Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

selam kizlarrrr... nasilsiniz bugün bakalim? varmi baska güzel haberler?
sabahtan beri bu sarkiyi dinliyorum cooook begendim.. umarim sizde begenirsiniz :)

[video=youtube;EcoXzuDLLGQ]http://www.youtube.com/watch?v=EcoXzuDLLGQ[/video]

:24::24::81::81:

selam vallahi kimseyle hala tanışmadık ama biliyosun forumda herkes hemen yardımcı oluyor bisey oldugunda.o yuzden seviyorum bu topiği ben de.sanki coktaaan tanışıormusuz gibi ne güzel.
napiim sabah akıntımı görünce yumurta akı kıvamında panikledim acaba işten kaçıp eve gidip kocama mı yanaşsam die ama,yaşar mı die soruodum ben de aksama kadar
bi daha bu kadar hevesli istekli (olabildiği kadar) olamayabilirim die amaan ne olacaksa olsun yapayım kurtulayım 1 tane modundayım.
sen napıosun bakalım.

canım yumurtluyosun bugunlerde iikiye gr benimde akıntım gelmişti o 3 gün degerlendirmedim sonra oldu :16:

Canim batasimm.. ben neler okuyorum boyle neler..
ahhhh sen hamisin ve bana demedin ask olsun...
Gozun aydin batasim.. allah'im guzelik bir hamilelik nasip etsin bebegini kucagina almayi nasip etsin... :nazar::nazar:
darisida bana olsun.. :16::16:

devreeem nasıl sevindim anlatamam, bu ay ben tutturamadım beraber olcaktı ama hayırlısı, naptın kız bak gördün mü olmaz diyodun kaçırdım diyodun, bide erken öğrenmişsin nasıl oldu bu iş ben doktora gideyim mi, sen gitmişmiydin ne için gideyim bi anlat bakalım aayyyy çok güzel yaa maşallahhh

devrem senide bekliyom gec kalma benim akıntım geldi 11 inde hatta paylasmıstım biliyon 11 12 13 bişe olamadı bizde kacırdık 14 15 17 çalısma oldu bende kacırdıgımı düşündüm bu ay olmaz dedim stres yapmadık eşime kızdım ama dogurganlığı artırdıgı içinde diğer aya bol bol süt içtim kafeini hayatımdan kaldırım :25:ben gittim dr gecen ay 5 gün gecikmiştim kan testi yaptırdım 0,1 cıktı:50:ama dr dediki sende bişe yok düşündüğümüzde de dr kontrole gitmiştim yastıgı popon ve belin arasına koy dedi yanlış yapmısım ben gecen ay belime koymustumda :6:belli olmaya gelince canım ilişkiden 10 gün sonra belli oluyomuş benimde adetime 2 gün var 17 gün catlasa bile 10 günü geciyor :6:

Canim batasimm.. ben neler okuyorum boyle neler..
ahhhh sen hamisin ve bana demedin ask olsun...
Gozun aydin batasim.. allah'im guzelik bir hamilelik nasip etsin bebegini kucagina almayi nasip etsin... :nazar::nazar:
darisida bana olsun.. :16::16:

kuuzm beni yeni belli oldu sen test yapmadın mı darısı basına inşallah değerim 96,4 ama dr yükselmesi lazım dedi ama ben sevdindim rabbim sanada nasip etsin bataşımmmm bizde deger yükselmei ve keseyi görmeyi nas:16:ip etsin

selam kizlarrrr... nasilsiniz bugün bakalim? varmi baska güzel haberler?
sabahtan beri bu sarkiyi dinliyorum cooook begendim.. umarim sizde begenirsiniz :)

[video=youtube;EcoXzuDLLGQ]http://www.youtube.com/watch?v=EcoXzuDLLGQ[/video]

:24::24::81::81:

cok güzel tsk ederizzzzzzzzzzzz:16::16:

kuuzm beni yeni belli oldu sen test yapmadın mı darısı basına inşallah değerim 96,4 ama dr yükselmesi lazım dedi ama ben sevdindim rabbim sanada nasip etsin bataşımmmm bizde deger yükselmei ve keseyi görmeyi nas:16:ip etsin

AMannnnnn ben nasil sevindim bir bilsen.. insallah degerin kat kat artar canim.. Ne zaman ogrendin kiz... ??
yok ben yapmadim korkuyorum yapmiycam pazartesiye kadar..
Belirtilerin neydi..?? sira bana geliyor.. :18: 3 gunum kaldi

AMannnnnn ben nasil sevindim bir bilsen.. insallah degerin kat kat artar canim.. Ne zaman ogrendin kiz... ??

saol canım idrar tahlili yaptım baktım cıkmadı torbaya koydum atayım diye tam atacam baktım sipsilik bir çizgi :53:cihaz bozuk dedim 3 kere yaptım yne sipsilik cıktı sonra dayanamadım dün tahlil verdim 96,4 cıktı ama korkuyorum daha batım yarın ve pazar arası aile hekiminde yaptırdım :29:dr gidecem daha

darısı basınaaaaaaaaaaaaaaa aşkitom:16: benmde degerim yükselir inşallah :16:

saol canım idrar tahlili yaptım baktım cıkmadı torbaya koydum atayım diye tam atacam baktım sipsilik bir çizgi :53:cihaz bozuk dedim 3 kere yaptım yne sipsilik cıktı sonra dayanamadım dün tahlil verdim 96,4 cıktı ama korkuyorum daha batım yarın ve pazar arası aile hekiminde yaptırdım :29:dr gidecem daha
darısı basınaaaaaaaaaaaaaaa aşkitom:16: benmde degerim yükselir inşallah :16:

aahhh supriz olmus desene.. yok kiz ben yapamam korkuyorum anacimmm hafta sonunu bekliycem mecbur..
Insallah degelerin kat kat yukselir amin... :16::16: doktorada git bu hafta sonu.. icin rahatlasin.. insallah kesyi de gorursun.. sonra kalbini pitpit dinlersin.. :16::16:
Kuzum yaa ben gecmise baktimda belirtilerini yazmisin.. benim goguste kararma disinda hersey var..
insallah diyorum artik baskada bisey demiyorum.. :16::16:

devrem senide bekliyom gec kalma benim akıntım geldi 11 inde hatta paylasmıstım biliyon 11 12 13 bişe olamadı bizde kacırdık 14 15 17 çalısma oldu bende kacırdıgımı düşündüm bu ay olmaz dedim stres yapmadık eşime kızdım ama dogurganlığı artırdıgı içinde diğer aya bol bol süt içtim kafeini hayatımdan kaldırım :25:ben gittim dr gecen ay 5 gün gecikmiştim kan testi yaptırdım 0,1 cıktı:50:ama dr dediki sende bişe yok düşündüğümüzde de dr kontrole gitmiştim yastıgı popon ve belin arasına koy dedi yanlış yapmısım ben gecen ay belime koymustumda :6:belli olmaya gelince canım ilişkiden 10 gün sonra belli oluyomuş benimde adetime 2 gün var 17 gün catlasa bile 10 günü geciyor :6:

devrem süperyaaa ben bu ay çok kötü oldumya moralman çökük bir durumdayım çünkü çok ümitliydim, erkenden regl oldum zaten hepsi üst üste geldi, ay bide arkadaşım vardı o da hamiş oldu bu ay onun hiç ümidi yoktu, ama oldu ooof anlamadım bu işi benyaa

değerin daha çok düşük ama her geçen gün kat kat artacaktır o, sağlıklı bi bebişin olur inşallah canım eee eşin ne dedi bu durumaaa

yok canım be yaaaa nerdeeeeeeeeeeeee ama Allahtır yani çıkmadık candan umut kesilmez hesabı benimkisi :9:
inşallah hadi hayırlısı bakalımmm

kib sen bu ay çok erken regl olmuşsun nerdeyse 1 hafta önce

invocum bana noldu anlamadım kaç senedir günü gününe adet oluyodum iki ay öncede erken oldum bu ayda, 8 ekimdi benim bat ve ben 5 ekimde oldum, zaten erken yumurtlamıştım 14.günde değilde 11. gün yumoş günümdü, yumurtladığım günden itibaren 14 gün sonra regl oldum, ama moralim çok bozukkk galiba artık pes ediyorummm:30:

sen de mi süpriz yapıcaksın bize nedir :1: hadi inş

he nerelerdeydin sen kibariyecim :27::27:

kuzucukkk bak yeni gelen arkidişler var beni Kibariye olarak tanıyacaklar :9::9::9:

özledin dimi ben, benden daha karizmatiğini bulamazsınız zaten :9::9:

misafirlerim vardı canımya daha bugün gittiler iştee, çocukta vardı okadar tatlıydıki evin neşe kaynağı oluyomuş bi çocuk, bikere daha anladımm:2:

Back
X