Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

aa bak ben görmedim onu:1::1:

hadi git gel :)
benim yarın çarşıya çıkmam lazım,yeğene hediye almam lazım :31:

bı sen gormedın demekkı benı herkes gordu :D resmımı koysam dırek benı tanırlar hihihi :D benımde yenı dogacak yegenıme bısey alıcamda ne alıcamı bılmıyom

bı sen gormedın demekkı benı herkes gordu :D resmımı koysam dırek benı tanırlar hihihi :D benımde yenı dogacak yegenıme bısey alıcamda ne alıcamı bılmıyom
iki aylık bizimki de elbise alcam ben :)

nasıl yapıyon kız bana da tarıf et :DD oda guzelmıs hıc bılınmeyen kız olayım :)
pro üye olman lazım :)

Bende profil resmimi degistireyim bence desifre oldugum yeter demi :37::37: adımı da mı degistirsem kızzzz ajan gibi sızarım aranıza :9:
bence de resmini kaldır canım :)
hatta nickini de değiştir

ben ne alsam yenı dogan yegenıme acep
kıyafet alınır canım ya ne olsun başka :44:

Nasıl degistiriliyo ki nick kız akrabalar bile ismimi biliyo kkya girip bakıyolarrr ayyyy herseyim ortada :9:
yönetime mesaj atıyorsun 3 tane seçenek sunuyorsun en istediğini en başa yaz :) onlar da uygunsa değiştiriyorlar
ben hayatta tanıdığıma söylemem burdaki nickimi,ha takılıyorum derim ama sorsalar tabi :)

kıyafet alınır canım ya ne olsun başka :44:

yönetime mesaj atıyorsun 3 tane seçenek sunuyorsun en istediğini en başa yaz :) onlar da uygunsa değiştiriyorlar
ben hayatta tanıdığıma söylemem burdaki nickimi,ha takılıyorum derim ama sorsalar tabi :)

Anam benim görümcem bile biliyo :9: neyse ben onu halledim valla taktım kafaya :1: cıkayım yarın görüsürüz :3::3:

Back
X