- 14 Ocak 2011
- 6.437
- 1.066
- 248
maşallah bize nazarımmmkocişlerimiz çok datlu yawwwwwwww iş yerini basasım geldi kocişimin
![]()
git bas bak tutmuyorum seni gidebilirsin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
maşallah bize nazarımmmkocişlerimiz çok datlu yawwwwwwww iş yerini basasım geldi kocişimin
![]()
![]()
git bas bak tutmuyorum seni gidebilirsin![]()
kızlar eşimin sperm testini aldım sperm sayısı iyi cıktı hızlısı biraz düşük ama yavaş hızlı onu tamamlıyo doktor eşinde sıkıntı yok dedi bende o zaman bnde mi var dedim o da zamanı gelmemiştir belki öyle deme dedi bende rahim filmi çektireyim mi dedim sen bilirsin dedi adetin 9. yada 10.günü gel o zaman dedi bende cumartesi 9.gün dedim aaaa tmm bende tesadüf o gün burdayım deyince siz mi çekiyosunuz dedim evet dedi çok sevindim tmm o zaman randevu alayım dedim tmm canım dedi yani kızlar son rahim filmim kalmıştı onu da kısmetse cumartesi çektiriyorum veeeeeeeeeee içimde şüphe kalmayacak herşeyime bakılmış olacakkkkkkkkk çok sevindim ya işim rast gitti pazar günü de yatar dinlenirim böyle işte kızlar Allahım şifamızı versin inşallahhhhhhhhhhhhh şimdi annemdeyim pazara gidicez birlikte dolaşayım hava da çok güzelllll
kızlar eşimin sperm testini aldım sperm sayısı iyi cıktı hızlısı biraz düşük ama yavaş hızlı onu tamamlıyo doktor eşinde sıkıntı yok dedi bende o zaman bnde mi var dedim o da zamanı gelmemiştir belki öyle deme dedi bende rahim filmi çektireyim mi dedim sen bilirsin dedi adetin 9. yada 10.günü gel o zaman dedi bende cumartesi 9.gün dedim aaaa tmm bende tesadüf o gün burdayım deyince siz mi çekiyosunuz dedim evet dedi çok sevindim tmm o zaman randevu alayım dedim tmm canım dedi yani kızlar son rahim filmim kalmıştı onu da kısmetse cumartesi çektiriyorum veeeeeeeeeee içimde şüphe kalmayacak herşeyime bakılmış olacakkkkkkkkk çok sevindim ya işim rast gitti pazar günü de yatar dinlenirim böyle işte kızlar Allahım şifamızı versin inşallahhhhhhhhhhhhh şimdi annemdeyim pazara gidicez birlikte dolaşayım hava da çok güzelllll
ayy sen cok yasa emi... git bas kiz sürpriz yap
evet masallah bizee![]()
Sidet once cok vardi simdi cok.cok nadir annem anliyor beni diyodum ama malesef annmde yalanmis
hadi insallah temiz cikarda icinde süphe kalmaz canim.. iyi gezmeler size![]()
kizlar ben ögle yemegine cikiyorum sonra görüsürüzzzzz![]()
canım benim çok sevindim senin için :) senin filmde iyi çıkarsa artık stres yapmana gerek yok bence.akışına bırakacaksın yumurtlama günlerini takip edeceksin süper![]()
üzüldüm canım senin içinSidet once cok vardi simdi cok.cok nadir annem anliyor beni diyodum ama malesef annmde yalanmis
kizlar ben ögle yemegine cikiyorum sonra görüsürüzzzzz![]()
canım çok sevindim bende ya i,yi süper hadi bagalım yakında halayın bır ucu da sende olur ohhhiyi iyi rahım filmin de emiz çıkar inşallahhhh çok yakında hemencecikkkk hemen oluverir herşeyyy
![]()
inşallah canım en azından kafamdan acabaları atarım takdir i ilahi derim sağolun kızlar inşallah tez zamanda hayırlısıyla hepimiz hamile kalalım inşallah esoş u yanlız bırakmayalım :) öptüm hepinizi
Cok aramiyorum ki onu kizligomdan bu yana ne kendi ailemden ne esimden nede esimin ailesinden hayir gordum herkesten kazik yedim bu dinyafa bana dogru olan bi insan yok