Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

Amin ablacim allah razi sun senden. Ve nellurdua edi n daha 19 yasindaykm ve sanki 10 rvlat hasreti ceekiyormussum gibi duygularim

Daha yaşın 19 cnm takma bukadar ben napım ya nerdeyse 30 ma geldim (26) ne kalmış şurada yaşın daha küçük tabi inşallah olur biran önce ama ama yaşının verdi avantaj da var nekadarlık evlisin buarada:34:

gunaydınnnn canlarımmmm özledim sizi napayım vala dün dr gittim ama kese daha görünmedi 4 haftalık deniliyo ama 2 haftalık ilişkiden kafam karıstı dedğim gbi yumosu kacırmısım son günlerde gec dölenme olmuş şimdi 1 -2 saat sonra kan tahlilini telefonda öğrencem cok korkuyorum cunku bişe göremedim değer önemli :31:su dr alem degerin düşük diyo kk griyom ii diyo yeni diyolar siz kk ii mi bileceksniz yaff:9::9:

sol kasıgımda felaket bir batma var adet olcakmış gbi korkuyorum zaten batım 11-13 ekim arasıydı :26:neyse kana bakalım inşallah yükselir dr alttan bakmak istiyo ama istemedim :25:

burada sizi cok seviyorum canım arkadaşlaırm ne var ne yok hamiş haberi var mı biri bana özet gecebilirmi biter true kib invo sümeyyab twetyy aybizimm elam nnazarr ne var ne yok yeni geln arkdaşlarada selamlar :16:

İsyannn
Twetyy
Apple
Balkes
Aybizim
Esmersirinee
Kimsenin adını unutmadım insallah
Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hepiniziiiiii seviyooooooooooooooooooooooooooooooooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm uleeeeennnnnn hepinize yetecek sevgim var kıskanmayınnnnnnn

kuzmmmm benimmmmm sen bitanesinnnnnnnnnnnnn:16::16::16:

öle merak ediyosunu ki rabbim kimseye yastmasın ama bulmusken kaybetmek istemiyosunuz true daha ii anlıyorum şimdi canım arkadsım rabbim ikizler vers,n inşallah :16:

kızlar 2 yıllık evliyim bende 1 aydır istiyorum.regl e 6 gün var bugün test yaptım negatif çıktı.moralim çok bozuk

Günaydın herkese :))

sol kasıgımda felaket bir batma var adet olcakmış gbi korkuyorum zaten batım 11-13 ekim arasıydı :26:neyse kana bakalım inşallah yükselir dr alttan bakmak istiyo ama istemedim :25:
neden alttan baktırmıyorsun canım,muayene etmez ki ultrason cihazıyla bakar oradan da

kızlar 2 yıllık evliyim bende 1 aydır istiyorum.regl e 6 gün var bugün test yaptım negatif çıktı.moralim çok bozuk
benim gibisin ben de 2 yıllık evliyim ilk denemede olmadı bakalım ilerleyen aylarda ne olacak

Son düzenleme:
Merhaba kızlar
yazışmalarinizin bi kısmını okudum. İnşallah Allah hepimize nasip eder anne olmayı. Ben 27 yaşındayım 8 aylık evliyim. İlk 4 ay korunduk son 4 aydır korunmuyoruz. Ama henüz olmadı bebiş :(

Kızlarrrr meraba ben çok yeniyim burda ben de 26 yaşındayım ve 2 yıldır evliyim birbucuk yıldırda bebek istiyoruz ama yok nasip diyorum herşeyimiz normal testlerimizde yaptırdık hep normal çıktı hepimiz için hakkımızda hayırlısı...:5:
her şeyiniz normal çıktıysa o zaman tek sorun stres :)
inş hayırlısı ile tez zamanda hamile kalırsın..

Merhaba kızlar
yazışmalarinizin bi kısmını okudum. İnşallah Allah hepimize nasip eder anne olmayı. Ben 27 yaşındayım 8 aylık evliyim. İlk 4 ay korunduk son 4 aydır korunmuyoruz. Ama henüz olmadı bebiş :(
inş amin :)
baktırdın mı hormon değerlerine falan nasıllar

her şeyiniz normal çıktıysa o zaman tek sorun stres :)
inş hayırlısı ile tez zamanda hamile kalırsın..

inş amin :)
baktırdın mı hormon değerlerine falan nasıllar

Yok canım daha hiç doktora gitmedim. Kendi kendine olsun istedim ama maalesef ;)

olur mu öyle bir git bakalım :)
bak benim 3 tane hormon değerim yüksek çıktı
bunlar da gebeliğe engel

Haklısın aslında. . Kötü birşey çıkarsa diye gidemiyorum. Etrafimda herkes kazara hamile kaliyor ben ugrasiyorum olmuyor ;)
ilişkiden sonra ayağa kalkmama, belin altına yastık koyma gibi işe yarayan başka şeyler biliyor musunuz ;)

Haklısın aslında. . Kötü birşey çıkarsa diye gidemiyorum. Etrafimda herkes kazara hamile kaliyor ben ugrasiyorum olmuyor ;)
ilişkiden sonra ayağa kalkmama, belin altına yastık koyma gibi işe yarayan başka şeyler biliyor musunuz ;)
yüzleşmek lazım :)
canım rahim ve yumurtalıklarının durumunu öğrenirsen ona göre destekleyici kürler falan uygulayabilirsin

yüzleşmek lazım :)
canım rahim ve yumurtalıklarının durumunu öğrenirsen ona göre destekleyici kürler falan uygulayabilirsin

Onu da dün öğrendim :) kk dan yine.. rahim arkaya doğru olabiliyormus. En iyisi bi kontrol ettirmek.. sen ne zamandir istiyorsun canım bebiş

Back
X