Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin ablacim allah razi sun senden. Ve nellurdua edi n daha 19 yasindaykm ve sanki 10 rvlat hasreti ceekiyormussum gibi duygularim
İsyannn
Twetyy
Apple
Balkes
Aybizim
Esmersirinee
Kimsenin adını unutmadım insallah
Beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hepiniziiiiii seviyooooooooooooooooooooooooooooooooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm uleeeeennnnnn hepinize yetecek sevgim var kıskanmayınnnnnnn
esmerimden sonraki hamişimiz kim olacak bakalım :)
iyi geceler canlarım![]()
neden alttan baktırmıyorsun canım,muayene etmez ki ultrason cihazıyla bakar oradan dasol kasıgımda felaket bir batma var adet olcakmış gbi korkuyorum zaten batım 11-13 ekim arasıydı :26:neyse kana bakalım inşallah yükselir dr alttan bakmak istiyo ama istemedim![]()
benim gibisin ben de 2 yıllık evliyim ilk denemede olmadı bakalım ilerleyen aylarda ne olacakkızlar 2 yıllık evliyim bende 1 aydır istiyorum.regl e 6 gün var bugün test yaptım negatif çıktı.moralim çok bozuk
her şeyiniz normal çıktıysa o zaman tek sorun stres :)Kızlarrrr meraba ben çok yeniyim burda ben de 26 yaşındayım ve 2 yıldır evliyim birbucuk yıldırda bebek istiyoruz ama yok nasip diyorum herşeyimiz normal testlerimizde yaptırdık hep normal çıktı hepimiz için hakkımızda hayırlısı...![]()
inş amin :)Merhaba kızlar
yazışmalarinizin bi kısmını okudum. İnşallah Allah hepimize nasip eder anne olmayı. Ben 27 yaşındayım 8 aylık evliyim. İlk 4 ay korunduk son 4 aydır korunmuyoruz. Ama henüz olmadı bebiş![]()
her şeyiniz normal çıktıysa o zaman tek sorun stres :)
inş hayırlısı ile tez zamanda hamile kalırsın..
inş amin :)
baktırdın mı hormon değerlerine falan nasıllar
olur mu öyle bir git bakalım :)Yok canım daha hiç doktora gitmedim. Kendi kendine olsun istedim ama maalesef![]()
olur mu öyle bir git bakalım :)
bak benim 3 tane hormon değerim yüksek çıktı
bunlar da gebeliğe engel
yüzleşmek lazım :)Haklısın aslında. . Kötü birşey çıkarsa diye gidemiyorum. Etrafimda herkes kazara hamile kaliyor ben ugrasiyorum olmuyor![]()
ilişkiden sonra ayağa kalkmama, belin altına yastık koyma gibi işe yarayan başka şeyler biliyor musunuz![]()
yüzleşmek lazım :)
canım rahim ve yumurtalıklarının durumunu öğrenirsen ona göre destekleyici kürler falan uygulayabilirsin