Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

ayyyyyyyyyyyybiziiiiiiiiiiiiiiiim nerdesinn korkutuyosunn beniiiiii :18::18::18:

bu arada çiğ köfte yiyen gelsin eşim nöbetçidee kendime çiğköfte ayran söyledim :1:

ben bayılırımmmmmmmmm ama canım eşime söz verdim iş arkadaşlarıyla birlikte yemeğe gidicez balik yicikkkkkkkkk başka zaman inşallah ayyy havam batsın :9:

hormon iğnelerinden dolayı hemde pko vardı 50 kg iken 70'e vurdurdum ibreyi :1: Gören şoke giriyodu beni tombul bi garı olmuştum... şeker hapıyla 2,5 ayda 17 kg verdim 53 kg falandım cılızlıktan ölüyodum az kilo al dediler şimdi 57 kiloyum :27::27: Ama kırmızı kırmızı her yerimde çatlaklar oldu hızlı kilo alıp hızlı bi şekildede geri verincee :27: Neyseki depresyondan çıktım kiloyu verince :16:

şeker ilaçı ile mi yani bizim şekerimiz yok. Kilo vermekte yok dimi ne yapacam bilmem. Birde diyorumki boşver hamile kalırsan bebek ten sonra spora gidersin diyorum o yüzden de veremiyorum kilo galiba.

ayyyyyyyyyyyybiziiiiiiiiiiiiiiiim nerdesinn korkutuyosunn beniiiiii :18::18::18:

bu arada çiğ köfte yiyen gelsin eşim nöbetçidee kendime çiğköfte ayran söyledim :1:

geldim cnm anca gırebıldım ınternetten baktım sonuca bayram dıye sonucları dah asonra vereceklerdı hemsıre burdan bakabılcegımı soledı sımdı bakım bende.sonuç 0.2

hormon iğnelerinden dolayı hemde pko vardı 50 kg iken 70'e vurdurdum ibreyi :1: gören şoke giriyodu beni tombul bi garı olmuştum... şeker hapıyla 2,5 ayda 17 kg verdim 53 kg falandım cılızlıktan ölüyodum az kilo al dediler şimdi 57 kiloyum :27::27: ama kırmızı kırmızı her yerimde çatlaklar oldu hızlı kilo alıp hızlı bi şekildede geri verincee :27: neyseki depresyondan çıktım kiloyu verince :16:

nasıl kilo verdin canım bende vermek istiyourum bende kullanabilirmiyim şeker hapı, şeker hastalığım yok ama bi rahatsızlık olur mu, aaayyyy maşallah sana çatlaklar hamiş kalıncada olcak zaten kaçınılmazz:9:

geldim cnm anca gırebıldım ınternetten baktım sonuca bayram dıye sonucları dah asonra vereceklerdı hemsıre burdan bakabılcegımı soledı sımdı bakım bende.sonuç 0.2

0.2 olunca noluyo netten baktınmı canımmm

ben geldim kızlar tahlıl sonucum 0.2 anlamadım hiçbirşeyyy

:53::53::53::53::53: canım yaaaa nasıl olur adetin kaç gün gecikmişti halbukii... acaba kimyasal falan yaşadında değerin mi düştü.. :44::44::44: niye böyle olmuş olabilir ki??
her yerde ama her yerdee çatlama iğnesinden 14 gün sonra adet olunur yazıyor..gerçekten anlam veremedim şimdii

şeker ilaçı ile mi yani bizim şekerimiz yok. Kilo vermekte yok dimi ne yapacam bilmem. Birde diyorumki boşver hamile kalırsan bebek ten sonra spora gidersin diyorum o yüzden de veremiyorum kilo galiba.
pkolularda insülin direnci oluyor tatlım benimde kan şekerim düşüyordu doktor verdi..birde obezlere ve aşırı kilo problemleri olanlara doktorlar bu ilacı yazıyor.

ben bayılırımmmmmmmmm ama canım eşime söz verdim iş arkadaşlarıyla birlikte yemeğe gidicez balik yicikkkkkkkkk başka zaman inşallah ayyy havam batsın :9:
afiyet olsun canımm..bende balığa bayılırım
nasıl kilo verdin canım bende vermek istiyourum bende kullanabilirmiyim şeker hapı, şeker hastalığım yok ama bi rahatsızlık olur mu, aaayyyy maşallah sana çatlaklar hamiş kalıncada olcak zaten kaçınılmazz:9:

canım doktora danış banada kadın doğumcu yazmıştı..nettede araştır düzenli kullanıp faydasını gören çok canım...

kızlarr şoka girdimm yahuuu sonra detaylı yazarım kilo verme olayını sizee.....aybizimm tatlımmm ne desem bilmiyorummm...o kadar emindim ki helede senden...ne desem bilemiyorum..

ben geldim kızlar bılgısayrda bı problem var ama nalaymadım bıde temızlıgımı btrdım. canlarım sımdı soyleyın lütfen neden 0.2 çıkmış olabilir sizce ya off pazartesi tekrar dr a mı gıdecem?????? :(:( çok umutluydumm:14::14:

pkolularda insülin direnci oluyor tatlım benimde kan şekerim düşüyordu doktor verdi..birde obezlere ve aşırı kilo problemleri olanlara doktorlar bu ilacı yazıyor.

afiyet olsun canımm..bende balığa bayılırım

canım doktora danış banada kadın doğumcu yazmıştı..nettede araştır düzenli kullanıp faydasını gören çok canım...

kızlarr şoka girdimm yahuuu sonra detaylı yazarım kilo verme olayını sizee.....aybizimm tatlımmm ne desem bilmiyorummm...o kadar emindim ki helede senden...ne desem bilemiyorum..

bende ama neden böyle ben anlamadım ...normlde hep 00 çıkardı sizce bi garplik yokmu ve ben hala adet gormedım

Back
X