- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam vallahi kimseyle hala tanışmadık ama biliyosun forumda herkes hemen yardımcı oluyor bisey oldugunda.o yuzden seviyorum bu topiği ben de.sanki coktaaan tanışıormusuz gibi ne güzel.
napiim sabah akıntımı görünce yumurta akı kıvamında panikledim acaba işten kaçıp eve gidip kocama mı yanaşsam die ama,yaşar mı die soruodum ben de aksama kadar
bi daha bu kadar hevesli istekli (olabildiği kadar) olamayabilirim die amaan ne olacaksa olsun yapayım kurtulayım 1 tane modundayım.
sen napıosun bakalım.
kızlar ben testi biraz erken mi yaptım acep ama esoşta yaptı onunki çıktı banane bananeneyse siz heyecanlanın biraz belki hamileyimdir dermişimmmmmmmmmmmmmmmm
bekler bekler :)
günaydın hamiş hanım :) tü tü tü sana![]()
bir taraftan iş yapıyorum arada da buraya bakıyorum![]()
kizlar sizde iliskiden sonra bi sure kalkmadan yatiyor musunuz![]()
devreeem nasıl sevindim anlatamam, bu ay ben tutturamadım beraber olcaktı ama hayırlısı, naptın kız bak gördün mü olmaz diyodun kaçırdım diyodun, bide erken öğrenmişsin nasıl oldu bu iş ben doktora gideyim mi, sen gitmişmiydin ne için gideyim bi anlat bakalım aayyyy çok güzel yaa maşallahhh
devrem senide bekliyom gec kalma benim akıntım geldi 11 inde hatta paylasmıstım biliyon 11 12 13 bişe olamadı bizde kacırdık 14 15 17 çalısma oldu bende kacırdıgımı düşündüm bu ay olmaz dedim stres yapmadık eşime kızdım ama dogurganlığı artırdıgı içinde diğer aya bol bol süt içtim kafeini hayatımdan kaldırımben gittim dr gecen ay 5 gün gecikmiştim kan testi yaptırdım 0,1 cıktı
ama dr dediki sende bişe yok düşündüğümüzde de dr kontrole gitmiştim yastıgı popon ve belin arasına koy dedi yanlış yapmısım ben gecen ay belime koymustumda
belli olmaya gelince canım ilişkiden 10 gün sonra belli oluyomuş benimde adetime 2 gün var 17 gün catlasa bile 10 günü geciyor
![]()
Canim batasimm.. ben neler okuyorum boyle neler..
ahhhh sen hamisin ve bana demedin ask olsun...
Gozun aydin batasim.. allah'im guzelik bir hamilelik nasip etsin bebegini kucagina almayi nasip etsin...
darisida bana olsun..![]()
selam kizlarrrr... nasilsiniz bugün bakalim? varmi baska güzel haberler?
sabahtan beri bu sarkiyi dinliyorum cooook begendim.. umarim sizde begenirsiniz :)
[video=youtube;EcoXzuDLLGQ]http://www.youtube.com/watch?v=EcoXzuDLLGQ[/video]
:81::81:
kuuzm beni yeni belli oldu sen test yapmadın mı darısı basına inşallah değerim 96,4 ama dr yükselmesi lazım dedi ama ben sevdindim rabbim sanada nasip etsin bataşımmmm bizde deger yükselmei ve keseyi görmeyi nasip etsin
AMannnnnn ben nasil sevindim bir bilsen.. insallah degerin kat kat artar canim.. Ne zaman ogrendin kiz... ??
yok ben yapmadim korkuyorum yapmiycam pazartesiye kadar..
Belirtilerin neydi..?? sira bana geliyor.. :18: 3 gunum kaldi
AMannnnnn ben nasil sevindim bir bilsen.. insallah degerin kat kat artar canim.. Ne zaman ogrendin kiz... ??
yok ben yapmadim korkuyorum yapmiycam pazartesiye kadar..
Belirtilerin neydi..?? sira bana geliyor.. :18: 3 gunum kaldi
saol canım idrar tahlili yaptım baktım cıkmadı torbaya koydum atayım diye tam atacam baktım sipsilik bir çizgicihaz bozuk dedim 3 kere yaptım yne sipsilik cıktı sonra dayanamadım dün tahlil verdim 96,4 cıktı ama korkuyorum daha batım yarın ve pazar arası aile hekiminde yaptırdım
dr gidecem daha
darısı basınaaaaaaaaaaaaaaa aşkitombenmde degerim yükselir inşallah
![]()
devrem senide bekliyom gec kalma benim akıntım geldi 11 inde hatta paylasmıstım biliyon 11 12 13 bişe olamadı bizde kacırdık 14 15 17 çalısma oldu bende kacırdıgımı düşündüm bu ay olmaz dedim stres yapmadık eşime kızdım ama dogurganlığı artırdıgı içinde diğer aya bol bol süt içtim kafeini hayatımdan kaldırımben gittim dr gecen ay 5 gün gecikmiştim kan testi yaptırdım 0,1 cıktı
ama dr dediki sende bişe yok düşündüğümüzde de dr kontrole gitmiştim yastıgı popon ve belin arasına koy dedi yanlış yapmısım ben gecen ay belime koymustumda
belli olmaya gelince canım ilişkiden 10 gün sonra belli oluyomuş benimde adetime 2 gün var 17 gün catlasa bile 10 günü geciyor
![]()
devrem süperyaaa ben bu ay çok kötü oldumya moralman çökük bir durumdayım çünkü çok ümitliydim, erkenden regl oldum zaten hepsi üst üste geldi, ay bide arkadaşım vardı o da hamiş oldu bu ay onun hiç ümidi yoktu, ama oldu ooof anlamadım bu işi benyaa
değerin daha çok düşük ama her geçen gün kat kat artacaktır o, sağlıklı bi bebişin olur inşallah canım eee eşin ne dedi bu durumaaa
inşallah hadi hayırlısı bakalımmmyok canım be yaaaa nerdeeeeeeeeeeeee ama Allahtır yani çıkmadık candan umut kesilmez hesabı benimkisi![]()
kib sen bu ay çok erken regl olmuşsun nerdeyse 1 hafta önce
sen de mi süpriz yapıcaksın bize nedirhadi inş
he nerelerdeydin sen kibariyecim![]()