olmazsa kesin gidicem :44::44:

limon canım limonlu su ver hemen, yada limon suyunu

limonu sık canım içir o düşürür annecime hep öle yaparım

teşekkürler kızlar :34:

ama şamşırık kocam makineyi ters takmış,o da yüksek ölçmüş :1: ama gözü knnlanmıştı ondandır dediydim ben
limon suyu içtiği ile kaldı :) kendi diyor bir de yaz arkadaşlarına da gülsünler diyor :52::52:

BEKLEMEK ZAMAN kızlar 3 yıldır bekliyom rabbimin bi bildi vardır şükürler olsun ki ianancım ve imanım var herşey allahtan çok şükür sorunumuz yok eşimde ufak bi sorun avardı oda geçti 3 ay önce benim kontrollerde herşey normel bi rahim filmi çektirmedim doktorum şimdilik gerek duymadı ama önümüzdeki aylarda onuda çektircem kızlar kalbim sızlıyo acıyo eşimin kucahında çocuk görünce içim cız ediyo acaba bizimde çocuhumuzu alacakmı kucahına bizde bebehimizi alıp parklara gide bilcezmi siz nasıl oluyosunuz bilmiyom ama ben dışarıya belli etmesemde içim sızlıyo çok şükür bu halime rabbim sevdihi kullarını sınarmış herşey nasip allhım inş bizleride evlat sahibi yapar gelin birbirimize dua edelim çünkü yanlız dualarla olcak biraz yoruldum ama durmak yok allahım bu emanet canını alasaya kadar ben ondan istemeye devam edicem

Cnm pko bazen genetik olabiliyo ama cogunlukla sonradan olur bende iki sene öncesine kadar normaldim sonradan adet gecikmesi kilo alma tüylenme basladı hangi dra gittin sen hangi hastaneye ... Cnm bende hep belimin altına yastık koyup ayaklarımı havaya dikerim

ortadoğu canım dr ismi versek sorun olurmu aceppp sayın topik başkanım :72:

inş

ama şamşırık kocam makineyi ters takmış,o da yüksek ölçmüş :1: ama gözü knnlanmıştı ondandır dediydim ben
limon suyu içtiği ile kaldı :) kendi diyor bir de yaz arkadaşlarına da gülsünler diyor :52::52:

:52::52::52::52:ii cok şükürrr:9:

inş

:9::9::9::9::9::9::9::9:
limonlu su zayiflatir diyede biliyorum ben kilo probleminiz varsa :52:

slm kızlar bu ay korunmadan düzenli ilişkiye girdik dün yumurtlama günümde ama daha önce olmayan bi sancı vardı kasıklarımda belimde bugunde var yürürken bile etkiliyo beni daha önce böle olmamıştı gögüslerimin ucları acıyo hassaslaştı sizce nedir bu yorumlarınızı bekliyorum yardm ltfn

BEKLEMEK ZAMAN kızlar 3 yıldır bekliyom rabbimin bi bildi vardır şükürler olsun ki ianancım ve imanım var herşey allahtan çok şükür sorunumuz yok eşimde ufak bi sorun avardı oda geçti 3 ay önce benim kontrollerde herşey normel bi rahim filmi çektirmedim doktorum şimdilik gerek duymadı ama önümüzdeki aylarda onuda çektircem kızlar kalbim sızlıyo acıyo eşimin kucahında çocuk görünce içim cız ediyo acaba bizimde çocuhumuzu alacakmı kucahına bizde bebehimizi alıp parklara gide bilcezmi siz nasıl oluyosunuz bilmiyom ama ben dışarıya belli etmesemde içim sızlıyo çok şükür bu halime rabbim sevdihi kullarını sınarmış herşey nasip allhım inş bizleride evlat sahibi yapar gelin birbirimize dua edelim çünkü yanlız dualarla olcak biraz yoruldum ama durmak yok allahım bu emanet canını alasaya kadar ben ondan istemeye devam edicem

alıcak tabiii eşin kucağına bebişinizi umudnu yitirmeden dua et iste rabbimin hazinesi okadar genişki bi evlat istemişsin çokmu hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inş cnm

Rabbim gönlüne göre versin canım öncelikle hosgeldin bir bildiği vardır rabbimin hiç canını sıkma olcak inşallah sende pkomusun canım :50:

inş

:9::9::9::9: ayyyyy coook komiiiik

İğne vermedi doktorum canım yumurtan çatlamış dedi ama benim progesteron değetim 5.82 çıktı değer aralığıma göre yüksek ama normal şartlara göre oldukca düşük o yüzden umutlanmıuorum idrar testimde negatif çıktı ama normalde bu ağrı bende adet olfuğumda olur ilk gün falan 4 gündür ağrıdan çatlıcam pazartesiye kadar brkleyip öyle gideyim diyorum doktorum adet olmazsan gel demişti benim zaten hrp gecikir diye umutlanmak istemiyorum

ümitlendirmek istemiyorum seni ama yarın sabah git bi kan ver sağlık ocağına beta hcg baktır bakalım sonuç ne kaybedecek bişi yokki :D

Napicam.bilmiyorum ya kardesim gelmiste ondan kulak asmamisim off ya ne bicim bisey bu

ben sunu bilir sunu sölerim arkadaş ev üstüne ev olmaz:20:kim k.v oturursa sorun yaşar:36: apple gülüm sende duymayacan :36:3 maymunu oynayacan anne sıcak olsun diye yapmadım makarna 2 dk almaz diyecen gececen askerde diyemi canım beraber oturuyon :30:

slm kızlar bu ay korunmadan düzenli ilişkiye girdik dün yumurtlama günümde ama daha önce olmayan bi sancı vardı kasıklarımda belimde bugunde var yürürken bile etkiliyo beni daha önce böle olmamıştı gögüslerimin ucları acıyo hassaslaştı sizce nedir bu yorumlarınızı bekliyorum yardm ltfn

Yumurtan çatlamış belkide döllenme olmuştur ağrın ondandır inş hamişsindir adet gününü bekle bakalım

Sanirim isin verdigi yorgunluk ve stresle e birde acsa buyutmus kaynanan biraz ama sende biliyorsundur tam gelecek saatlerini yapsaydin keske varsin soguk olsun az cok biliyorsundur huyunu :31:

Demi ya mallik bende iste bilmemmi huylarini zaten yapmamam hata kahretsin gunlerce surat cek artik bos bosa

Back
X