- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
evet ötekiyle gayet deşifreydintsk ederım datlum yonetıme bıldırdım kapattılar bıle dıger uyelgıartık esrarengız bı bayanım heheheh
![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet ötekiyle gayet deşifreydintsk ederım datlum yonetıme bıldırdım kapattılar bıle dıger uyelgıartık esrarengız bı bayanım heheheh
![]()
![]()
evet ötekiyle gayet deşifreydin![]()
anam kımler gelmıs kımler kuzucum bıdenem hayatım hosgeldın
Slmmmmmm anne aday adaylarııııı![]()
aa bak ben görmedim onuhihihihihhihi :bı de profıl resmımde ewlılık resmım dı tam desıfreydı
DD
hadi git gel :)Kizlar ben biraz yokum.. camasirlari cikaricam makinadan geliyorum..![]()
Selammm canim.. naber ??
Kizlar ben biraz yokum.. camasirlari cikaricam makinadan geliyorum..![]()
Selammm canim.. naber ??
Kizlar ben biraz yokum.. camasirlari cikaricam makinadan geliyorum..![]()
üye sayısından burda olduğumuzu tahmin edebilirsin şekercimTwety bitterrr sizde cok esrarengizsiniz yaffffffvarmısınız yokmusunuz belli degil
aa bak ben görmedim onu
hadi git gel :)
benim yarın çarşıya çıkmam lazım,yeğene hediye almam lazım![]()
üye sayısından burda olduğumuzu tahmin edebilirsin şekercim
böyle güzel oluyor konuları gizli gizli geziyorsun![]()
üye sayısından burda olduğumuzu tahmin edebilirsin şekercim
böyle güzel oluyor konuları gizli gizli geziyorsun![]()
nasıl yapıyon kız bana da tarıf etD oda guzelmıs hıc bılınmeyen kız olayım :)
İstedigin kadar bilinmez ol bütün bilgilerin bende heheheheeeee![]()
iki aylık bizimki de elbise alcam ben :)bı sen gormedın demekkı benı herkes gorduresmımı koysam dırek benı tanırlar hihihi
benımde yenı dogacak yegenıme bısey alıcamda ne alıcamı bılmıyom
pro üye olman lazım :)nasıl yapıyon kız bana da tarıf etD oda guzelmıs hıc bılınmeyen kız olayım :)
bence de resmini kaldır canım :)Bende profil resmimi degistireyim bence desifre oldugum yeter demiadımı da mı degistirsem kızzzz ajan gibi sızarım aranıza
![]()
iki aylık bizimki de elbise alcam ben :)
pro üye olman lazım :)
bence de resmini kaldır canım :)
hatta nickini de değiştir
allah senı napmasın uyuzDD kız nımosuda baskente ıkna edecem görürsün
![]()
iki aylık bizimki de elbise alcam ben :)
pro üye olman lazım :)
bence de resmini kaldır canım :)
hatta nickini de değiştir
kıyafet alınır canım ya ne olsun başka :44:ben ne alsam yenı dogan yegenıme acep
yönetime mesaj atıyorsun 3 tane seçenek sunuyorsun en istediğini en başa yaz :) onlar da uygunsa değiştiriyorlarNasıl degistiriliyo ki nick kız akrabalar bile ismimi biliyo kkya girip bakıyolarrr ayyyy herseyim ortada![]()
kıyafet alınır canım ya ne olsun başka :44:
yönetime mesaj atıyorsun 3 tane seçenek sunuyorsun en istediğini en başa yaz :) onlar da uygunsa değiştiriyorlar
ben hayatta tanıdığıma söylemem burdaki nickimi,ha takılıyorum derim ama sorsalar tabi :)