Bir Gün Bende Anne Olacagim (INSALLAH) Diyenler Buyrun...

biz çok komiğiz görseniz gülmekten yıkılırsınız ya :1::1::1::1::1: kuzucukta güzelmiş :nazar::9:ayyn ben hasta olacağımı o benden iyi, biliyor.kızıyorum hemen bana diyo ki böceğim bence sen hasta olacaksın senin hastalığınla başımız belalarda diyor ayy dayanamayıp gülüyorum.evet bu kadar aşk koktuk azıcık da meleğimiz olsaa:16::16:

benimki de dalga geçer benle,karnım ağrıyor derim yumurtaların mı çatlıyor der :1::1: inanır mısın bebek lafı benden çok ağzında ahh Allahım sevindir hepimizi :16:

benimki de dalga geçer benle,karnım ağrıyor derim yumurtaların mı çatlıyor der :1::1: inanır mısın bebek lafı benden çok ağzında ahh Allahım sevindir hepimizi :16:

aynısını bana da dedi geçenlerde sen yumurtluyon mu diyor bana.inşallah sevindirir canım benım:16: ayy konusu geçince heyecanlanıyorum bugün hayalini kurdum :)

aynısını bana da dedi geçenlerde sen yumurtluyon mu diyor bana.inşallah sevindirir canım benım:16: ayy konusu geçince heyecanlanıyorum bugün hayalini kurdum :)
konusu geçince ben de heyecanlanıyorum,gün içinde çoğu zaman ben de hayal kuruyorum bebekle ilgili :16:
senden benden başka da kimse yok hee
eşin evde değil mi canım senin

kızlar slm nabersiniz aybizim üzüldüm canım hatta söyleyecek bişey bulamıyorum yani ne bilim burada konuştukça kötüyü mü çağırıyoruz aman aklım durdu inanın kader kısmet.. eşimle uzandık öyle biraz onun yanımda olması huzur veriyo şimdi gitti o bende evi falan süpürdüm çamaşırları asıcam falan filan hayat böyle geçiyo yarın sperm testinin sonuçlarını alıcam ne olacak bakalım yani neyse sebep çıksa ortaya da bende tedavi gerekiyosa olsam bu ay hiçbişey düşünmek istemiyorum eşimde öyle diyo takmamamı söylüyo artık elimden geleni yapıcam hatta buraya bile çok fazla girmek istemiyorum kızlar ama sizleri takip ediyorum arada uğrarım sizleri seviyorum sıkmayalım canımızı elden bişey gelmiyo sabır edicez dua edicez..

kızlar slm nabersiniz aybizim üzüldüm canım hatta söyleyecek bişey bulamıyorum yani ne bilim burada konuştukça kötüyü mü çağırıyoruz aman aklım durdu inanın kader kısmet.. eşimle uzandık öyle biraz onun yanımda olması huzur veriyo şimdi gitti o bende evi falan süpürdüm çamaşırları asıcam falan filan hayat böyle geçiyo yarın sperm testinin sonuçlarını alıcam ne olacak bakalım yani neyse sebep çıksa ortaya da bende tedavi gerekiyosa olsam bu ay hiçbişey düşünmek istemiyorum eşimde öyle diyo takmamamı söylüyo artık elimden geleni yapıcam hatta buraya bile çok fazla girmek istemiyorum kızlar ama sizleri takip ediyorum arada uğrarım sizleri seviyorum sıkmayalım canımızı elden bişey gelmiyo sabır edicez dua edicez..

teşekkürler canım gerçekten çok düşüncelisin.umarım sonuçların iyi gelir mutlu olursun...kafana takmı aynısını benim eşimde dedi bende akışına bıraktım bakalım ne yapacağız.. sende sıkma canını eminim en yakın zamanda mutluluğuna kavuşursun :)

teşekkürler canım gerçekten çok düşüncelisin.umarım sonuçların iyi gelir mutlu olursun...kafana takmı aynısını benim eşimde dedi bende akışına bıraktım bakalım ne yapacağız.. sende sıkma canını eminim en yakın zamanda mutluluğuna kavuşursun :)

inşallah canım kek çekti ebruli kek tarifini gördün mü offfff fena youtubeden de yapılışını izleyebilirsin hoşuma gitti yapsam mı acep :)

inş güzel haber alırsınız ivo..
ben burdan kötü etkilendiğimi sanmıyorum
daha da bilinçleniyoruz bence,yeri geliyor kafa dağıtıyoruz
ama sana öyle geliyorsa biraz uzak kalmakta fayda olabilir tabi :)

bende başlayacağım 21 inde az kaldı benim keyifte sona eriyor :):):)
ne işi yapıcaksın peli sormamda sakınca yoksa :)

inş güzel haber alırsınız ivo..
ben burdan kötü etkilendiğimi sanmıyorum
daha da bilinçleniyoruz bence,yeri geliyor kafa dağıtıyoruz
ama sana öyle geliyorsa biraz uzak kalmakta fayda olabilir tabi :)

ne işi yapıcaksın peli sormamda sakınca yoksa :)

ne sakıncası olcak canım bir sekreterlik yapcam.hiç yapmadım ilk deneyimim olacak şimdiden ne yapacağımı düşünüyorum :):):)

ne işi hayırdır pazar pazar canım??kendi işiniz mi?
yok be canım kendi işimiz değil
eşim memur pazar çalışan memurlardan :1:
ben de özeldeyim malum kurs olunca kurslar hafta sonu açık oluyor

ne sakıncası olcak canım bir sekreterlik yapcam.hiç yapmadım ilk deneyimim olacak şimdiden ne yapacağımı düşünüyorum :):):)
hayırlı olsun bakalım
yaparsın yaparsın duruma göre bakarsın :34:

yok be canım kendi işimiz değil
eşim memur pazar çalışan memurlardan :1:
ben de özeldeyim malum kurs olunca kurslar hafta sonu açık oluyor

hayırlı olsun bakalım
yaparsın yaparsın duruma göre bakarsın :34:

sınavlara kadar böyle açıklanana kadar devam edecek :):):) kızlar bu ara da benımde canım ağlayan kek çekti . gittim malzemesini aldım geldim yapacam birazdan .. yoruldum be kalktım mı başım dönüyor benim gibi adet olan herkes mi var yok sa ben mi istisnayım :1:

sınavlara kadar böyle açıklanana kadar devam edecek :):):) kızlar bu ara da benımde canım ağlayan kek çekti . gittim malzemesini aldım geldim yapacam birazdan .. yoruldum be kalktım mı başım dönüyor benim gibi adet olan herkes mi var yok sa ben mi istisnayım :1:
hadi yapa bakalım şimdiden afiyet olsun :)
benim ağır geçmez regly
zaten az kanama olur
senin yoğunsa belki ondandır

hayıtı dene bence :31:

günaydın şirine
neler hissediyorsun bakayım :21:

olmazsa çıkar alırım bu aralar :1::1: esmerim geldi hemen geri kayboldu.

k.v geldi canım ondan cıkmaz zorunda kaldım vala bitter rabbim sizede yasatsın ama hissetiğim sey kesesi görüncekmi kalbi atacakmı 96,4 deger 317,4 olmus benim yumurtlama sonraası dölenmeymiş demiştim size ben yumurtladım die stres yapmadım o yuzden tuttu sizde yapmayın lütfen sizi cok seviyorum ne var ne yok haberler nasıl:10:

Bende Anne olmaya calisiyorum yaklasik 2 senedir.
Ilk 6 ayda hamile kaldim fakat kalbi atmadigi icin 9. hafta aldirmak zorunda kaldim.
Daha sonra hamile kalamadim, ve hala bekliyorum.
Bu sene basi miyom bulundu, mayis ayinda onu aldirdim, endometrios varmis onuda temizlemisler ameliyatda,
ozamanda beri de hala tik yok, kafayi yemek üzereyim.
Temmuz ayinda clomifen kullandim , 14 yumurta olusmus ama hamieleik yok.
Bidahaki ay adetimden 2 sonra bile 5 yumurta göründü ama ise yaramadi.
Gecen ay dr um demesine hic yumurtlamamisim, adetim 1 hafta erken geldi.
Bu ay bugünlerde yumurtlamam gerekirken ovulation testine göre , hala bir yumurtlama yok.

Ben kafayi yicem hamile kalmadigimdan degil yasim geciyorrrr.....

Östrojen cok azmis bende.

Esimin de spermi biraz yavasmis.

uffffff........

k.v geldi canım ondan cıkmaz zorunda kaldım vala bitter rabbim sizede yasatsın ama hissetiğim sey kesesi görüncekmi kalbi atacakmı 96,4 deger 317,4 olmus benim yumurtlama sonraası dölenmeymiş demiştim size ben yumurtladım die stres yapmadım o yuzden tuttu sizde yapmayın lütfen sizi cok seviyorum ne var ne yok haberler nasıl:10:

maşallah şirinem allahım nazarlardan saklasın :nazar:amin canım .. hoşgeldinnn nasıl hamilelik :):)

Back
X